Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Przebój - Sandecja 14 marca (sobota) 15:00
Autor Wiadomość
Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Nie Mar 15, 2009 21:39   

Są może jakieś filmiki z dopingu naszego??fajnie by było zobaczyć jak nam wyszlo...
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Tomko54

Wysłany: Nie Mar 15, 2009 21:48   

A nie wiecie ile bedzie dokładnie kosztował bilet na mecz KKS Sandecja - Pelikan Łowicz???
[Profil] [PM] [E-mail]

DNL

Wysłany: Nie Mar 15, 2009 21:56   

Ceny pozostaja bez zmian:

12 zl - normalny
10 zl - ulgowy
+ sektor E bodajze 5 zl :>
[Profil] [PM]

Tomko54

Wysłany: Nie Mar 15, 2009 22:49   

Aha ok. A powiedz mi jeszcze od ilu lat wpuszczają (bo mój kuzyn chce iść na mecz a ja sie za bardzo nie oriętuje)
[Profil] [PM] [E-mail]

klipol
=FS=Klipol | PL

Wysłany: Nie Mar 15, 2009 22:57   

wpuszczają od dnia narodzin, tyle że musisz mieć do 18 lat opiekuna i jakąś legitke :)

internacionale

Wysłany: Nie Mar 15, 2009 23:15   

Milosz_1910 napisał/a:
Są może jakieś filmiki z dopingu naszego??fajnie by było zobaczyć jak nam wyszlo...

Końcówka meczu. Doliczony czas gry...
http://www.youtube.com/watch?v=jG7y8xkeAlk
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

bartek_np

Wysłany: Nie Mar 15, 2009 23:58   

http://ww6.tvp.pl/8944,20090315891277.strona skrót z meczu w kronice sportowej. Od około 5:50 min skrót naszego meczu;)
[Profil] [PM] [E-mail]

sns1910

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 00:23   

^^
W sumie niewiele tutaj widać, z pewnością ładna akcja przy golu (fajne zagranie - jeśli się nie myle - Zawadzkiego), ładne 3 interwencje "Kozika" xD i bardzo głupi błąd przy bramce, kiedy to nasz zawodnik totalnie odpuścił krycie i nie kryty Lickiewicz już nie miał innego wyjścia jak tylko trafić...
[Profil] [PM] [E-mail]

rossobianco

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 08:47   

wypowiedz Darka Zawadzkiego po meczu z Przebojem w GK:

Z Dariuszem Zawadzkim, piłkarzem Sandecji Nowy Sącz, rozmawia Łukasz Madej.

Remis to dla Was porażka?
Nie ukrywam, że tak.

Bo przyjechaliście tylko i wyłącznie po trzy punkty?
Zgadza się. Jeden nas nie zadowala. Nie pozostaje nam nic innego jak odrobić tę stratę w następnych spotkaniach. Jeszcze przy prowadzeniu mieliśmy kilka sytuacji, które powinniśmy wykorzystać.
Z drugiej strony, straciliśmy bramkę po naszym błędzie. Podobne rzeczy nie powinny takiemu zespołowi jak nasz się przytrafiać. Jednym zdaniem: mecz nam nie wyszedł.

Podział punktów to rezultat sprawiedliwy?
Tak.

Rywale czymś Was zaskoczyli?
Nie. Zdawaliśmy sobie sprawę z tego, że Przebój - szczególnie u siebie - jest bardzo groźny. Wiedzieliśmy, że zagrają z wielką ambicją. W pierwszej połowie dyktowaliśmy warunki gry. Niestety,
po zmianie stron było odwrotnie.

Czyli pewna siebie Sandecja po przerwie zlekceważyła przeciwnika.
Nie, o tym nie ma mowy. Nie można lekceważyć rywali. Przecież oni, podobnie jak my, po to wychodzą na boisko, żeby wygrać. Chcieliśmy zagrać tak samo jak w pierwszej połowie. Nie udało się.

W takim razie, która Sandecja jest prawdziwa. Z pierwszej czy drugiej odsłony?
Żadna. Nie pokazaliśmy jeszcze na co nas tak naprawdę stać.

A na co Was stać?
Zapewniam, że na wiele. W pierwszej odsłonie zagraliśmy minimum tego, co potrafimy. W drugiej zeszliśmy poniżej umiejętności. Zrobimy wszystko, żeby to się więcej nie powtórzyło. Mamy na tyle mocny zespół, żeby w każdym spotkaniu prowadzić grę i wygrywać.

Dla Pana mecz z Przebojem to powrót na drugoligowe boiska.
I jest tak jak się spodziewałem. Dominuje walka.

Zawadzki to lider Sandecji?
Nie wiem jak na to pytanie odpowiedzieć. Może z racji pozycji na boisku. W każdym razie dzisiaj nim nie byłem. O ile w pierwszej połowie zagrałem jako tako, to z drugiej zadowolony nie jestem.

Zamiana Kmity Zabierzów na Sandecję to krok w tył. Opłaci się?
Jest takie powiedzenie, że aby zrobić jeden krok do przodu, czasem trzeba wykonać dwa w tył.
Ja mocno wierzę, że za pół roku znowu będę grać w pierwszej lidze. Naszym celem jest tylko i wyłącznie awans. Fajnie jest grać dla Sandecji. Klub ma mnóstwo kibiców. Dziękujemy im za doping w Wolbromiu i liczymy na więcej. Zrobimy wszystko, żeby na koniec sezonu razem z nami cieszyli się z awansu.

[ Dodano: 2009-03-16, 08:50 ]
cieszy mnie pewnosc siebie z jaka sie wypowiada!! ponadto nie wydaje mi sie zeby ta pewnosc nas zgubila..... bedzie dobrze:)
[Profil] [PM] [E-mail]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 09:20   

Widać po tej wypowiedzi,że boisko zweryfikowało plany łatwego zdobywania punktów. Cieszyć sie należy z tego, że z tej wypowiedzi 'bije' ambicja i sportowa złość i to od dawna zlość nie widziana wśród naszych zawodników. Nie złoszczą sie na drużynę przeciwną, na zachowanie sędziów czy kibiców (bo tak też bywało) ale złoszczą się na siebie!I dobrze, bo zawsze można było wykorzystać któraś z sytuacji. Ja sie ciesze, że taki chłodny (bo nie zimny) prysznic dostalismy na początku rundy wiosennej. Teraz jesli złość przerodzi sie w pracę, rozsądek i zimną krew na boisku, to czeka nas naprawdę ciekawa wiosna i oby wspaniały początek lata:-)
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 15:09   

Jak można tak przekręcić nazwisko bramkarza Sandecji? Piłkarza który ociera się o reprezentacje młodzieżową, czyli zaplecze pierwszej drużyny narodowej? Przecież to kpina...
[Profil] [PM]

toudiunio

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 15:16   

Tak samo jak komentator na meczu mówił "Sandencja"... analfabeci...
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 15:54   

Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za.
[Profil] [PM]

BartekoNS
[Usunięty]

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:09   

http://www.przebojwolbrom..._Nowy_Sacz.html Jeszcze kilka zdjec z meczu

krochmal

Wysłany: Pon Mar 16, 2009 16:10   

Masahiko napisał/a:
Nie mówiąc o tym, że przed rozpoczęciem rundy wiosennej Przebój był w tabeli przed Sandecją, a teraz jest tuż za.

No bo mamy z nimi lepszy bilans :) a kto wie czy na koniec to nie będzie miało znaczenia :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Przebój - Sandecja 14 marca (sobota) 15:00
[ ZAMKNIĘTY ]