Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Hetman - Sandecja, środa
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 15:13   Hetman - Sandecja, środa

Hetman Zamość - Sandecja Nowy Sącz, środa 16:30

Nasz najbliższy rywal to ligowy średniak, który z dotychczasowym dorobkiem 35 punktów plasuje się na 11 pozycji zmuszającej do rozegrania barażu o pozostanie w lidze. Zamościanie w obecnym sezonie strzelili 24 bramki, tracąc jednocześnie 23. Na wiosnę (wliczając mecze rozegrane awansem) Hetman odniósł 4 zwycięstwa, 2 remisy i zanotował 2 porażki ( w tym w ostatniej kolejce z Sokołem Aleksandrów 2:0). Najlepszym strzelcem naszych środowych rywali jest Igor Migalewski z pięcioma trafieniami

My w gazie i takie mecze trzeba wygrywać. niestety bez Jana no ale myśle że młody Lauko już pokazał że na niego licfzyć można i teraz to udowodni

Wszelkie typowania, propozycje składów i inne przemyślenia - zapraszamy do dyskusjil.
Ostatnio zmieniony przez radziufan Pon Kwi 20, 2009 15:45, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

Ad@ś=)

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 15:33   

Z oczywistych względów liczymy na zwycięstwo. Hetman zagra bez podstawowego obrońcy Łukasza Sękowskiego (czerwona kartka w meczu z Sokołem), natomiast my zagramy bez Jana. Według relacji z ostatnich meczy Hetman często popełnia błędy właśnie w lini defensywnej, zatem przy ofensywnym nastawieniu Sandecji i dobrym pressingu nasi piłkarze powinni spokojnie poradzić sobie z średniakiem naszej ligi.
Stawiam na 2:0 dla Sandecji.

I jeszcze proponowany skład:
Ostatnio zmieniony przez Ad@ś=) Nie Kwi 19, 2009 16:04, w całości zmieniany 3 razy  
[Profil] [PM]

jaro_jaro
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 15:46   

Bardzo trudny wyjazd, ja typuje remis ale licze na cenne zwycięstwo!

Tu prawdopodobnie będzie relacja live z tego meczu http://www.hetmanzamosc.com/live/

i prośba z góry o nie napinanie się kibiców Sandecji na forum Hetmana jak to było na poprzednich forach rywali...

misiek1999_13

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 16:04   

ja obstawiam 0-3 dla nas
Ostatnio zmieniony przez internacionale Nie Kwi 19, 2009 16:09, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

mic1992
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 16:54   

Mam nadzieje że piłkarze Sandecji nie zmarnują tego co do tej pory wywalczyli i wygrają. Stawiam 1-3

kamilyes

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 18:05   

no właśnie niema innej możliwości niż zwycięstwo, bo przecież niby na co by nam była ta wygrana z KSZO jakbyśmy przegrali z Hetmanem? stawiam skromnie 1:0.
[Profil] [PM]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 19:27   

Wydaje mi się, że będzie remis 1-1, miłą niespodzianką byłoby dla mnie minimalne zwycięstwo (więc na to po cichu liczę).

Co do składu proponowanego przez poprzednika - Powroźnik na środku obrony? No chyba jednak nie bardzo. Skład bez zmian jak dla mnie, a za Jano zagra Lauko i już.
[Profil] [PM] [E-mail]

DNL

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 19:45   

Kilinskiego 47 napisał/a:
miłą niespodzianką byłoby dla mnie minimalne zwycięstwo

Niespodzianka?
Wiecej wiary, po meczach z czolowka wychodzi na to, ze mamy najlepszy sklad w tej lidze. Jestesmy jednym z dwoch (obok KSZO) kandydatow do awansu.

Takie mecze powinnismy wygrywac, nie ma co sie zadowalac remisami.
Nie mowie, zeby nie wiadomo jak pompowac balon i oczekiwac w kazdym meczu zwyciestwa 3, i wiecej, bramkami.

Walczymy o awans, o 1. miejsce, a tu przed kazdym meczem czarne wizje.
Wiem, wiem. Lepiej sie milo zaskoczyc niz srodze rozczarowac.

Wygramy.
[Profil] [PM]

Masahiko

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 20:07   

Oczywiście że Sandecja wygra :) 2:0. Trzeba gonić i uciekać jednocześnie, a to nie jest takie łatwe :)
[Profil] [PM]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 20:08   

Nie ma co wysoko podnosić poprzeczki,ale zwycięstwo będzie mile widziane :-D choćby z tego powodu,że tłok w czołówce jest niemiłosierny i nie ma się co oglądać na innych tylko trzeba grać dla siebie! Skład..od tego mamy trenera;-) wiec niech on się martwi. Trzeba jednak brać pod uwagę, że chłopcy po ostatnim meczu są poobijani, że ktos napewno jest zagrożony kartkami, poza tym Jano i Skrzypek nie zagrają. Jana może zastąpić Lauko, Szczepanik jak widze też się rwie do gry wiec nie ma się zbyt o co martwić. Fajnie mieć tak wyrównaną ławkę rezerwowych! Jeśli chodzi o atak-to napewno nie będzie tak jak w końcówce meczu z KSZO. Zagramy dwoma a nie trzema napastnikami. Poza tym wydaje mi się, że Piotrek Bania mimo, że jego gra jest super, to jednak nie ma sił na cały mecz. Lepiej by zagrał krócej ale na pełnych obrotach! Cóż, mimo że poki co wynik jest sprawą otwartą-to wierze w zwycięstwo Sandecji i bez znaczenia jest tutaj, jaką różnicą bramek!
[Profil] [PM]

kmks

Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 12:41   

Moim zdaniem bardzo trudny mecz... Hetman u siebie jest zawsze groźny co juz nie raz udowodnil i gra sie tam bardzo trudno. Najwazniejsze dorbze zaczac mecz, strzelic bramke i bedzie zwyciestwo, takto meczarnia do konca !! Wierze w zwyciestwo, stac Nas na to !!

Moj proponowany skład na ten mecz : Kozioł - Szczepanik,Lauko, Jędrszczyk, Gawęcki - Zawiślan, Berliński, Zawadzki, Broź - Bania Fabianowski

Po ostatnich bardzo słabych występach Makucha myśle że przyszedł czas dac szanse Szczepanikowi który był zawsze dobrym i solidnym zawodnikiem.

pozdrawiam
[Profil] [PM]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 12:56   

Myśląc o awansie trzeba takie mecze wygrywać...Hetman w tabeli słabo stoi mimo to jest to solidny zespół z którym zawsze się cięzko gra..Szczegolnie w Zamościu...Nasi zawodnicy są dużo lepsi i jestem pewny, że udowodnią to na bosiku:)...
Mój typ 2-0 dla NAS:)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

hindus
[Usunięty]

Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 13:30   

Po zwycięstwie nad KSZO Sandecja powinna iść za ciosem. Szkoda ze Jano nie zagra bo w ostatnim meczu grał wybornie.Na pewno będzie ciężko o zwycięstwo bo Hetman walczy o utrzymanie w II lidze Typuje 2-0 dla sandecji.

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 13:53   

Tak szkoda ze Jano nie zagra ale ja mysle ze bedzie dobrze i wygramy 2:1...
[Profil] [PM] [E-mail]

P4weł

Wysłany: Pon Kwi 20, 2009 14:54   

Skromne 1:0 dla nas. Wywiesc z Zamościa 3pkt nie ważne w jakim stylu. Liczy sie wygrana i po to jada piłkarze.

1Liga 1Liga Sandecja
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Hetman - Sandecja, środa
[ ZAMKNIĘTY ]