Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
ŁKS Łomża - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
sns1910
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 18:35
|
|
|
Cytat: | Ofensywny trener zaczął robote i teraz Moskal ją dokancza. |
Chodzi Ci o miejsce w tabeli po jesieni czy przygotowanie drużyny? bo jak to drugie to trochę śmieszne stwierdzenie skoro mamy zupełnie inną drużynę...Poza tym niby to tylko Łomża a w sumie jeszcze tylko Ruch potrafił im strzelić 6 bramek i to u siebie. Więc wynik w pełni zadowalający, oby podobne rozstrzygnięcie za tydzień ;) |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 18:45
|
|
|
sns1910 napisał/a: | Cytat: | Ofensywny trener zaczął robote i teraz Moskal ją dokancza. |
Chodzi Ci o miejsce w tabeli po jesieni czy przygotowanie drużyny? bo jak to drugie to trochę śmieszne stwierdzenie skoro mamy zupełnie inną drużynę...Poza tym niby to tylko Łomża a w sumie jeszcze tylko Ruch potrafił im strzelić 6 bramek i to u siebie. Więc wynik w pełni zadowalający, oby podobne rozstrzygnięcie za tydzień ;) |
CHodzi mi o pozycje Sandecji po rundzie Jesiennej
[ Dodano: 2009-04-11, 18:46 ]
a dokładniej o to ze jest teraz z czego walczyc o ta 1 lige :) juz chyba bardziej upraszczac nie musze ?:) |
|
|
|
 |
miro
|
|
|
|
 |
stefantelefan
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 21:34
|
|
|
jp22 napisał/a: |
CHodzi mi o pozycje Sandecji po rundzie Jesiennej
[ Dodano: 2009-04-11, 18:46 ]
a dokładniej o to ze jest teraz z czego walczyc o ta 1 lige :) juz chyba bardziej upraszczac nie musze ?:) |
Tak tak myślę że nawet jakaś wyższa wygrana w sezonie 2012/2013 będzie zasługą Araszkiewicza no i oczywiście pozycja w tabeli też. Ale w sumie po głębszym zastanowieniu wynika, że w Sandecji zaczęło się dziać lepiej odkąd Araszkiewicz odszedł:)
Brawo trenerze Moskal za Pana Araszkiewicza, który jak ktoś napisał jest mistrzem a Pan uczniem nie pamiętam takiego wyniku, ba Araszkiewicz nawet nie potrafił wygrać na K47 z grającym w 10 Kolejarzem.
Panie Moskal dziękujemy, a Wy dajcie już spokój z Araszkiewiczem, bo później właśnie na stadionie pojawiają się okrzyki Moskal pakuj się. |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 21:41
|
|
|
A ty zamknij kape bo juz chyba drugi albo trzeci twoj post z rzedu jest o Araszkiewiczu...
On chyba cos ci zrobil ze tak go nie lubisz co nie? |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 21:44
|
|
|
Grzechotnik napisał/a: | A ty zamknij kape bo juz chyba drugi albo trzeci twoj post z rzedu jest o Araszkiewiczu...
ty tzn kto? |
|
|
|
 |
Grzechotnik

|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 21:45
|
|
|
stefantelecostam |
|
|
|
 |
stefantelefan
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 21:54
|
|
|
Grzechotnik napisał/a: | A ty zamknij kape bo juz chyba drugi albo trzeci twoj post z rzedu jest o Araszkiewiczu...
