Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Start Otwock - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 00:20 Start Otwock - Sandecja
|
|
|
Start Otwock - Sandecja Nowy Sącz 2 maja, 16:00
Ważny, ale ciężki mecz... |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 09:26
|
|
|
Ciężko wytypować wynik- z jednej strony Start nie chce się pchać, z drugiej chcą uzyskać jak najwyższą lokatę i pokazać, że umieją grać w piłkę. Do tego dochodzi fakt, że grają u siebie. Ja jestem optymistą, więc typuję wynik 0-2 dla Sandecji. Przy 3 oczkach w Otwocku i dobrym układzie pozostałych meczy jest realna szansa na odskoczenie od peletonu na bezpieczną odległość ;-). Potem czekają nas teoretycznie łatwiejsze mecze, ale musimy pamiętać, że w naszej lidze różne wyniki padają- czasem bardzo zaskakujące. Dochodzi do tego "bij lidera"- sprężanie się wszystkich drużyn na nas. Mimo wszystko jestem dobrej myśli- kilka drużyn nie chce się pchać do 1 ligi, bo nie są tak mocni organizacyjnie i lepiej grać swoje w 2 lidze, pomału budować klub, niż zaistnieć w lidze wyżej i skończyć jak parę innych zespołów. Meczy coraz mniej- upragniony awans coraz bliżej. Do boju Bianco-Neri. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
Sączers1910

|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 11:04
|
|
|
Mam pytanie, dędzie organizowany wyjazd do Otwocka ? |
_________________ Prawda jest nazywana nienawiścią
Przez tych, którzy nienawidzą prawdy.
http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0
Na zawsze w pamięci
Żołnierze wyklęci ! |
|
|
|
 |
Sekta
PCW-Gang`06

|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 11:28
|
|
|
Sączers1910 napisał/a: | Mam pytanie, dędzie organizowany wyjazd do Otwocka ? |
tak! koszt przejazdu wyniesie tylko 50 zł, wkrótce pojawi się dokładne info |
|
 |
Sączers1910

|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 11:38
|
|
|
Dobra, spoko |
_________________ Prawda jest nazywana nienawiścią
Przez tych, którzy nienawidzą prawdy.
http://www.youtube.com/watch?v=QugIX0VDrg0
Na zawsze w pamięci
Żołnierze wyklęci ! |
|
|
|
 |
stefantelefan
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 12:35
|
|
|
Będę bardzo zadowolony z 1-0 dla Sandecji po słabym meczu ;) ale remisem tez nie pogardzę:)
Do tego pięknie by było
jakby w meczu KSZO i Wieliczki były remisy :D |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 15:05
|
|
|
Tego meczu nie możemy przegrać. Jesli uda sie wywiezc z Otwocka choc 1 punkt, bedzie bardzo dobrze. Jesli wygramy - awans praktycznie stanie sie faktem. Gra ostatnio nie zachwyca, ale pilkarze na pewno zostawia sporo zdrowia na boisku i beda walczyc. Poza tym Start sprawial wrazenie druzyny, ktora gra dosc otwarta, ciekawa pilke, wiec nie bedzie to mecz taktyczny i bedzie mozna pokazac mozliwosci zespolu. Licze, ze bedzie remis bramkowy lub nasza minimalna wygrana. |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 19:09
|
|
|
Ja tam jestem przekonany że wygramy w Otwocku. Ostatnio Otwock gra słabo - remisuje lub przegrywa. Nie wygrali przez ostatnie 4 mecze a Sandecja wygrała 5 ostatnich meczy, co więcej nie przegrała jeszcze w tej rundzie a grała z dobrym zespołem KSZO, wymagającymi Wigrami i Stróżami. Do tego wskoczyliśmy zasłóżenie na fotel lidera i piłkarze pewnie będą podbudowani tą myślą. Więc myślę że wygramy ten mecz 1 lub 2 bramkami.
Choć fatalna passa Startu musi się kiedyś przerwać jestem przekonany że to nie nastąpi 2 maja :) |
|
|
|
 |
Hazarr
Helt bra
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 20:32
|
|
|
Oby dobra passa bez porażki nie skończyła się na Otwocku. Byłby to 11 mecz z rzędu bez porażki. Ważny będzie choćby podział punktów. O zadyszke rzecz jasna nie prosimy na finiszu.
Z innej beczki ciekawostka, piłkarze z Wolfsburga zakończyli serie 10 zwycięstw z rzędu potykając się na ekipie z dolnych lokat, także w piłce jak wiadomo wszystko możliwe. |
|
|
|
 |
Frodo
Paciarka
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 21:03
|
|
|
Nie ukrywam że będzie to bardzo trudny mecz,
wiadomo już jaki będzie wystawiony skład ? :) |
|
|
|
 |
Bzymcio

|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 21:15
|
|
|
Frodo napisał/a: | Nie ukrywam że będzie to bardzo trudny mecz,
wiadomo już jaki będzie wystawiony skład ? :) |
mecz jest w sobotę... a mamy poniedziałek... można tylko typować...
Jestem ciekawy kto wystąpi na skrzydłach... Piegzik ostatnio pokazał się z bardzo dobrej strony, szarpał, walczył. Zawiślan prawdopodobnie nie straci miejsca w pierwszym składnie bo nie ma powodu aby z niego rezygnować. Skrzypek być może wróci już po urazie, więc trener będzie decydował czy Szkrzypek czy Piegzik.
Co do samego meczu. Mecz ważny choć nie najważniejszy. Remis typowałbym w ciemno. Start to bardzo dobra drużyna, która w dalszym ciągu walczy o awans, choć nie wiem czy chcą się pchać do pierwszej ligi czy nie :) Ostatni przydarzyła im się gorsza seria więc jeszcze bardziej będą chcieli zmobilizować się na ten mecz.
Realnie stawiam na remis ale liczę na skromne zwycięstwo Sandecji :)
1:2 :) |
_________________ (: SANDECJA :) |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 21:25
|
|
|
Już na forum Startu napinają się na nas.
Widać też że zaglądaja też na nasze forum gdyż wkleili nasza mobilizację ( w postacie transparentu na moście ) na swoim forum. Oni też są pewni zwyciestwa Startu... |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 21:54
|
|
|
Kozioł - Makuch, Frohlich, Jędrszczyk, Gawęcki - Skrzypek, Zawadzki, Berliński, Piegzik - Zawiślan - Bania (Fabianowski).
Wynik: tradycyjne 1:0 dla Sandecji. |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 21:58
|
|
|
Ostatnio dobrze grał Lauko więc może na niego trener postawi... |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Pon Kwi 27, 2009 22:08
|
|
|
Grając w pełnym składzie mamy szanse nawet na zwycięstwo, według mnie realny jest remis - stawiam na 1:1 - taki wynik by mnie bardzo bardzo ucieszył.
Niestety coś mi podpowiada równocześnie, że jednak ten mecz przegramy - obydwa zespoły kontynuują swoje serie - Start złą, Sandecja dobrą. Jak uczy historia serie niestety zawsze się kończą - ten mecz wydaje mi się idealny ku temu:/ |
|
|
|
 |
|