Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
ŁKS Łomża - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 11:06 ŁKS Łomża - Sandecja
|
|
|
Kolejka 24 - 11 kwietnia 15:00
ŁKS Łomża - Sandecja Nowy Sącz |
|
|
|
 |
Ad@ś=)

|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 11:27
|
|
|
Co tu dużo mówić - Łomża najsłabszy zespół naszej grupy który już dawno pogodził się ze spadkiem do trzeciej ligi. Ostatnie mecze ŁKSu przedstawiają się następująco:
Górnik Wieliczka 4-0 ŁKS Łomża
ŁKS Łomża 0-2 Okocimski KS Brzesko
Ruch Wysokie Mazowieckie 6-0 ŁKS Łomża
ŁKS Łomża 0-5 Concordia Piotrków Trybunalski
Sokół Aleksandrów Łódzki 2-0 ŁKS Łomża
W sumie w rundzie rewanżowej w 5 meczach stracili 19 bramek i nie strzelili żadnej.
Napewno jeszcze bardziej będą chcieli się zmobilizować na mecz z Sandecją ale i tak nie widze innego rozwiązania jak zwycięztwo naszych ulubieńców.
Mam nadzieje że Sandecja odpowiednio się przygotuje i nie pojedzie rozluźniona po pewne punkty.
Stawiam na zwycięstwo 3:0 dla Sandecji choć mam nadzieje że nasi piłkarze będą mogli się tam rozstrzelać porządnie i podwyższyć forme przed kolejnym bardzo ważnym spotkaniem z KSZO.
Dodam jeszcze że dobrze iż ten mecz przychodz po spotkaniu ze Stróżami bo Nasi piłkarze nałapali troche kartek i napewno troche zdrowia na boisku zostawili więc słabszy rywal w kolejnym meczu może być zbawienny. |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 12:43
|
|
|
Jak dla mnie może być i nawet 1:0 byle by Sandecja wygrała!...ale liczę po cichu że parę bramek nastrzelają =] |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
Oreł
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 13:07
|
|
|
mój typ to 0-4 dla Sandecji :) Niema innego wyjscia niż wygrana xd |
|
|
|
 |
slawek132 [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 17:19
|
|
|
W sobote świetny mecz z trudnym przeciwnikiem i wygrana ,,,,,,,, teraz mecz z łomżą nie ma co dużo mówic tylko trzeba wyjść zmobilizowanym na mecz i wygrac , najlepiej było by jak najwyżej ale to juz sprawa drugorzędna najważniejsze 3 punkty |
|
|
|
 |
fanatycznie
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 17:45
|
|
|
1:3 typuje |
_________________ to dla dzieci ulic, życzę wam dużo miłości, szczerej przyjaźni i wiecznej wolności!!! |
|
|
|
 |
sądecznin [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 18:12
|
|
|
Straszan dziura ta Łomza.Bylem tam przejazdem.miasto to wyglada jak relikt z czasow komunizmu szare brudne a wkolo same laki i pastwiska wiec nic nie pozwiedzaja ci co pojada na wyjazd. |
|
|
|
 |
Pulo [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 18:34
|
|
|
sądecznin napisał/a: | Straszan dziura ta Łomza.Bylem tam przejazdem.miasto to wyglada jak relikt z czasow komunizmu szare brudne a wkolo same laki i pastwiska wiec nic nie pozwiedzaja ci co pojada na wyjazd. |
bez napinki ale najlepiej liczyć na to że inni pojadą |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 19:41
|
|
|
mam nadzieje ze nie pomyślą już przed meczem że wygrali bo to mozę byc zgubne w meczu z kazdym przeciwnikiem
typuje optymistycznie 0;3 |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 20:16
|
|
|
Po dobrym meczy z Kolejarzem przyszła pora na słabiutką Łomże...
nas interesuje tylko wygrana. Inny wynik nie wchodiz w gre jeśli mamy gonić KSZO i Start Otwock :)
Organizowany jest wyjazd ? |
|
|
|
 |
borucek [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 20:40
|
|
|
Gdzie mogę kupić szalik Sandecji? |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 20:45
|
|
|
borucek napisał/a: | Gdzie mogę kupić szalik Sandecji? |
moze najpierw zapoznaj sie z tematami na forum i pisz w odpowiednim temacie, a napewno ktos udzieli odpowiedzi. |
|
|
|
 |
moru
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 22:51
|
|
|
Każdemu rywalowi należy się szacunek i nikogo lekceważyć naszym piłkarzom nie wolno. Jeśli podejdziemy odpowiednio skoncentrowani do tego spotkania to inny wynik niż nasze zwycięstwo wydaje się być mało prawdopodobny... Typuję 0-3 ;) |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 01:27
|
|
|
Teoretycznie jeden z najlatwiejszych meczow w tej rundzie. W praktyce... roznie bywa. Na pewno trzeba miec szacunek do rywala jak zawsze, pilkarze musza wyjsc na boisko maksymalnie skoncentrowani i dobrze zeby szybko objeli prowadzenie, bo z outsiderami w miare uplywu czasu gra sie coraz gorzej jesli wynik brzmi 0:0.
Niech wygraja nawet 1:0 byle wygrali, licza sie przede wszystkim punkty. Realnie patrzac prognozowalbym 3:0 dla nas. |
|
|
|
 |
DeDe
|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 08:57 Re: ŁKS Łomża - Sandecja
|
|
|
jaro_jaro napisał/a: | Kolejka 24 - 11 kwietnia 15:00
ŁKS Łomża - Sandecja Nowy Sącz |
Na stronie podajecie godz.16:00? Proszę o info, który termin jest właściwy. Dzięki |
|
|
|
 |
|