| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:30
 | SANDECJA-KSZO! | 

| Autor | Wiadomość | 

| x_cite 

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 10:24   SANDECJA-KSZO! | 
 |  
               | 
 |  
               | Myślę, że nie ma co czekać i dlatego pozwoliłem sobie założyć ten temat już teraz. Owszem czeka Nas mecz w Łomży, ale chyba każdy kibic myśli już o meczu 18 kwietnia z KSZO. Bardzo ważne spotkanie czeka Naszą drużynę i jak i bardszo licznej grupy kibiców w Naszym mieście! Pojawiają się już zapytania co do wyjazdu kibiców z Ostrowca do Nowego Sącza. Fragment jednego z postów ze strony kibiców KSZO.:"Kiedy pojawią się informacje na temat wyjazdu do Nowego Sącza? Wypadałoby żeby jak najszybciej rozpocząc nakłanianie ludzi na wyjazd, w moim otoczeniu jak nigdy spore zainteresowanych na ten mecz. Chyba jedyny wyjazd w tej rundzie na który możemy pojechać w ponad 200 osób...Przeciwnik elektryzuje :). 
 Dobre widowisko się zapowiada i oczywiście mam nadzieję mecz nie tylko kolejki ale i całej rundy wiosennej! Liczę na dobrą grę, dobry wynik i bardzo dobry doping!! oby tak było!:)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| KSZO [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 10:33 | 
 |  
               | 
 |  
               | Mam pytanie co do tego meczu 
 Ile kibicow pomieści wasza klatka ?
 Jaki stosunek do kibicow KSZO maja kibice Sandecji
 Czy wasi kumple z Korony wspomagaja was na waszych meczach i czy mozliwe jest ze zawitaja na mecz z KSZO
 Ile kosztuje bilet dla kibicow gosci na waszym stadnionie ??
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| krzysiek186 

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 11:18 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | KSZO napisał/a: |  	  | Mam pytanie co do tego meczu 
 Ile kibicow pomieści wasza klatka ?
 Ile kosztuje bilet dla kibicow gosci na waszym stadnionie ??
 | 

Tak z 200 się ściśnie.
 Bilety 10 lub 12 zł.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| KSZO [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 11:39 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ok już obczaiłem, że Legia zawitała do Was w 220 osób więc klatka taka sobie... 
 Mam nadzieje, że KSZO też ją całą zapełni co jest możliwe bo dla nas to najważniejszy i najciekawszy wyjazd w tym sezonie daleko nie jest...
 W Ostrowcu spora mobilizacja na ten mecz tak jak typek od Was napisał spore zainteresowanie w mieście jeśli chodzi o wyjazd na Sandecje !! 200 pęknie !!

Do zobaczenia an meczu
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| By3ekns NP'07

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 15:29 | 
 |  
               | 
 |  
               | widze ze w Ostrowcu juz moblika wiec u nas tez niedlugo bedzie trzeba zaczac...:),mysle ze najciekawszy zdecydowanie mecz na wlasnym terenie...po ostatnim spotkaniu widac ze zainteresowanie kibicowskie jest spore wiec dlaczego niemialo by byc jeszcze lepiej :D tak wiec juz powoli trzeba siac propagande!! SANDECJA!! |  | 

|   |  | 

|  | 

| doghunters [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 15:57 | 
 |  
               | 
 |  
               | o której przed meczem można kupić bilet? |  | 

|   |  | 

|  | 

| pasiasty [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 16:03 | 
 |  
               | 
 |  
               | doghunters: biletow nie braknie, o to badz spokojny. :) |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bzymcio 

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 17:05 | 
 |  
               | 
 |  
               | Jeżeli już zaczęliśmy temat KSZO to może wróćmy do tematu koszulek :) 
 białe czy czarne...? :D

Wg mnie na stadion można przyjść i w tych i w tych. I na młynie można zrobić podział :) na lewą białe na prawą czarne i git :)
 |  
				| _________________ (: SANDECJA :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Fani Bianconeri KKS SANDECJA

