Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja Nowy Sącz-Pelikan Łowicz
Autor Wiadomość
spdr
STREET ROCKIN'

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 23:24   

Pasiasty
kuwa, stawiam browca/w zamienniku coś o pojemności 1l / za to co napisałeś
dokładnie to samo siedziało mi w głowie
żeby było jasne
wierze w nich i w awans tylko proszę o więcej serca w grze !!!
treneiro się nie czepiam
[Profil] [PM]

style

Wysłany: Sob Mar 21, 2009 23:57   

mozna gdzies obejrzec nagranie z konferencji ?

i jedno pytanie jeszcze , kto grał w srodku pola z 9 od nas?

[ Dodano: 2009-03-22, 00:05 ]
a i jeszcze dodam pare słow o meczu - mi osobiscie podobala sie tylko pierwsza połowa, druga to porazka na calej lini, chyba ktos czuwal nad Sandecja bo to co pokazali to katastrofa, mozna bylo zauwazyc ze po wejsciu Zawislana i Szczepanika Pelikanowi grało sie juz trudniej, naprawde powinnismy sie cieszyc ze to wygralismy jakims cudem, bo wg mnie Pelikan w drugiej polowie byl lepszy (pierwsza byla wyrownana) i powinni nas rozwalic konkretnie ,,,,,

pozdro
[Profil] [PM] [E-mail]

GUMBAS_1910

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 02:19   

Madrin

[Profil] [PM] [E-mail]

Penzel.NS
[Usunięty]

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 04:17   

jak zobaczyłem te balwany sniegu to bylem w szoku .szacun dla tych co łopatowali to.gra druzyny na meczu była jaka byla czegos brakuje ale trzeba poczekac bo to początek sezonu. ja mysle ze jak sie chlopaki zgrają to beda je*** jak z armaty.panowie nie krytykujmy druzyny- trenera poczekamy zobaczymy wygraliśmy z karniaka bo z karniaka ale 3 pkt dla nas.zobaczcie jakie wazmocnienia miał kolejarz kurnik i przejebal z concordia druzyna o ktorej głosno nie było nigdzie.to jest poczatek sezonu dajmy szanse sandecji .

darecki_78

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 08:06   

ktos kiedyś powiedział : " ;lepiej brzydko grać i wygrać niż pieknie grać i przegrać " wiec gratu;lacje dla chłopaków

Ad@ś=)

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 08:51   

Ja tylko jeszcze dodam od siebie że według mnie zabrakło w drugiej połowie pressingu i konsekwenji u naszych piłkarzy. To pelikan zaczal grać pressingiem i zaczęła się przez to kopanina. Miejmy nadzieje że rzeczywiście murawa przeszkadzała w graniu piłką kombinacyjnie po ziemi bo widać było że piłki posyłane były wysoko i tylko wybijane główkami. Myślę że trener wie co robi i znajdzie optymalny skład który będzie grał jak należy. A w meczu ze Stróżami zobaczymy zaangarzowanie i walke od 1 do 90 minuty:)
Dla mnie pewniakami w następnym meczu są: Kozioł i słowacy, a poza tym postawiłbym na skrzypka i jakiegoś szybkiego młodzierzowca bo zauważylem że panom nie chce się za bardzo biegać. Ale będzie lepiej...:)
Pozdrawiam
[Profil] [PM]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Mar 22, 2009 09:21   

jp22 napisał/a:
mozna bylo zauwazyc ze po wejsciu Zawislana i Szczepanika Pelikanowi grało sie juz trudniej,

naprawde powinnismy sie cieszyc ze to wygralismy

To jest chyba najlepsze podsumowanie opinii niektórych "znawców", którzy wypowiadają się o meczu, którego nie widzieli.

Ja też myślę, że Szczepanik zagrał świetny mecz - szczególnie, że cały przesiedział razem z Piotrkiem Banią pod krytą trybuną, nawet na ławce go nie było!

a skoro powinniśmy się cieszyć to może w końcu przejdziecie od słów do czynów, a nie w kółko jęczycie, przerażacie mnie ludzie, nigdy nie przypuszczałem, że wśród kibiców Sandecji jest aż tylu płaczków...
[Profil] [PM] [E-mail]

jgns
Saczers72

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 09:36   

Zgadzam sie z tym co napisał kolega powyzej,przestajcie płakac i narzekac!! Jest wygrana i 3pkt. i to narazie tyle w tym temacie,oceny to dopiero po 5,6 kloejkach!! Mówicie o słabej grze zawodników a wasz doping to jaki poziom ? Od siebie moze zacznijcie zmiany!!!
[Profil] [PM]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 09:44   

Myśle że wszyscy najwięksi krzykacze, narzekacze, krytykacze i inne wynalazki się już wypowiedziały więc może na spokojnie teraz ja.

