Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja Nowy Sącz-Pelikan Łowicz
Autor Wiadomość
Bzymcio

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 20:59   

są w dziale kibice, GALERIA...

seseba
123

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 21:04   

www.sport-ns.lua.pl
tutaj są fotki w rozwinięciu newsa
[Profil] [PM]

WIERNYKKS

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 21:09   

Ogolnie mecz bardzo słaby widac ze niektorzy zawodnicy nie zasługuja na gre.zwłaszcza srodek pomocy cały do wymiany ale miejmy nadzieje ze sie cos polepszy,Jano i Lauko Njalepsi na boisku- Dzieki chlopaki
DO BOJU SANDECJO

flatron
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 21:41   

pozdro dla wszystkich fanów SANDECJI i pytanie do tych co byli w młynie -dlaczego przestaliscie spiewac po 70 min?

Masahiko

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 21:47   

slawek132 napisał/a:
według mnie na pierwszą 11 zasłużył ZAWIŚLAN ........mysle ze jego gra od początku wniesie duzo ożywienia ....jest bardzo szybki i trzeba to wykorzystać ....

Mam nadzieję, że to żarcik i ironia, bo w przeciwnym razie posądzę kolegę o nie przybycie na Kilińskiego ;)
[Profil] [PM]

Bzymcio

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 21:52   

flatron napisał/a:
i pytanie do tych co byli w młynie -dlaczego przestaliscie spiewac po 70 min?

ktoś z PZPN miał pretensje o wywieszeniu flagi o Arasiu... chyba konkretnie chodziło o to, że wisiała na fanie z CHWDP... kazali ją zdjąć... sam dokładnie nie wiem...

pasiasty
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 22:04   

Cytat:
skoro Sandecja grała tak beznadziejnie, a Pelikan tak dobrze i tak szczęśliwie wygraliśmy, to może przypomnicie mi choć jedną jedyną sytuację przez cały mecz kiedy Kozioł musiał się wykazać swoimi umiejętnościami

Nie wskaze Ci, ale tylko dlatego, ze pilkarze Pelikana mieli totalnie rozregulowane celowniki. Natomiast taktycznie byli poukladani o wiele lepiej, niz Sandecja. Zabraklo im umiejetnosci indywidualnych.

Korona Kielce w sezonie gdy awansowala (i sezon wczesniej) grala o wiele lepiej, niz teraz Sandecja i Pelikan razem wziete. A ze musiala kupowac mecze - wskaz mi zespol, ktory awansowal do dawnej II ligi i meczy nie kupowal. Ja Ci nie wskaze, bo nie potrafie. Ale to nie temat na forum.

Masahiko

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 22:07   

Nie gadać(pisać) bzdur Panowie. Sandecja wywalczyła 4 punkty na wiosnę. Kolejarz już zaliczył porażkę. A przypomnę tylko, że Sandecja miała dwa mecze z bardzo trudnymi rywalami. Proponuję odczekać. Piłkarze zapłacą "frycowe" i zaczną grać, bo muszą - mają większe umiejętności niż większość piłkarzy w tej klasie rozgrywkowej :)
[Profil] [PM]

mariusz79

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 22:17   

witam jestem tutaj nowy jednak na mecze chodze od 15 lat i pamietam wiele ( od poprzeczki Łukasika w meczu pucharowym kilkanascie lat temu i zajebisty meczyk z cracovią 2-2. powiem tyle na samym początku jak przyszedł aras do sandecji było tak samo co za gosc jak oni grają kogo on posciągał a pózniej wiecie jak zajebiscie szło i tak samo jest teraz mysle zeby dac troche czasu chłpoakom nie skreslajmy ich juz teraz!!!!!!! pozdrawiam wszystkich.

Oreł

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 22:18   

są jakieś fotki dzisiejszego młynu :P
[Profil] [PM]

pero

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 22:23   

mecz taki nijaki, najważniejsze zwycięstwo + niezłe wyniki w naszej grupie, wg mnie w pierwszej połowie nie wyglądało to aż tak źle, natomiast w drugiej nie wyglądało to dobrze bo było źle.... i tak ten mecz bym podsumował

do tych wszystkich co krzyczą że mecz tragedia - to chyba nie chodziliście na Kilińskiego parę lat temu, a nawet czasami za Arasia się takie zdarzały, nie wiem myśleliście że jak mamy grajków z I ligi to będziemy wszystkich lać po 5:0 najlepiej już w 45 min, a po przerwie dołożymy jeszcze skromne 3 bramki a nasz rywal będzie sobie leżał na trawce i drapał się po głowie, nie wiem naoglądaliście się LM i może chcieliście by u nas tak było??? z resztą nie dziwię się, nie pamiętam aby jakikolwiek wątek forum odnośnie meczu miał aż 14 stron (+ kilka wykasowanych) PR zrobił swoje, mam tylko nadzieję że za pół roku ruch będzie taki sam a nie jak niektórzy dzisiaj na stadionie "kibice" w kółko mówili że to tak z ciekawości tylko przyszedł bo nowa drużyna ma być awans i myślał że tu będzie z 3:0 co najmniej do przerwy ale widzi że to dramat na boisku i mu wystarczy i nie będzie chodził bo szkoda czasu a grajki do dupy nic nie potrafią - ani kopnąć ani podać ani biegać... - on potrafiłby lepiej.... z resztą zobaczymy jak to forum będzie funkcjonować czy to też będzie jedyny przebłysk czy może jakaś trwalsza tendencja... oby

co do samego meczu to trzeba brać poprawkę na boisko które ani nam ani rywalowi nie ułatwiało gry stąd wynikła taka bezsensowna kopanina, choć przy dobrych wiatrach mogliśmy jeszcze 2 bramki zapakować w 1 połowie (sytuacja gdy Fabianowski w środku pola podał na prawo a mógł prostopadle do Chlipały a ten sam na sam by wyszedł, no i Piegzik po lewej stronie zamiast ścinać w pole karne i strzelać to pociągnął wzdłuż linii pola karnego i nic z tej wrzutki nie wyszło) - to dla tych co uważnie oglądali.

z nowych grajków wg mnie nieźle prezentował się Lauko, Broź (w I połowie) i Gawęcki - wszędobylski
[Profil] [PM]

Bzymcio

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Mar 21, 2009 22:23   

fotki są w GALERII w dziale Kibice...

slawek132
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 22:31   

czemu ? wszedł pod koniec i zaczął bardzo żywiołowo grać .......mial mało czasu ale mysle ze zaprezentował sie pozytywnie

Blendzior
GF

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 22:43   

SANDECJA - Pelikan Łowicz (21.03.09)

http://i39.tinypic.com/2bti8g.jpg
http://i43.tinypic.com/2w2h8p0.jpg
http://i44.tinypic.com/2ziofi0.jpg
http://i42.tinypic.com/a9wxmg.jpg
http://i41.tinypic.com/1fbbzo.jpg
http://i44.tinypic.com/2cs6vb4.jpg

[Profil] [PM] [E-mail]

pasiasty
[Usunięty]

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 23:00   

Cytat:
Dodatkowo wielcy krytycy, którzy mówią, że "0 akcji" to przypomnijcie sobie chociażby strzał Brozia w 1 połowie

To jest chyba najlepszy komentarz do poziomu meczu - bo jesli jako przyklad akcji i "strzalu" podaje sie podanie po ziemi prosto do bramkarza przeciwnika..

Ja po prostu jestem uczulony na taka gre. Bo pilka nozna to gra, ktora w zamysle miala byc widowiskowa i ktora miala podobac sie kibicom. A taki styl gry nie jest ani widowiskowy, ani skuteczny (karny fartowny). Nie przecze, ze paru chlopakow z tej druzyny potrafi bardzo fajnie grac. Ale watpie, aby przy tym trenerze mieli okazje to pokazac.

Niemniej w awans wierze, bo ta druzyna ma potencjal, aby awansowac. Potem jednak trzeba to totalnie przebudowac, zaczynajac od sztabu.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz-Pelikan Łowicz
[ ZAMKNIĘTY ]