Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:30
SANDECJA-KSZO!
Autor Wiadomość
jaro_jaro
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 11:56   

spdr napisał/a:
jakby ktoś chciał się pośmiać to zapraszam do poczytania pomeczowych wypowiedzi zawodników KSZO i ciekawego komentarza jednego z fanów drużyny przyjezdnej na ich oficjalnej stronie ... napinkowo to rośnie nam drugie kogutowo

widocznie boli ich ta porażka i leczą kompleksy teraz ;)

wolo
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 11:59   

Jeśli chodzi o wypowiedzi zawodników KSZO to co się dziwicie przecież to samo Wy i Wasi piłkarze byście mówili jak by to Sandecja w podobnych warunkach w Ostrowcu przegrała.
A to że jakieś małolaty wypisują głupoty to wszędzie się zdarza, generalnie wszędzie najwięcej wpisów KSZO i Sandecji ??? To może My wszyscy przesadzamy a napierdzielamy na Stróże?

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 12:47   

Są może jakieś filmiki z dopingu??nie chodzi mi o oprawe tylko sam doping:)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

Bzymcio

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 12:53   

Milosz_1910 napisał/a:
Są może jakieś filmiki z dopingu??nie chodzi mi o oprawe tylko sam doping:)

będą na pewno, cierpliwości :)

Bianconeri

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 14:16   

Na meczu z KSZO miała być lista, ale niestety nie dotarła na czas, dlatego trzeba się ogarnąć jak najszybciej z zapsiami na środowy mecz z Hetmanem w Zamościu, bo tak naprawde to zostały 2 dni na zorganizowanie i dopięcie wszystkiego.

Dlatego ejszcze raz przypominamy: zapisy na hali u Włodka w godzinach pracy 1 zmiany (do 15), oraz w sklepie "Daniel" na oś barskim (okolice ul. Barskiej, Hubala).
Przy zapisie podjaemy imię, nazwisko, pesel i wpłacamy 20zł zadatku, dokładny ksozt będzie znany pewnie już jutro ale bedzie to ok 50zł (w zalezności od iloci chętnych).

Blendzior
GF

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 16:47   

Doping :

http://www.youtube.com/watch?v=e4udHUOiV68
[Profil] [PM] [E-mail]

Milosz_1910
milosz_1910

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 17:18   

Jakby mial ktos jeszcze jakis filmik z dopingu to wrzuccie heh:)

[ Dodano: Nie 19 Kwi, 2009 ]
http://ww6.tvp.pl/8944,20090419900258.strona

tu jest skrot meczu zkroniki:)
nasz sądecki KKS!!;)
[Profil] [PM]

sns1910

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 20:00   

^^
Rzeczywiście strasznie słaby ten skrót...liczę na coś więcej od rtk i tv-ns ;) a i jeszcze taka porada dla "bębniarza" - spróbuj przy "sialalala hej Sandecja" robić na przejściówce zamiast trzech uderzeń dwa, gwarantuje że efekt będzie lepszy a i będzie można z tempem przyśpieszyć :) ale to tylko taka luźna uwaga. A co do meczu jeszcze to na pewno można powiedzieć że pod względem dopingu jeden z najlepszych w ostatnich latach, fajnie wygląda sprawa z aktywnym uczestniczeniem w nim całego stadionu, jeszcze rok czy dwa lata temu nikt by nie pomyślał że może to tak wyglądać, a teraz weszło to w normalność już prawie - a pewnie jeśli by była ta I liga to wyglądałoby to jeszcze lepiej.
[Profil] [PM] [E-mail]

Penzel.NS
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 22:02   

piękny piękny piękny i jeszcze raz piękny doping!!! dla takiej atmosfery warto jechac pół Polski.gratulacje za to widowisko.acha i niech ktos przyjdzie na spotkanie stowarzyszenia za tydzien z young group.zasponsoruje jeszcze raz taka oprawe sam osobiscie dam pieniazka na to .

klipol
=FS=Klipol | PL

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 22:19   

to było coś niesamowitego, dawno takiej radości po bramce w Sączu nie widziałem. Tylu obcych ludzi dla Siebie a wszyscy wpadali sobie w ramiona, skakali razem, klepali się po plecach hehee. Nie pamiętam takiej atmosfery w Sączu.

