Radio Galicja |
Autor |
Wiadomość |
Bianconeri
|
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 11:32
|
[Cytuj]
|
|
uprzedziłeś mnie z tą zapowiedzią w Radiu Galicja;))) fajnie wyszło - gratki:) |
|
|
|
 |
KubaNS
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 11:50
|
[Cytuj]
|
|
Jarek, musze przyznac. Wypadlbym o wiele gorzej ;)
"Wolimy Polonie" ;) |
_________________ A gdybym miał urodzić się znów.. To tylko w Sączu i tylko tu... |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 12:51
|
[Cytuj]
|
|
;) |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 12:54
|
[Cytuj]
|
|
wypowiedź godna prezesa :) |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 20:52
|
[Cytuj]
|
|
KubaNS napisał/a: | "Wolimy Polonie" ;) |
Co, źle ??:D |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 19:03
|
[Cytuj]
|
|
Nie no dobrze tylko też jakoś mi to szczególnie utkwiło z tej wypowiedzi lepiej by było jesteśmy zaprzyjaźnieni z Polonią ale rozumiemy trema itd. |
|
|
|
 |
kozac [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 19:58
|
[Cytuj]
|
|
no no niezle tak 3mac ja to bym polowe slow zapomnial jakbym mial tak mowic gratulacje!! |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 00:47
|
[Cytuj]
|
|
Nic nie zapomniałem bo to pełen spontan był, nic nie było umawiane itp i leciało na zywo :0 |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Sty 25, 2009 22:35
|
[Cytuj]
|
|
Niestety w piątek Radio Galicja zabrzmiało po raz ostatni w eterze...wiele razy temat Sandecji był poruszany na antenie za co wielkie dzięki redakcji sportowej!...szkoda, że to już przeszłość.Teraz na tych falach zagra RMF MAXXX, ale z lokalnością to radio raczej będzie mieć niewiele wspólnego. |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 10:06
|
[Cytuj]
|
|
^^
eee tam:)
Ja najlepiej pamiętam Radio Galicja z tego jak po meczu z KSZO i słynnej już rozprawie z "Systemem" jechali z propagandą na całego i kłamali (mam nadzieję, że z braku wiedzy o prawdziwym przebiegu zdarzeń) w żywe oczy.
Na ich stronie interentowej po tym meczu pojawił się news w stylu "polscy kibice piłkarscy po raz kolejny udowodnili, że nie potrafią się bawić na meczach itd...."
To mnie skutecznie do nich zniechęciło i szczerze mówiąc to mnie to specjalnie nie boli, że już ich nie ma:)
BTW: a co powiecie o jakości informacji sportowych w RTK? Ja przykładowo dowiedziałem się tydzień temu, że najbliżej Sandecji jest Bagnicki i Bębenek (kiedy ten pierwszy miał już od kliku tygodni podpisany kontrakt z Odrą) LOL!!! Co więcej w jakimś wyimaginowanym sparing Sandecja pokonała Kmitę 4:1 (chodzi o ten mecz z... listopada - wiadomość podana tydzień temu...). Jeszcze wczesniej był Pelikan Łódź, że Araszkiewicz odchodzi z Sandecji przez słaby mecz z Okocimskim (choć na pożegananiu Arasia nie było o tym słowa, a to znalazło się w "relacji" z tego własnie wydarzenia...). Mnie ten profesjonalizm dziennikarski poprostu poraża... ŻENADA! |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 10:22
|
[Cytuj]
|
|
Troche jednak szkoda radia bo fajna muzyka leciała i - chyba to co dla mnie -najważniejsze- widomości z regionu oraz "ekspres reporterów". No ale trudno, trzeba będzie posłuchać troche tego MAXXXA...
Kilinskiego 47 napisał/a: |
a co powiecie o jakości informacji sportowych w RTK? (...) Mnie ten profesjonalizm dziennikarski poprostu poraża... ŻENADA! |
Dla mnie też to jest żenada co Oni tam pokazują... Dlatego od niedawna na internecie została utwożona "alternatywa" dla RTK:
Naprawde ciekawie się rozwiją strona i tak sobie myślę, że fajnie by było jakby dodali jeszcze zakładke SANDECJA TV i robili jakieś reportaże i skróty meczów w nadchodzącej rundzie. Może dobrze by było jakoś zasugerować Im to albo wysłać oficjalne pismo ze Stowarzyszenia z ofertą współpracy?!
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
beboc [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 13:33
|
[Cytuj]
|
|
Wlasnie co to sie stalo z tym Radio galilicja??? |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 13:56
|
[Cytuj]
|
|
"Sprzedali się" RMF-owi. Cała ekipa reporterów została oddelegowana do pracy do Krakowa. W sączu pozostały jedynie 2 lub trzy osoby. |
|
|
|
 |
beboc [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 14:10
|
[Cytuj]
|
|
To juz niema wogule radia Galicja?? |