Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Sandecja w Championship Managerze
Autor Wiadomość
szkodi
[Usunięty]

Wysłany: Czw Lis 27, 2008 23:46   Sandecja w Championship Managerze [Cytuj]

Witam serdecznie sympatyków Sandecji!

Piszę tutaj w dosyć nietypowej sprawie.

Wielu z was może kiedykolwiek grała w symulację piłkarskiego trenera - Championship Managera. Jeżeli tak, to wiecie więc, że od czasu problemów wewnętrznych seria ta podupadła. Grę projektuje inna firma, inni ludzie również pracują nad bazą danych. Od około roku jestem osobą odpowiedzialną za naszą rodzimą baze danych. Niestety w naszej grupie "ekspertów" brakuje sympatyka Sandecji, który współpracowałby z nami na codzień.

Dlatego też zgłaszam się tutaj ponieważ mam nadzieję znaleźć osobę, która pomoże nam utworzyć realną bazę danych na temat waszego klubu. Oczywiście posiadamy pewne informacje na temat zawodników, ich historię, niektóre umiejętności, ale ze względu na brak możliwości oglądania Biało-Czarnych w akcji na co dzień nie możemy odwzorować Warty takiej jaką jest naprawdę.

Dlaczego powinieneś zostać researcherem Championship Managera?

- ponieważ Twoja drużyna może być maksymalnie realistyczna tylko dzięki Tobie,
- ponieważ chciałbyś pracować w dobrej, kreatywnej grupie ekspertów i fanów naszej piłki,
- bo zawsze zamiast płacenia 80zł za grę możesz ją dostać za darmo!

Jakie kryteria powinienem spełniać?

- chodzić na mecze swojej drużyny dosyć często,
- mieć ukończone 18 lat,
- rozumieć angielski w stopniu przynajmniej podstawowym(systemy baz danych są po angielsku, aczkolwiek sam wysyłam polską instrukcję co do ich obsługi),
- mieć dostęp do internetu,
- być kreatywnym i dotrzymującym terminów

Jak zostać researcherem?

Jeżeli jesteś zainteresowany to po prostu napisz do mnie wiadomość prywatną na tym forum lub zapostuj w tym temacie. Odpowiem w przeciągu kilku godzin, po czym skontaktuję się z BGS i Eidos (co raczej nie będzie trudne ponieważ mieszkam 500m od biura) na temat dostępu do bazy danych. Jednak przed otrzymaniem dostępu trzeba przejść test na znajomość CMa.

Zgłoś się! To jest Twoja szansa! Twój klub mógłby być o wiele bardziej realny w CMie - nie mówiąc o naszej lidze! Im więcej researcherów tym lepsza liga! Dołącz do nas!

Dziękuję bardzo wszystkim, którym przyszłość CMa nie jest obojętna i którzy odezwą się właśnie tutaj by pomóc starej firmie podnieść się z dołka - a wierzcie mi czy nie, ale pierwszy krok w stronę FMa zostanie podjęty już w wersji 2009.

Do boju Sandecjo!

A oto i nowe screeny z gry:

http://championshipmanage...news.php?id=416

http://www.getmanaging.co...?showtopic=2889

P.S - nie chce by administratorzy tego forum wzieli ten manifest jako reklamę. Jedynym moim dzialaniem jest promocja klubu poprzez realistycznosc swej druzyny w grze.

[ Dodano: 2008-11-27, 23:56 ]
"odwzorować Warty takiej jaką jest naprawdę". Prosze opuscic tutaj ten moment tekstu. Powinno byc Sandecji, aczkolwiek kopiowalem wiekszosc tekstu z fora klubow z II ligi.

kls86

Wysłany: Czw Lis 27, 2008 23:58   Re: Sandecja w Championship Managerze [Cytuj]

szkodi napisał/a:
ale ze względu na brak możliwości oglądania Biało-Czarnych w akcji na co dzień nie możemy odwzorować Warty takiej jaką jest naprawdę.

Jakiej Warty ?? Sandecji. Domyslam się, że umieszczasz takie informacje na wielu forach klubowych, zmieniając tylko nazwy klubów, ale mógł byś się postarać i nie popełniac takich błędów.
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Sob Lis 29, 2008 07:18    [Cytuj]

Jaka gra, tacy ludzie pomagajacy w jej zaistnieniu ;)

Tylko Football Manager

Pozdro
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Sob Lis 29, 2008 08:27    [Cytuj]

ja tam gram FM i mam kochana Sandecje :D tylko musiałem dorobić lub poprzenosić z innych klubów tych graczy co mamy aktualnie
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Sob Lis 29, 2008 08:39    [Cytuj]

FM i tylko FM. Ale pomóc koledze ktoś może :P
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Hyde Park » Sandecja w Championship Managerze
[ ODPOWIEDZ ]