Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Zmiany ... |
Autor |
Wiadomość |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 07:26
|
|
|
Ja tam chodzę zawsze na mecze Sandecji, zawsze w szalu jakiejś zgody ... ;) Będzie układze wszyscy w szalach Sandy to wszyscy... ;
Z tym dopingiem zgód to wygląda tak "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie..." jesteśmy Sandecją i nie powinniśmy patrzeć na innych tylko jak pozdrawiamy zgody to wszystkie po kolei. Najlepiej na początku tych co są obecni a później reszta ;) aż tyle mamy tych zgód ze w ciągu meczu nie pozdrowimy wszystkich ? dajcie spokój... |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 08:14
|
|
|
Dojebaliscie sie o te zgody...
Czy to jest az takie wazne??
O Sandecji nie potraficie spiewac jak Bog przykazal a martwicie sie o zgody
Dajcie z siebie za kazdym razem to co dajecie jak Sandecja strzeli bramkę ,albo jak zobaczycie w klatce kibicow gosci...
Jaro a ty czytaj uwaznie pewne ustalenia, bo juz dawno zostalo napisane, ze na mecze Sandecji przychodzimy w szalach naszych, chyba ze są to osoby ze zgód...
Ale dosc pierdolenia, niech kazdy wezmie to sobie do serca, jak powinien wygladac doping.
Mysle ze od meczu z Kolejarzem wszystko pojdzie ku lepszemu.
Kazdy kolejny post o pozdrawianiu zgod itp bedzie kasowany... |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Kazek G f H

|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 09:10
|
|
|
i co do jara jeszcze zacznij cos dzialac nie tylko na forum:] |
_________________ Brutal Fans Hooligans - Glinik Gorlice ... :)
 |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Wto Mar 24, 2009 13:23
|
|
|
I jeszcze coś ode mnie wyznacznikiem siły, czy przywiązanie do poszczególnej zgody nie jest śpiewanie o niej na meczu tylko kontakty po za meczowe zapamiętajcie raz na zawsze co jest co i kto jest kto!
Pozdro z UK! |
|
|
|
 |
lolo2 [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Mar 25, 2009 09:37
|
|
|
co wy od tego Jara chcecie ? - > chyba kto inny jest odpowiedzialny za doping a nie że niektóre osoby stoją sobie chuja robią a innym mówią zeby spiewać to jest smieszne...
może w końcu ktos zrobi z tym porządek |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 00:16
|
|
|
Liczę na osoby, które mają tutaj sporo zastrzeżeń, że wspomogą nas w młynie. Ja postaram się pomóc Owcy w prowadzeniu dopingu, być może uda się nieco go urozmaicić. Kto pamięta ostatni wyjazd na wieś do Stróż ten pewnie mnie skojarzy ;) |
|
|
|
 |
toudiunio
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 01:25
|
|
|
Hehehe no tak, ale nie spiewajmy znowu "Biały miś" :D pozdro |
|
|
|
 |
pasiasty [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 01:34
|
|
|
Cytat: | Liczę na osoby, które mają tutaj sporo zastrzeżeń, że wspomogą nas w młynie. |
Ustalenia z ostatniego spotkania przyjalem do wiadomosci. Mialem jechac na Ruch, ale zostaje zdzierac gardlo w Saczu. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 12:42
|
|
|
Dziekan napisał/a: | Liczę na osoby, które mają tutaj sporo zastrzeżeń, że wspomogą nas w młynie. Ja postaram się pomóc Owcy w prowadzeniu dopingu, być może uda się nieco go urozmaicić. Kto pamięta ostatni wyjazd na wieś do Stróż ten pewnie mnie skojarzy ;) |
Oj to będzie ciekawie! Pozdro dla Ciebie wariacie:)) |
|
|
|
 |
joooan
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 13:33
|
|
|
"Jeszcze raz mówię, najtanszy szalik kosztuje 20 zł i mozna go kupić w sklepach w Sączu. Proste. "
a gdzie się znajduja takie sklepy??
bo ja w jednym sklepie sportowym widziałam szalik SANDECJI, ale nie był zaciekawy... |
|
|
|
 |
hipis_np
Nowe Pokolenie '07

|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 14:00
|
|
|
Ostatnimi czasy wyszło kilka rodzajów szali, więc trzeba było jakiś nabyć, a nie teraz mędrkować nad estetyką szala, który możesz kupić w sklepie. |
|
|
|
 |
pasiasty [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 14:24
|
|
|
joooan zrobie na drutach jaki bedziesz chciala. podeslij wzor. ;p |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 14:24
|
|
|
joooan napisał/a: | "Jeszcze raz mówię, najtanszy szalik kosztuje 20 zł i mozna go kupić w sklepach w Sączu. Proste. "
a gdzie się znajduja takie sklepy??
bo ja w jednym sklepie sportowym widziałam szalik SANDECJI, ale nie był zaciekawy... |
w sportowym na grodzkiej jest sklep i tam sa szaliki Sandecji.
a jak chcesz konkretne wzory to musisz pisac do ludzi zajmujacymi sie produkcja tych szalikow, o ile jeszcze jakies maja. |
|
|
|
 |
By3ekns
NP'07
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 14:52
|
|
|
na meczu ze strozami bedzie mozna jeszcze kilka "zaraz" zakupic i po problemie... |
|
|
|
 |
joooan
|
Wysłany: Czw Mar 26, 2009 16:13
|
|
|
hahaaha na drutach :p ok;p
mi chodziło o taki z napisem "jedyna moja miłość SANDECJA Nowy Sącz" a po obu końcach był herb
a kto się tym konkretnie zajmuje?? |
|
|
|
 |
|