Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 18.04.09r
Autor Wiadomość
style

Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 18:35   Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 18.04.09r

Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 18 kwietnia, 16:00

typy, dyskusje itd

[ Dodano: 2009-04-11, 18:38 ]
Mecz o "6 pkt" , do KSZO mamy strate 6 pkt i w razie wygranej bedziemy tylko 3 pkt od nich.

Mam złe przeczucia ze niestety przegramy ten mecz, ale moze dlatego ze KSZO jest liderem.

Realnie - remis lub przegrana

Optymistycznie - wygrana

Oby wygrana !
[Profil] [PM] [E-mail]

bartek_np

Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 20:29   

Moim zdaniem fartowna wygrana, lub remis:) Jakieś takie dziwne przeczucie mam
[Profil] [PM] [E-mail]

Blendzior
GF

Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 20:55   

W Nowym Sączu zagramy osłabieni

Z jednej strony ostrowieckich kibiców cieszy na pewno wysokie zwycięstwo nad Sokołem Aleksandrów Łódzki 4-0, ale z drugiej martwi absencja w kolejnym spotkaniu z Sandecją Nowy Sącz aż dwóch podstawowych piłkarzy. Swoją czwartą żółtą kartkę w sezonie otrzymał Rafał Kwapisz, a siódmą Michał Stachurski.

Oznacza to przymusowy odpoczynek w kolejnym spotkaniu. Tak się nieszczęśliwie złożyło, że będzie on w jednym z najważniejszych meczów sezonu, ale nikt w drużynie nie załamuje się. Po spotkaniu z Sokołem tak sytuację z kartkami skomentował Adam Cieśliński: "Przecież Tomek Dymanowski cały czas trenuje, jest to doświadczony bramkarz i na pewno sobie poradzi. Na obronie trener też jakoś poustawia skład i na sto procent luki będą zapełnione."

kszo.info

Nie wiadomo jak tam u nas z kartkami, czy ktoś kto był zagrożony absencją obejżał w dzisiejszym meczu żółtko... pewne za to jest że na spotkanie z KSZO do kadry wraca Fabianowski.
[Profil] [PM] [E-mail]

Ad@ś=)

Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 21:01   

A mi sie wydaje że spotkają się dwie równorzędne drużyny i tutaj każdy wynik będzie możliwy. Wszystko będzie zależalo od formy dnia i szczęścia. Kto strzeli pierwszy bramke będzie miał napewno konfortową sytuacje chociaż jak szybko można odrobić straconego gola pokazali nasi piłkarze tydzień temu. Tak więc myślę że będziemi mieli okazje odejrzeć ładne widowisko i mam nadzieje kolejne bardzo ważne a może nawet kluczowe zwycięstwo naszych piłkarzy. Oby tylko pogoda jeszcze dopisała:)
Pozdrawiam:)
[Profil] [PM]

style

Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 21:17   

Blend napisał/a:
W Nowym Sączu zagramy osłabieni

Z jednej strony ostrowieckich kibiców cieszy na pewno wysokie zwycięstwo nad Sokołem Aleksandrów Łódzki 4-0, ale z drugiej martwi absencja w kolejnym spotkaniu z Sandecją Nowy Sącz aż dwóch podstawowych piłkarzy. Swoją czwartą żółtą kartkę w sezonie otrzymał Rafał Kwapisz, a siódmą Michał Stachurski.

Oznacza to przymusowy odpoczynek w kolejnym spotkaniu. Tak się nieszczęśliwie złożyło, że będzie on w jednym z najważniejszych meczów sezonu, ale nikt w drużynie nie załamuje się. Po spotkaniu z Sokołem tak sytuację z kartkami skomentował Adam Cieśliński: "Przecież Tomek Dymanowski cały czas trenuje, jest to doświadczony bramkarz i na pewno sobie poradzi. Na obronie trener też jakoś poustawia skład i na sto procent luki będą zapełnione."

kszo.info

to duzo zmienia :) to juz bardziej realne zwyciestwo :) tak jak mowil przedmowca spotkaja sie dwa podobne zespoly - ale pamietajmy ze Sandecja potrafi zrobic dobre niespodzianki... no i czasem tez te złe :)
[Profil] [PM] [E-mail]

stefantelefan

Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 22:12   

Oby wygrana nawet bardzo skromna i po karnym byle 3 pkt. Oprócz tego remis w meczu w Suwałkach i wygrana Ruchu W.M. i będzie bardzo dobrze.
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomko54

Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 22:29   

A my będziemy grać w podstawowym składzie tak?
[Profil] [PM] [E-mail]

polak_ns

Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 23:42   

Nie wyjdziemy juniorami :P

Skład będzie jak najbardziej podst. bez ubytków bo chyba nikt nie był zagrożony pauzą.
[Profil] [PM]

sns1910

Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 23:56   

Był Jano, ale nic nie słyszałem żeby dostał kartkę w Łomży, pewnie na to uważał, bo wiadomo było że za tydzień mecz o 6 pkt. ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Kwi 11, 2009 23:59   

Zagrożonych pauzą to akurat u nas była masa zawodników:) Trzeba poczekać na szczegółowe wiadomości odnośnie dzisiejszego meczu i wtedy będziemy dopiero wiedzieć na pewno kto będzie mógł zagrać.

Co do meczu - to grajmy swoje, a co będzie to się okaże na boisku. Myślę, że zwycięstwo jest jak najbardziej w naszym zasięgu i po dobrej grze wygramy ten mecz. Ja osobiście bardziej się już obawiam wyjazdowej potyczki w Zamościu.

[ Dodano: 2009-04-12, 00:01 ]
sns1910 napisał/a:
Był Jano, ale nic nie słyszałem żeby dostał kartkę w Łomży, pewnie na to uważał, bo wiadomo było że za tydzień mecz o 6 pkt. ;)

http://www.lks.4lomza.pl/...ia=158&index=16
ale to dobrze nie wygląda, choć z drugiej strony ciężko wysuwać daleko idące wnioski po jednym zdjęciu:)
[Profil] [PM] [E-mail]

herms
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 04:54   

Maly offtop. Czy stadion Sandecji nadaje sie na I lige?

Grzechotnik

Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 07:57   

A dlaczego mialby sie nie nadawac? Z tego co wiemy to oswietlenie ma stanac w okresie wakacji... I to bez wzgledu czy bedzie awans czy nie. Ale jak to sie skonczy to zobaczymy... ;)
[Profil] [PM] [E-mail]

jaro_jaro
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 10:53   

Cięzki będzie to mecz... to my musimy gonić KSZO, a oni mogą się zadowolić remisem, a nam remis co daje ? strate dwóch punktów ? Jednak wierze w chłopaków ze pójdą za ciosem i wygrają kolejny mecz.

Oreł

Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 14:03   

2:1 dla Nas ;P Ale wydaje mi sie że męczarnia bd taka jak z Kolejarzem ^^
[Profil] [PM]

DNL

Wysłany: Nie Kwi 12, 2009 14:05   

Asmodeus napisał/a:
Sandecja wygra 3-1 ;) , widac że chłopaki graja coraz lepiej i jest dobra atmosfera w druzynie

Tylko liczyc na dobra pogode i wspaniała gre oraz doping ;)

Mam nadzieje że nikomu nawet do głowy nei przyjdzie robic jakis awantur na stadionie

buntownik88 napisał/a:
Sandecja - Kszo 1:2
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz - KSZO Ostrowiec Świętokrzyski 18.04.09r
[ ZAMKNIĘTY ]