A i jeszcze ten wyraz twarzy Piotrka Bani jak cały stadion już śpiewał a on stał przez chwile i chyba z niedowierzaniem patrzył co się dzieje na trybunach :) hehe

pozdro :)

sądecznin
[Usunięty]

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 22:29   

Bylem na meczyku i naprawde szacunek za atmosfere.juz pisalem o tym ze koles w 1 polowie co prowadzil na plocie to poziom przedszkola slabiutki.siedzailem na F i momentami KSZO byl oglosniejsze od naszych chociaz z drugiej strony.ale za to ta kod 50 minuty to mizga.zaczal jakis kumaty chodzic wzdluz sektora i napedzal doping.naprawde chwala mu za to od razu rozruszal towarzystwo i bylo ekstra.wiec oby tak wiecej takich inicjatyw ja w 2 polowie

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 22:31   

To co się działo na stadionie jest nie do opisania takiej atmosfery jeszcze nie widziałem u nas nigdy. Akcja z koszulkami wbrew temu co myślałem dała bardzo fajny efekt warto to powtórzyć na jakimś meczu. Doping momentami kulał ale radość po bramce i doping niemal całego stadionu... aż ciężko opisać. Trzeba dalej trzymać taki poziom bo mamy potencjał i jest u nas bardzo dobry klimat na piłkę z wyższej półki. I oczywiście oprawa też bardzo fajna szacunek za przygotowanie i w tym miejscu można jedynie apelować o to aby wrzucać więcej do puszek bo za te pieniążki można zrobić coś fajnego a wbrew pozorom to nie są małe koszta.

BTW: Spotkanie Stowarzyszenia Kibiców Sancecji jest 26 kwietnia sala nr 9 budynek MOK.

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

sns1910

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 22:38   

Cytat:
Bylem na meczyku i naprawde szacunek za atmosfere.juz pisalem o tym ze koles w 1 polowie co prowadzil na plocie to poziom przedszkola slabiutki.siedzailem na F i momentami KSZO byl oglosniejsze od naszych chociaz z drugiej strony.ale za to ta kod 50 minuty to mizga.zaczal jakis kumaty chodzic wzdluz sektora i napedzal doping.naprawde chwala mu za to od razu rozruszal towarzystwo i bylo ekstra.wiec oby tak wiecej takich inicjatyw ja w 2 polowie

Poziom przedszkola? przesadzasz, przecież oczywistością jest że stojąc na sektorze F wyraźniej słychać drugą stronę i na odwrót, taki urok akustyki stadionu...w każdym razie myślę że jeśli chodzi o pierwszą połowę to do 30 minuty było naprawdę bardzo dobrze, potem coraz słabiej, ale nie było źle, choć ogólnie były wpadki. No i tak 15 minut po przerwie wydaje się że było już znów bardzo dobrze a z czasem coraz lepiej, no a końcówka to miazga oczywiście :)
[Profil] [PM] [E-mail]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 22:44   

sądecznin napisał/a:

Ooooo czyli piszesz się na młynowego od przyszłego meczu bardzo fajnie... bo skoro uważasz że to żenada i nas zagłuszali ? (chyba byłem na innym meczu). Zapraszam serdecznie na płot na kolejnym meczu chętnie zobaczę jak prowadzisz doping...
Szacunek dla prowadzących doping...

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

DNL

Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 22:52   

To jeszcze przeniose z tematu pilkarskiego:

sądecznin napisał/a:
Co do dopingu to naprawde ten co prowadzil doping w piersze jpolowie to zenada kompletna naprawde, wogole KSZO zagluszalo.Za to tak od 50 minuty zaczelo sie ekstra.jakis kumaty wziol i zaczal chodzic i rozruszal towarzystwo.oby tak dalej jak w 2 polowie

internacionale napisał/a:
sądecznin napisał/a:
zenada kompletna naprawde

Ja już sam nie wiem. Czy rzeczywiście co niektórzy wypowiadający się na forum są głusi ? (oczywiście nie ubliżając osobom głuchym lub głochoniemym) Przecież osoby określające sobotni doping mianem "żenada kompletna" albo robią to po złości albo są naprawdę niedosłyszący... Doping zarówno w I jaki i w II połowie można śmiało określić mianem "miazga" i jestem pewien że w tej dywagacji nie pozostanę sam !
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » SANDECJA-KSZO!
[ ZAMKNIĘTY ]