Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Sandecja - Jeziorak Iława |
Autor |
Wiadomość |
x_cite

|
Wysłany: Sro Kwi 22, 2009 12:10
|
|
|
moru napisał/a: | x_cite napisał/a: | słuchajcie otwórzcie sobie temat jaka szata zdobi człowieka na Hyde Parku i tam się wymieniajcie poglądami czy białe a może czarne koszulki! porządek musi być i koniec kropka. |
Ech... Nie można było przenieść tego do nowego tematu w dziale kibice??? Czy to była aż na tyle skomplikowana operacja??? Czytałeś to co usuwałeś??? (Prosiłem o wypowiedź w kwestii wprowadzenia białych podkoszulków na stałe, czy według Ciebie gadałem sobie o kolorach??? ) Może niech szanowny kolega zajmie się piepszeniem o szacunku do ludzi jeżdżących na wyjazdy (Tylko po co!?) - rzeczywiście mecz z Jeziorakiem wydaje się być bardziej odpowiednim tematem do tego typu konwersacji... lepiej kasować posty bezpośrednio związanych z oprawą meczu. Naprawdę brak słów... |
Nie będę z Tobą wchodził w polemikę. Jeśli chciałeś pogadać o wprowadzeniu białych podkoszulków trzeba było sobie otworzyć taki temat-czy to takie trudne? wszystko mają robić admini i moderatorzy? Jeżeli coś usunąłem to znaczy, że czytałem. Jest sonda, więc teraz jest jasno i klarownie szanowny kolego. pzdr |
|
|
|
 |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Kwi 23, 2009 14:03
|
|
|
Teraz już można się w 100% skupić na sobotnim meczu z Jeziorakiem !!
WSZSCY NA BIAŁO i JEDZIEMY Z GŁOSNYM I DOBRYM DOPINGIEM !! |
|
|
|
 |
lolo2 [Usunięty]
|
Wysłany: Pią Kwi 24, 2009 11:49
|
|
|
dokładnie Jaro ;) na biało i doping |
|
|
|
 |
ktoS
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 11:58
|
|
|
wie ktos czy beda sprzedawane koszulki przed meczem lub po?? |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 12:01
|
|
|
Te "Klubowe" pewnie będa, ale to sobie najlepeij do klubu zadzwo i spytaj, te "nasze" co były na prezentacji są do kupienia w wiaodmym już chyba wszystkim i wszedzie sklepie :) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
ktoS
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 14:55
|
|
|
okej :) thx |
|
|
|
 |
N_ [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Kwi 25, 2009 20:57
|
|
|
http://fotovideo.eev.pl/viewforum.php?f=3
13 osób z Jasła z flagą na meczu.
Pozdro
ZAPRASZAMY 13 maja do Jasła na derby w pucharze Polski z karpatami krosno
środa godz.16:30 |
|
|
|
 |
szymon_YG
Young-Group '04
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 14:35
|
|
|
ja tylko chciałbym napisać że na meczu z Jeziorakiem, zebraliśmy do Puszki 446zł
dziękujemy za wsparcie !! Efekty będą widoczne już na następnym meczu ;)
Pozdrawiam |
|
 |
sz3ur
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 15:33
|
|
|
to nie zebralismy za duzo:)))))))) nastepnym razem trzeba koło kazdego stanac i dopoki nie wyciagnie hajsu to nie odchodzic |
|
|
|
 |
bulaj

|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 16:54
|
|
|
zdjęcia są w odpowiednim temacie jak zawsze zresztą!! |
Ostatnio zmieniony przez bulaj Pon Kwi 27, 2009 19:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 18:22
|
|
|
sz3ur napisał/a: | to nie zebralismy za duzo:)))))))) nastepnym razem trzeba koło kazdego stanac i dopoki nie wyciagnie hajsu to nie odchodzic |
To ty będziesz chodził, skoro taki chętny do zbierania. |
|
|
|
 |
|