Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Trener Araszkiewicz musi zostać !!
Autor Wiadomość
zgred
[Usunięty]

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 15:36   

obrażać się ne ma o co , twierdzę dalej że nie trybisz tematu odejścia Arasia i związanych z tym okoliczności , bo takie mam zdanie i już, bo mi wolno.
Jak bym miał wnosić do tematu takie treści jak ty to , klękajcie narodowie.
przy okazji, siedzimy pewnie niedaleko koło siebie.
Jak uraziłem to sorry.

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 17:12   

Ja Arasia lubię i szanuję. Najlepszy trener według mnie po Bogusiu ;-)
Po prostu nie chce mi się wierzyć, nie wiem, może jestem naiwny, że ludzie chcą wykurzyć tak dobrego trenera.

Pozdrawiam

DNL

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 17:37   

Moze niekoniecznie chca, a po prostu musza.
Jesli mowiac ludzie miales na mysli zarzad.

Cos za cos.
Ostatnio zmieniony przez DNL Sro Lis 26, 2008 17:38, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

KubaNS

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 17:37   

Nie wiem czy naiwny to dobre slowo. Bardziej problemy ze zrozumieniem tego co miales wykladane jak na tacy juz przez pare innych osob, a Ty dalej brniesz w swoja teorie nie sluchajac.. :)
Wiec tak lopatologicznie, na podstawie tego czego mozna sie DOMYSLEC.

Warunkiem EWENTUALNEGO wejscia w Sandecje kapitalu z Zabierzowa jest m.in. zatrudnienie kilku zawodnikow Kmity wraz ze sztabem trenerskim.

Teraz juz chce Ci sie uwierzyc ? ;)

Pzdr.

Masahiko

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 18:40   

Żeby nie wyszła Sandecja na tym jak Zabłocki na mydle - Araszkiewicz odszedł, a zabierzański kapitał powędruje do Rzeszowa :)
[Profil] [PM]

krzysiek186

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 18:47   

Z Zabierzowa mają bliżej do Nowego Sącza :)
[Profil] [PM]

KubaNS

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 18:53   

Cytat:
Żeby nie wyszła Sandecja na tym jak Zabłocki na mydle - Araszkiewicz odszedł, a zabierzański kapitał powędruje do Rzeszowa :)

W ten sposob, na tym etapie i z tymi informacjami to mozemy dyskutowac tak w kolko.. nie chce sie mi:). Czekam..

Swoj post adresowalem tylko do Eski. Suche info/przypuszczenie, bez oceniania.

Kazdy juz chyba przedstawil wszystkie mozliwe rozwiazania.

grubas_KKS
Globetrotter

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 19:13   

Trener jak trener,jest po to żeby robić "wyniki".Araszkiewiczowi akurat w Sandecji to się udawało...ale lepiej wtajemniczeni wiedzą jak to wyglądało od "wewnątrz zespołu" aż w końcu ktoś doprowadził do tego że go "zwolnili" czy tam sam "odszedł".Chwała mu za to co zrobił dla Sandecji ale żyje się dalej,bedą kolejni trenerzy,piłkarze itd... Kwestią którą powinni śledzić kibice to sytuacja w klubie,czy wreszcie się coś zmieni po przyjściu Danka a nie rozżalania się nad odejściem trenera.Kiedyś Kasperczak odszedł z wisły i każdy to rozumiał.Ja jestem przekonany że z odejściem trenera nie decydowały tylko kwestie finansowe,ale kmwtw. To jest nasza szara polska piłka nożna.Jedyną rzeczą jaką wypada NAM - kibicom zrobić to przywitać Araszkiewicza we właściwy sposób na wiosnę i podziękować! Wiem że moja wypowiedź na pewno kogoś zdziwi,ale sam kiedyś kopałem w piłkę i wiem jak jest...pozdro

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Sro Lis 26, 2008 22:39   

Ok Kuba. Dzięki za info. Sprawa jasna. Pozdrawiam

Bianconeri

Wysłany: Wto Gru 09, 2008 20:28   

Niedługo w Stowarzyszeniu zajdą pewne zmiany, ale o tym w najbliższym czasie a jak na razie pragnę poinformować, że w czwartek w przyszłym tygodniu (18 grudzień) o godzinie 16 dzięki uprzejmości Pani Dyrektor w głównej sali Miejskiego Ośrodka Kultury Stowarzyszenie Kibiców Sandecji organizuje spotkanie i pożegnanie trenera Araszkiewicza.
Myślę, że każdy prawdziwy kibic Sandecji powinien na takim spotkaniu być, więcej szczegółów już wkrótce.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Trener Araszkiewicz musi zostać !!
[ ZAMKNIĘTY ]