Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Sandecja vs Stomil Olsztyn |
Autor |
Wiadomość |
x_cite

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 21:29
|
|
|
Co ciekawe, nowosączanie, jako jedyny zespół z drugiej ligi, pokonali olsztynian na ich stadionie przy al. Piłsudskiego.
http://www.sport.pl/sport...zyc_jesien.html
Kur** już nie mogę...najpierw Sandencja a teraz nowosączanie.....masakra!!!
Jak może to napisać dziennikarz tak dużej gazety.....masakra i wstyd |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 21:34
|
|
|
Kilinskiego 47 napisał/a: |
Wielkie podziękowania i słowa uznania dla piłkarzy, trenera Araszkiewicza, i kuratora klubu za tę rundę! |
Podpisuje sie pod tym.
Kilinskiego47 napisał/a: | Czekamy na dobre decyzje w przerwie zimowej |
Są szanse powrotu Jeżewskiego (uslyszane na dzisiejszym meczu) ,ale jak będzie to "SIE ZOBACZY" ;) |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 22:00
|
|
|
tymczasem na forum Stomilu - http://stomil.olsztyn.pl/...p?p=56863#56863 wielkie poruszenie, bo jakiś nieuprawniony zawodnik w Sandecji miał niby wystąpić i chcą walkowera, mają chłopaki wyobraźnię...:) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 22:07
|
|
|
cytat z forum Stomilu "to chyba prawda, przed chwilą dostałem esa od Ery i tam tez pisało o tym walkowerze,sprawdziłem na face booku i tez było napisane o walkowerze i co najbardziej może za tym przemawiać na FOTKA.PL opisali całe to zdarzenie z nieuprawnionym zawodniku... to jeden z forumowiczów napisał"....i nie ma nastu lat jak inni Jego koledzy... |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 22:11
|
|
|
^^
tak, ale ten akurat ironizował:)
Jeden sie tak tylko nakręcił, bo dostał info od ZIOMALA:) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 22:13
|
|
|
dlatego przytoczyłem tą ironiczną wypowiedź....:)i napisał to 22-latek a nie 14-to latek, który nakręca to całe zamieszanie;) |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 23:50
|
|
|
x_cite napisał/a: | cytat z forum Stomilu "to chyba prawda, przed chwilą dostałem esa od Ery i tam tez pisało o tym walkowerze,sprawdziłem na face booku i tez było napisane o walkowerze i co najbardziej może za tym przemawiać na FOTKA.PL opisali całe to zdarzenie z nieuprawnionym zawodniku... to jeden z forumowiczów napisał"....i nie ma nastu lat jak inni Jego koledzy... |
To dlatego Era tak dzisiaj zamulił heheheh :)) |
|
|
|
 |
carbid
|
Wysłany: Sob Lis 15, 2008 23:56
|
|
|
dzieki dla zawodników, dla trenera, ale dla kuratora ??? |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 00:06
|
|
|
carbid napisał/a: | dzieki dla zawodników, dla trenera, ale dla kuratora ??? |
A kto sprawowal piecze nad klubem jak nie kurator?
Dolaczam sie do gratulacji, dla wszystkich w/w + kibicow ; )
Fajny mecz, zobaczymy jaki sklad bedzie na przyszla runde.
Dobrze by bylo gdyby Mroz zostal :) O Araszkiewiczu nawet nie wspomne, bo to oczywiste. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 00:06
|
|
|
Bardzo dobra postawa zawodników. Mimo problemów finansowych, trudnego rywala, niskiej temperatury i końca rundy zagrali na bardzo przyzwoitym poziomie. Stworzyli kilka sytuacji z czego strzelili 4 ładne bramki. W defensywie jak zwykle nie do przejścia Jano, nieźle Szufryn choć miał kilka niepewnych interwencji. W pomocy szalał i błyszczał Skrzypek z Mrozem. I oczywiście ten wszędobylski Żyła. Świetna zmiana Krupy.
Brawa dla dopingujących kibiców, którzy byli dzisiaj świetni. Bardzo podobała mi się ta flaga z trzema herbami. Takie nawiązanie do patriotyzmu lokalnego i narodowego z miłością do klubu. Świetnie. Po meczu piękne zachowanie wraz z częścią graczy Sandecji. Nawet Pan Wąsik musiał się już zgodzić na stratę koszulek :)
Zadania na zimę to utrzymać Lewandowskiego, Mroza i Banię. Zatrzymanie Żyły może być ciężkie. Oczywiście trener Araszkiewicz zostaje w Sączu :P |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 11:10
|
|
|
zadanie na zimę....kupienie nowych koszulek:))) |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 12:18
|
|
|
Wynik super. W dwóch meczach 7 bramek i 1 stracona- 6 na plusie. Rewelka!
Najważniejsze, żeby się wzmocnić w zimie. No i pomału wychodzić z długu na prostą. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 12:33
|
|
|
za pół godziny ostatnie mecze...nie musze nikomu przypominać jakie wyniki byłyby dla nas dobre. Myślę, że Okocimski, Stal Poniatowa i Wigry wygrają swoje mecze!:)) |
|
|
|
 |
Archero
|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 12:44
|
|
|
I tak najbardziej mi sie podobało zachowanie Mroza , który podarował jakiejś dziewczynie spodenki ;) Dobry mecz brawo |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Lis 16, 2008 13:18
|
|
|
x_cite napisał/a: | Myślę, że Okocimski, Stal Poniatowa i Wigry wygrają swoje mecze!:)) |
Myślę, że jesteś niepoprawnym optymistą:). Poza tym jakie wyniki bedą dobre a jakie złe, to się dopiero okaże na koniec sezonu, np. w przypadku Wigier, ciężko powiedzieć w tej chwili z kim i co będziemy rywalizować w rundzie wiosennej przy tak spłaszczonej obecnie tabeli. |
|
|
|
 |
|