Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Wyjazd do Wolbromia |
Autor |
Wiadomość |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 17:50
|
|
|
jakby ktos chcial pogode w Wolbromi poobserowac:)
http://kamera.wolbrom.pl/
trzeba nacisnac, poczekac i bedzie przekaz live;) |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
lolo2 [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 19:35
|
|
|
gdzie się można zapisać jeszcze ?
bo w sklepie juz zapisów nie ma |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 20:14
|
|
|
Na hali |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 08:35
|
|
|
ZA GODZINĘ WSZYSCY NA ZBIÓRKĘ!!! |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
smoczy_wrog [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:02
|
|
|
Witam
Jestem z Wolbromia i chicialem spytac czy sytuacja sie powtorzy z dowodami sosobistymi gdy dobre chlopaki z Wolbromia beda chcialy wejsc z Wami do klatki. Bo z tego co sam osobiscie zaobserwowalem w zeszlym roku byly male probelmy z ochrona bo nikt z nas nie mial zadnego dowodu tozsamosci? Bardzo rygorystycznie u Was podchodzili do tego tematu na Waszej ziemi przed wyjazdem?
Pozdrawiam
Mam nadzieje do zobaczenia w klatce |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:07
|
|
|
To nie od nas zależy tylko od działaczy z Wolbromia, jak my bysmy mogli kogos nie wpuścic ... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
smoczy_wrog [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 09:13
|
|
|
Wiem o co chodzi ;) z racji meczu na Kałuzy Cracovi z nie godnym Nas przeciwnikiem bedzie nas o wiele mniej niz w zeszlym roku wiec mysle ze nie powinno byc wiekszych problemow.. no chyba ze dupy na stolkach sie pozmienialy i podejda to tematu bardzo nie pozytywnie.
W razie czego kaze chlopakom o zabraz jakies zbedne papierki ze zdjeciem. :) |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Sob Mar 14, 2009 23:16
|
|
|
Heh...no i po 1 wyjezdzie w tej rundzie..Było bardzo fajnie i milo:)..Po drodze dużo postojow na ,,sikanie"-choc z postojami byl czasem problem..Spowrotem to chyba wolniej sie nie dalo jechac heh..Doping na plus, atmosfera rowniez no i wynik w sumie tez choc jest maly niedosyt:)..pzdr |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 07:50
|
|
|
PRZEBÓJ WOLBROM-SANDECJA NOWY SĄCZ..
Nas ok. 210 os.(3 autokary,bus i parę aut) w tym 15 Czarni,ok.15 Craxa,5 z Polonii i 1 z St.Mielec..Mamy ze sobą 2 flagi,oraz po jednej chłopaki z Jasła i Warszawy..W pierwszej połowie jedziemy z dobrym dopingiem,ale w drugiej coś tam tylko mruczymy..Odpalamy kilka wulkanów..6 chłopaków z zakazami zostaje pod stadionem..Podróż w obie strony spokojna,z dużym wahadłem..Dzięki dla zgód za wsparcie!.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 11:02
|
|
|
Wyjazd na +, tylko strasznie męcząca podróż... ;) hitem i tak było "pokonam siebie - udowodnie że można lepiej..."
do następnego wyjazdu. pozdro! |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Mar 15, 2009 11:02
|
|
|
Przeniosłem tutaj dyskusję nt. wyjazdu do Wolbromia |