Kape to masz może Ty człowieku, nie zachowujesz się jak na Moderatora przystało powinieneś szanować zdanie każdego uczestnika forum! W końcu forum jest od tego żeby można było wyrazić swoje zdanie. Co do Araszkiewicza to nic mi nie zrobił , nie będę wnikał co zrobił tym którzy go uważają za Boga. Chciałbym żeby skończyło się porównywanie tylko żebyśmy zaczęli dopingować Sandecję ktokolwiek ją trenuje. A takie porównywanie nie ma sensu bo kim jest Araszkiewicz wobec np. Kantora, który jako ostatni wprowadził Sandecję do II ligi?? Jak widać nie ma sensu więc żyjmy teraźniejszością a nie przeszłością nie dziwiłbym się gdyby było gorzej teraz niż kiedyś ale przecież nie jest źle. |
|
|
|
 |
eSKa
KolejarskieWiatraki
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 22:11
|
|
|
Stefan, ty to Darek ?
hehe Co by nie było, zajebisty wynik :D Szacunek. |
_________________ KIBICE SANDECJI W NOWYM SĄCZU musza położyć kres wojnie, bo inaczej wojna położy kres KIBICOM. |
|
|
|
 |
simo_n
|
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 22:12
|
|
|
jp22, chodziło mi o to, że coraz lepiej grają. 6 bramek nie strzeliło się samo. Wiem, że to najsłabsza drużyna, co nie zmienia faktu, że wpakowanie im tylu bramek jest rzeczą łatwą. Zadziała to na pewno bardzo mobilizującą przed jednym z najważniejszych meczy tego sezonu.
A co do trenerów, Araszkiewicz zrobił dobrą robotę, Moskal, jak widać, też robi. Z tego co czytałem, jest on raczej trenerem defensywnym. W całej rundzie Kmita zdobyła mniej bramek niż Sandecja w pierwszych meczach obecnej. Świadczy to o ogromnym potencjale naszych napastników.
Nie ma się co rozpisywać i prowadzić dyskusji, o tym który trener jest lepszy, obaj są dobrzy i obaj robią wiele dobrego dla Sandecji.
Jak narazie w rundzie wiosennej mamy 7 meczy bez porażki (wliczając zagrane awansem) w tym 5 zwycięstw i 2 ramisy, łącznie daje nam to 17 punktów. Uważam to za bardzo bardzo dobry wynik.
Wesołych Świąt Wszystkim |
|
|
|
 |
Bart [Usunięty]
|
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 02:37
|
|
|
Bardzo cieszy wysokie zwyciestwo i brawa dla naszych pilkarzy - bez wzgledu na klase rywala taki wynik musi budzic szacunek.
Swoja droga jestem pelen uznania dla kibicow z Łomży - jak widac na zdjeciach prowadza doping, maja flagi itp. mimo ze ich druzyna za kazdym razem przegrywa w fatalnym stylu. Nawet u nas bylo kilka osob z Łomży choc odleglosc daleka. No i dla dzialaczy tez, ze mimo wszystko chca dograc sezon do konca w wujatkowo dramatycznej sytuacji klubu - moim zdaniem to postawa bardzo fair. |
|
|
|
 |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 10:45
|
|
|
6-0 i wesołe świętą i tyle o tym meczu można powiedzieć ;) |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 11:26
|
|
|
Ale się robi lelum polelum o Araszkiewiczu i Moskalu...proponuję zamknąć temat o meczu z Łomżą i skupić myśli o meczu z Kszo i dopingu na tym spotkaniu bo na pewno musicie wszyscy zedrzeć gardła żeby piłkarzom lepiej się grało no i oczywiście żeby wygrali!Pozdro |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
sądecznin [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 12:46
|
|
|
Jesli mowa o moderatorach to mam taka mala uwage.to jest forum i kazdy ma prawo do wyrazenia opini.forum klubowe ma zasady ze nie obraza sie nikogo.jesli czasami napisze cos obiektywnego nie obrazam nikogo nie uzywam wulgaryzmow a mam jakas mysl badz uwage to nie rozumiem czemu odrazu jestem karany badz posty usuwane.? forum to miejsce do dyskusji i polemiki miedzy kibicami Sandecji bo kazdemu tutaj zalezy na jej dobru i nie rozumiem karania za to.no chyba ze ma to polegac na tym ze wszyscy powtarzamy w kolko to samo bez wyrazenia swojej opini.mam nadzieje ze nei tylk oja tak uwazam.pozdrawiam wszystkich Wesołych Swiat |
|
|
|
 |
|