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 18:28 | 
 |  
               | 
 |  
               | No to panowie zaczynamy pelna moblilizacje na ten mecz musi na s byc z 500 osob z mlynie jak nie wiecej pozdro |  
				| _________________ Hej Hej Sandecja
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Milosz_1910 milosz_1910

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 19:17 | 
 |  
               | 
 |  
               | I przede wszystkim doping na maksa lepszy niz na meczu z Kolejarzem...Nie możemy zawieść z dopingiem bo bedą kibice z Ostrowca a jak wie kazdy rywal jest ciekawy dla nas wiec musimy dac z siebie wszystko ! ! ..pełna mobilizacja:) |  
				| _________________ Czy wygrywasz czy nie,
 ja i tak kocham Cię,
 w moim sercu zawsze jest,
 nasz sądecki KKS!!;)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| adamek H 

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 19:22 | 
 |  
               | 
 |  
               | mysle ze jakas biala koszulke ma raczej kazdy wiec chyba lepiej bylo by ustalic ze przychodzimy w bialych:) |  | 

|   |  | 

|  | 

| moru 

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 20:52 | 
 |  
               | 
 |  
               | Poprzedni mało osób podłapało  może teraz będzie lepiej.... (zamieszczam poprawiony teks i proszę o komentarze w tej sprawie) 
 Fajna sprawą było by gdyby wszyscy co wybierają się na młyn mieli na sobie BIAŁE  T-shirty (nie wiem jaka zapowiada się pogoda ale na kolejarzu prażyło w czarnym jak cholera)  najlepiej bez żadnych "śmieci", oczywiście nie mam tu na myśli podkoszulków dotyczących klubu lecz wszelakie inne  bohomazy.  Takie cudo ok. 7 zł
 Jeśli udało by się to nakręcić np. Zamieścić na plakatach informujących o spotkaniu coś w stylu "Zapraszamy wszystkich którzy chcą brać udział w dopingu do sektora F KONIECZNIE W BIAŁYM PODKOSZULKU!!!" oraz po prostu przekazywać to pocztą pantoflową. Uważam iż dało by to same korzyści :
 1. Fajny efekt :)
 2. Łatwo można było by zaobserwować kto przychodzi na młyn zdzierać gardło i interesuje się trochę tym co się dzieje, a kto jest tam z innych powodów... uprzejmie poprosić takiego delikwenta aby stanął obok lub przeniósł się na C i z tego miejsca dopingował, ciekawe co by z tego wyszło...

Panowie jak już się na coś takiego umawiamy to musi być jedna barwa wiec bardzo proszę powstrzymać się z komentarzami typu: "a ja mam czarną i mój kolega też ma to lepiej takie".
 Szczególnie 2. ułatwiła by życie ludziom zajmującym się selekcją ( za co należy im się szacunek bo odwalają kawał dobrej roboty ). Moim zdaniem nie ma na co czekać, tego typu decyzje powinny być podejmowanie na ok. tydzień przed meczem...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Sączers1910 

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 20:56 | 
 |  
               | 
 |  
               | Czyli nie ma się co zastanawiać, po prostu przychodzimy w białych koszulkach i dobrze by było właśnie zaznaczyć to na plakatach czy bannerach :) |  
				| _________________ Prawda jest nazywana nienawiścią
 Przez tych, którzy nienawidzą prawdy.

http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0

Na zawsze w pamięci
 Żołnierze wyklęci !
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| moru 

| 

|  Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 20:59 | 
 |  
               | 
 |  
               | * Nigdy podział na "bialych i czarnych" xD nie był by równomierny.. Poza tym jesteśmy jednością, wiec albo zróbmy to porządnie albo wcale. |  | 

|   |  | 

|  | 

| By3ekns NP'07

| 

|  Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 12:39 | 
 |  
               | 
 |  
               | poprostu zrobmy tak ze preferujemy biale kosuzlki na ten mecz i kazdy postara sie miec jak niebedzie mial to sie zrobi czarna obramowke sektora hehehe ;) zart |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |