| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:37
 | Start Otwock - Sandecja | 

| Autor | Wiadomość | 

| jaro_jaro [Usunięty]

| 

|  Wysłany: Nie Kwi 26, 2009 23:20   Start Otwock - Sandecja | 
 |  
               | 
 |  
               | Start Otwock 	-	Sandecja Nowy Sącz 	2 maja, 16:00 
 Ważny, ale ciężki mecz...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| www.megachem.pl 

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 08:26 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ciężko wytypować wynik- z jednej strony Start nie chce się pchać, z drugiej chcą uzyskać jak najwyższą lokatę i pokazać, że umieją grać w piłkę. Do tego dochodzi fakt, że grają u siebie. Ja jestem optymistą, więc typuję wynik 0-2 dla Sandecji. Przy 3 oczkach w Otwocku i dobrym układzie pozostałych meczy jest realna szansa na odskoczenie od peletonu na bezpieczną odległość ;-). Potem czekają nas teoretycznie łatwiejsze mecze, ale musimy pamiętać, że w naszej lidze różne wyniki padają- czasem bardzo zaskakujące. Dochodzi do tego "bij lidera"- sprężanie się wszystkich drużyn na nas. Mimo wszystko jestem dobrej myśli- kilka drużyn nie chce się pchać do 1 ligi, bo nie są tak mocni organizacyjnie i lepiej grać swoje w 2 lidze, pomału budować klub, niż zaistnieć w lidze wyżej i skończyć jak parę innych zespołów. Meczy coraz mniej- upragniony awans coraz bliżej. Do boju Bianco-Neri. |  
				| _________________ Patologia sektor C.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Sączers1910 

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:04 | 
 |  
               | 
 |  
               | Mam pytanie, dędzie organizowany wyjazd do Otwocka ? |  
				| _________________ Prawda jest nazywana nienawiścią
 Przez tych, którzy nienawidzą prawdy.

http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0

Na zawsze w pamięci
 Żołnierze wyklęci !
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Sekta PCW-Gang`06

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:28 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Sączers1910 napisał/a: |  	  | Mam pytanie, dędzie organizowany wyjazd do Otwocka ? | 

tak! koszt przejazdu wyniesie tylko 50 zł, wkrótce pojawi się dokładne info
 |  
				| _________________ 

|  | 

|   |  | 

|  | 

| Sączers1910 

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 10:38 | 
 |  
               | 
 |  
               | Dobra, spoko |  
				| _________________ Prawda jest nazywana nienawiścią
 Przez tych, którzy nienawidzą prawdy.

http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0

Na zawsze w pamięci
 Żołnierze wyklęci !
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| stefantelefan 

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 11:35 | 
 |  
               | 
 |  
               | Będę bardzo zadowolony z 1-0 dla Sandecji po słabym meczu ;) ale remisem tez nie pogardzę:) 
 Do tego pięknie by było
 jakby w meczu KSZO i Wieliczki były remisy :D
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| misiek_1984 Misiek

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 14:05 | 
 |  
               | 
 |  
               | Tego meczu nie możemy przegrać. Jesli uda sie wywiezc z Otwocka choc 1 punkt, bedzie bardzo dobrze. Jesli wygramy - awans praktycznie stanie sie faktem. Gra ostatnio nie zachwyca, ale pilkarze na pewno zostawia sporo zdrowia na boisku i beda walczyc. Poza tym Start sprawial wrazenie druzyny, ktora gra dosc otwarta, ciekawa pilke, wiec nie bedzie to mecz taktyczny i bedzie mozna pokazac mozliwosci zespolu. Licze, ze bedzie remis bramkowy lub nasza minimalna wygrana. |  | 

|   |  | 

|  | 

| AdoDC 

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 18:09 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ja tam jestem przekonany że wygramy w Otwocku. Ostatnio Otwock gra słabo - remisuje lub przegrywa. Nie wygrali przez ostatnie 4 mecze a Sandecja wygrała 5 ostatnich meczy, co więcej nie przegrała jeszcze w tej rundzie a grała z dobrym zespołem KSZO, wymagającymi Wigrami i Stróżami. Do tego wskoczyliśmy zasłóżenie na fotel lidera i piłkarze pewnie będą podbudowani tą myślą. Więc myślę że wygramy ten mecz 1 lub 2 bramkami. Choć fatalna passa Startu musi się kiedyś przerwać jestem przekonany że to nie nastąpi 2 maja  :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Hazarr Helt bra

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 19:32 | 
 |  
               | 
 |  
               | Oby dobra passa bez porażki nie skończyła się na Otwocku. Byłby to 11 mecz z rzędu bez porażki. Ważny będzie choćby podział punktów. O zadyszke rzecz jasna nie prosimy na finiszu. 
 Z innej beczki ciekawostka, piłkarze z Wolfsburga zakończyli serie 10 zwycięstw z rzędu potykając się na ekipie z dolnych lokat, także w piłce jak wiadomo wszystko możliwe.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Frodo Paciarka

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 20:03 | 
 |  
               | 
 |  
               | Nie ukrywam że będzie to bardzo trudny mecz, wiadomo już jaki będzie wystawiony skład ? :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Bzymcio 

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 20:15 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Frodo napisał/a: |  	  | Nie ukrywam że będzie to bardzo trudny mecz, wiadomo już jaki będzie wystawiony skład ? :)
 | 

mecz jest w sobotę... a mamy poniedziałek... można tylko typować...

Jestem ciekawy kto wystąpi na skrzydłach... Piegzik ostatnio pokazał się z bardzo dobrej strony, szarpał, walczył. Zawiślan prawdopodobnie nie straci miejsca w pierwszym składnie bo nie ma powodu aby z niego rezygnować. Skrzypek być może wróci już po urazie, więc trener będzie decydował czy Szkrzypek czy Piegzik.

Co do samego meczu. Mecz ważny choć nie najważniejszy. Remis typowałbym w ciemno. Start to bardzo dobra drużyna, która w dalszym ciągu walczy o awans, choć nie wiem czy chcą się pchać do pierwszej ligi czy nie :) Ostatni przydarzyła im się gorsza seria więc jeszcze bardziej będą chcieli zmobilizować się na ten mecz.

Realnie stawiam na remis ale liczę na skromne zwycięstwo Sandecji :)
 1:2 :)
 |  
				| _________________ (: SANDECJA :)
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| AdoDC 

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 20:25 | 
 |  
               | 
 |  
               | Już na forum Startu napinają się na nas. Widać też że zaglądaja też na nasze forum gdyż wkleili nasza mobilizację ( w postacie transparentu na moście ) na swoim forum. Oni też są pewni zwyciestwa Startu...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| sns1910 

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 20:54 | 
 |  
               | 
 |  
               | Kozioł - Makuch, Frohlich, Jędrszczyk, Gawęcki - Skrzypek, Zawadzki, Berliński, Piegzik - Zawiślan - Bania (Fabianowski). 
 Wynik: tradycyjne 1:0 dla Sandecji.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| AdoDC 

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 20:58 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ostatnio dobrze grał Lauko więc może na niego trener postawi... |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kilinskiego 47 

| 

|  Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 21:08 | 
 |  
               | 
 |  
               | Grając w pełnym składzie mamy szanse nawet na zwycięstwo, według mnie realny jest remis - stawiam na 1:1 - taki wynik by mnie bardzo bardzo ucieszył. 
 Niestety coś mi podpowiada równocześnie, że jednak ten mecz przegramy - obydwa zespoły kontynuują swoje serie - Start złą, Sandecja dobrą. Jak uczy historia serie niestety zawsze się kończą - ten mecz wydaje mi się idealny ku temu:/
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |