Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Ceny biletów w rundzie wiosennej sezonu 2009/2010 |
Autor |
Wiadomość |
matys_kks
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 21:24
|
|
|
Witam, wiecie może w jakiej cenie jest taki karnet na rundę wiosenną?? |
|
|
|
 |
kibic_s_ns [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 21:55
|
|
|
Cel się zmienił na wyższy, to i bilety teoretycznie mogły podrożeć. Więc w sumie nie jest źle, bo stare ceny nie były też znowu jakieś zabójcze - moim zdaniem w sam raz, gdyby sytuacja finansowa klubu była jeszcze pewniejsza to wtedy pewnie zdecydowano by się na obniżkę, ale pamiętajmy jednak że długi nie zniknęły ;) Mam nadzieje że uda się awansować, a potem do klubu będą dołączać kolejni, coraz to więksi sponsorzy :) |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Czw Mar 05, 2009 23:28
|
|
|
Zobaczycie, ze im blizej awansu i im lepsze wyniki tym wiecej osob przyjdzie, cena nie bedzie miala az takiego znaczenia. |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 07:38
|
|
|
dnl_ns napisał/a: | Zobaczycie, ze im blizej awansu i im lepsze wyniki tym wiecej osob przyjdzie, cena nie bedzie miala az takiego znaczenia. |
Moze i az takiego nie, ale jest wiele osob ktorych nie stac na chodzenie namecze ze wzgledu na cene, to raz a dwa mniejsze ceny biletow wiecej osob na staadionie,
pozdro |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 10:13
|
|
|
Dokładnie:)...Tansze bilety = wieksza ilość ludzi na stadionie...szkoda no ale cóż na to poradzimy teraz.. |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 14:51
|
|
|
I tak, i nie.
Nie zawsze obnizka cen spowoduje przyplyw kibicow, ja smiem twierdzic ze mimo utrzymania sie cen na obecnym poziomie nastapi wzrost frekwencji.
Pewnie, ze nie jestem zwolennikiem podwyzki cen, mysle jednak ze troche przeceniacie ich wplyw na frekwencje. Zobaczymy to w tej rundzie, ceny takie same, frekwencja wyzsza. Tak bedzie.
Argument, ze ktos nie chodzi bo go nie stac chyba do mnie zbytnio nie trafia. Jakby chcial to by byl, bilety na sektor E(?) sa po 5 zl, tak?
To przepraszam po ile mialy by byc? Pewnie, ze miejsce gorsze, ale tak jest ze wszystkim. Czy jak was przykladowo nie stac na buty za 300 zl to kupujecie te za 100 czy w ogole nie?
Aktualnie dostajemy lepszy produkt (walka o awans, a nie o utrzymanie i przetrwanie) w tej samej cenie. Mysle, ze wiecej jest osob ktore nie chodzily na mecze bo produkt Sandecja nie byl dla nich odpowiednio atrakcyjny (poziom sportowy), niz takich ktorych nie stac.
Ludzie musza sie nauczyc chodzic na Sandecje, pewnie ze bedzie czesc takich ktorzy po kilku przegranych meczach sie wiecej nie pojawia, ale beda tez tacy u ktorych ten bakcyl sie zaszczepi i zostana, na dobre i na zle. Oczywiscie jakas drobna obnizka by temu sprzyjala, ale naprawde nie przeceniajmy az tak tego wplywu cen. Smiem twierdzic, ze jakby byly bilety na E po zlotowce to i tak sektor ten nie bylby pelny, a bylby placz, ze nie ide na mecz bo ceny sa wysokie.
Byc moze udaloby sie dojsc do porozumienia z zarzadem i uzyskac jakas pule tanszych biletow dla tych osob ktorych NAPRAWDE nie stac. Np 100 biletow na sektor F w cenie 5 zl, ale to juz raczej zadanie dla Stowarzyszenia. |
|
|
|
 |
Fallen
;)
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 17:32
|
|
|
Ale przecież cena teraz nie jest jakaś kosmiczna. Najlepiej jak zostanie jak jest a z tego powodu iż już mamy teoretycznie awans (chodzi mi o to że w końcu przyszedł ten czas) frekwencja będzie rosnąć z meczem na mecz. Czasem zamiast co miesiąc kupić sobie nową bluzę wolę wydać na wyjazd lub na mecz :). Takie jest moje zdanie amen. :) |
_________________ Piknik, dosłownie piknik... |
|
|
|
 |
Gosiak [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 19:18
|
|
|
Powiedzcie mi, jak jest z wejściem sędziów okręgu OZPN Nowy Sącz na mecz Sandecji?? Płacą oni normalnie za bilet czy mają zniżkę lub darmowy wstęp? I drugie pytanie, dla kogo są zniżki? Mój kolega powiedział, że kobiety i emeryci mają obniżkę, ale nie wiem czy jaja sobie robił czy poważnie mówił. Więc mam pytanie i prośbę jakby ktoś przedstawił oficjalny i dokładny cennik biletów razem ze zniżkami i tym, kogo one dotyczą...:) Z góry dzięki:) Pozdro! |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 19:23
|
|
|
Na 99% darmowe wejscie za okazaniem legitymacji sedziowskiej |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 19:29
|
|
|
12 zl cale
10zl ulgowe (uczniowei, studenci, emeryci??)
darmowe : kobiety, inwalidzi?? |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
Ostatnio zmieniony przez radziufan Nie Mar 29, 2009 19:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 19:29
|
|
|
Znizki sa dla uczniow i emerytow/rencistow :>
Kobiety wchodza za darmo. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 19:48
|
|
|
A powiedzcie mi czy nie było kiedyś zniżki dla zawodników innych klubów piłkarskich w Nowym Sączu? |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 19:51
|
|
|
ERNESTO napisał/a: | Na 99% darmowe wejscie za okazaniem legitymacji sedziowskiej |
Bez sensu, ciekawe z jakiej racji, uprzywilejowana kasta czy co? |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 20:13
|
|
|
Moge sie mylic, ale zdaje sie, ze w calym kraju jesli jestes sedzia pilkarskim to w danym okregu masz darmowe wstep na mecze ligowe wszystkich szczebli. Wiem, ze kiedys takie cos obowiazywalo na 100% i nie sadze, zeby zostalo zmienione
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
mariusz79
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2009 20:17
|
|
|
mam pytanie dzieciaki do ilu lat mają za darmo wejscie? |