Mecz rzeczywiście bardzo słaby w naszym wykonaniu. Widać brak zgrania, jest mnóstwo niecelnych podań ale czasem piękne rzeczy rodzą się w wielkim bólu. Czy na prawdę wolelibyście widzieć wczoraj efektownie grającą Sandecje z 15 sytuacjami na zdobycie bramki ale Sandecje która tych sutuacji nie wykorzystuje a w końcówce traci bramkę i przegrywa mecz??? największą sztuką jest wygrać mecz gdy gra się słabo. Ja nadal weirzę w tych chłopaków, wierzę że zrozumieją że na boisku trzeba zostawić serce bo mecz sam się nie wygra.

Na wielki plus postawa środka obrony. Szacunek dla Jana i jego nowego kolegi Mirka.

W rozmowach przed sezonem, zarówno z trenerem jak i zawodnikami były zapewnienia iż będzie jak najwięcej gry bokami....hmmm panowie to trzeba na pewno poprawić.

Reasumując, krytyka tak bo się należy i kibic ma do niej prawo ale odrobina zaufania i sprawiedliwości w ocenach. Runda trwa 15 meczy a nie 2 a poza tym my w tych dwóch meczach zdobywamy 4 punkty do ku*** nędzy więc nie płaczmy!!!

x_cite

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 09:45   

a tak już na koniec na rozluźnienie....cały przyszły tydzień ma być pogodowo podobny do tego co było teraz a ostatnie dwa 3 dni marca mają przynieść ogromne ocieplenie z temepraturą nawet powyżej 20 stopni!!! Pogoda na derby będzie wymarzona!!!:) z pogodą przyjdzie także lepsza gra piłkarzy, więc spokojnie będzie OK!!!! 3 pkt mamy i ważne, żeby tak do konca rundy wygrywać skromnie bo skromnie ale wygrywać:)
[Profil] [PM]

style

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 10:06   

Kilinskiego 47 napisał/a:
jp22 napisał/a:
mozna bylo zauwazyc ze po wejsciu Zawislana i Szczepanika Pelikanowi grało sie juz trudniej,

naprawde powinnismy sie cieszyc ze to wygralismy

To jest chyba najlepsze podsumowanie opinii niektórych "znawców", którzy wypowiadają się o meczu, którego nie widzieli.

Ja też myślę, że Szczepanik zagrał świetny mecz - szczególnie, że cały przesiedział razem z Piotrkiem Banią pod krytą trybuną, nawet na ławce go nie było!

a skoro powinniśmy się cieszyć to może w końcu przejdziecie od słów do czynów, a nie w kółko jęczycie, przerażacie mnie ludzie, nigdy nie przypuszczałem, że wśród kibiców Sandecji jest aż tylu płaczków...

ehh widac ze ciezko Ci sie domyslic ze chodzilo mi o Skrzypka.... zwykla pomyłka (Wiecej mysl gosciu...)
[Profil] [PM] [E-mail]

albert

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 11:46   

na mecz z Kolejarzem musi być jeszcze większy doping i ta druga strona też musi głośniej odpowiadac bo ja byłem na a i nic nie było słychac !ale będzie dobrze SANDECJA!!!!!!!
[Profil] [PM]

Asmodeus

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 11:53   

Witam , smiac mi sie chce jak czytam te wasze płacze i żale :/

Wy sie mienicie kibicami Sandecji ???

Gdzie doping przez 90 min ???

Jestescie kibicami ukochanej drużyny czy PZPN ???

Jesli ktos chciał finezyjnej gry w takich warunkach to współczuje :) niech wezmie piłeczke i spróbuje przez 90 min pobiegac po takiej murawie

No tak płaczki myslały że tera to bedzie Barcelona

Pozdrawiam i pzypominam że prawdziwy kibic jest na dobre i na złe

sns1910

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 12:02   

Szczerze mówiąc to trochę ma rację - jedyny okrzyk na poziomie przez cały mecz to było "Je**c PZPN", tak to straszne mruczenie które zagłuszały nawet niemrawe oklaski...sądzę że było by dużo lepiej gdyby doping był zaczynany o ton wyżej...ale nie mnie tu oceniać, to tylko moja opinia ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

RaTo

Wysłany: Nie Mar 22, 2009 12:10   

Proponuje zakonczyc TEMAT,bo jak zawsze zaczyna robic sie "kociol"...
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz-Pelikan Łowicz
[ ZAMKNIĘTY ]