Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Wyjazd do Wolbromia |
Autor |
Wiadomość |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 20:33
|
|
|
Heh...Wyjazd zapowiada się bardzo ciekawie:)..Mam nadzieje ze duzo nas pojedzie....I jedziemy z dopingiem na maksa...heh do soboty;] |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
szydar
|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 21:45
|
|
|
Jeszcze jedno pytanko.. O której jest zbiorka? |
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 22:10
|
|
|
Jutro podam wszystkie informacje. |
|
|
|
 |
zgred [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:13
|
|
|
Weżcie pod uwagę , taką sytuację ,ze w Wolbromiu jest klatka tylko na 100-150 osób a jak pojedzie z 300 to blacha.A ci co pojadą autami,busami itp. to przecież też kibice i chcieliby siedzieć tam gddzie kibice SANDECJI.tak czy nie? |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:17
|
|
|
czyli co ? mowic ludziom, zeby nie jechali ?
A moze selekcje przeprowadzic na zbiorce ?
Nie rozumiem o co chodzi i w czym Ty widzisz problem ? Na ilu wyjazdach bylo 300 osob ?
Smieszne, jakos inne ekipy nie maja takich problemow ... |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:22
|
|
|
Jedziemy wszyscy i wazne zeby nas bylo jak najwiecej...Nie patrzmy na ile osob tam jest klatka...jakos sie pomiescimy..pzdr:) |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
Fallen
;)
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:27
|
|
|
zgred napisał/a: | Weżcie pod uwagę , taką sytuację ,ze w Wolbromiu jest klatka tylko na 100-150 osób a jak pojedzie z 300 to blacha.A ci co pojadą autami,busami itp. to przecież też kibice i chcieliby siedzieć tam gddzie kibice SANDECJI.tak czy nie? |
Jak będą chcieli to będą tam a jeżeli będzie nas na prawdę 300 osób... |
_________________ Piknik, dosłownie piknik... |
|
|
|
 |
zgred [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:30
|
|
|
nie o to chodzi, przecież wiadomo że pojedzie ten kto ma jechać, chodzi o to żeby wszyscy weszli na stadion.nie będziemy stać przecież znowu na wale poza stadionem
. |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:31
|
|
|
ja bym sie specjalnie nie martwil, mysle, ze wszyscy wejda i nikt nie bedzie robil problemow |
|
|
|
 |
detalnsm [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 10:47
|
|
|
W razie problemów to sie im powiększy klatke o te kilka metrów :) Będzie dobrze, solidny doping, duża frekwencja i oczywiście zwycięstwo. Trzeba być optymistą :) |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 11:06
|
|
|
Zgredzik..Na opisanym przez Ciebie ,,wale'' stałem więcej po całej Polsce,niż pewno Ty
byłeś z rodzicami na wakacjach,także głowa do góry:)..Dozo na wyjeżdzie!.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 11:13
|
|
|
Autokary zaklepane.
Zbiórka w sobotę o 9:30 pod halą na Nadbrzeżnej. Wyjazd o 10:15.
Każdy obowiązkowo zabiera dokument tożsamości i pieniądze na przejazd. Całkowity koszt to 40 zł (przejazd + bilet wstępu na stadion w cenie 6zł). Odnośnie kultury w autobusach porozmawiamy przed wyjazdem. Każdy zabiera barwy. Do soboty !! |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 11:28
|
|
|
małolat_19 napisał/a: | Zgredzik..Na opisanym przez Ciebie ,,wale'' stałem więcej po całej Polsce,niż pewno Ty
byłeś z rodzicami na wakacjach,także głowa do góry:)..Dozo na wyjeżdzie!.. |
Małolat. Zgred to moglby byc twoim rodzicem;) wiec chyba nie trafiles z porownaniem hehe
Pozdro |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 11:34
|
|
|
zgred napisał/a: | Weżcie pod uwagę , taką sytuację ,ze w Wolbromiu jest klatka tylko na 100-150 osób a jak pojedzie z 300 to blacha.A ci co pojadą autami,busami itp. to przecież też kibice i chcieliby siedzieć tam gddzie kibice SANDECJI.tak czy nie? |
klatka jest na 150 wiec jak bedzie nas 200 to sie spokojnie zmiescimy....a do tych co jada swoim transportem - stawcie sie na zbiorce o 9:30 i pojedziemy razem i problem z głowy:) |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 11:46
|
|
|
Róbcie dalej na siłę problemy i pod górkę...
Wejdzie tyle ile os. ile wejdzie, kto nie wejdzie ten będzie dopingował spod stadionu - nie pierwszy i nie ostatni zresztą raz.
Jakiś straszny to problem? Bo dla mnie żaden.
PS. Krzysztof te twoje 15 os o których na początku pisałeś to już zapisane czy autka... ?? |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
|