Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Start Otwock - Sandecja
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 18:24   

To nasz najlepszy mecz wyjazdowy - krótko komentuje trener Cisowski - Mogliśmy to spotkanie wygrać przynajmniej 6:2 lecz spotkanie zakończyło się inaczej. Na tym polega nieprzewidywalność futbolu. Reasumując... po błędach naszego bramkarza oraz Gawędzkiego mamy 2:0...

zrodlo www.mkssandecja.pl

Masahiko

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 18:30   

A ja myślę że nie można do tego podchodzić w ten sposób. Porażka ta jest konsekwencją słabszej gry. Zarówno z Hetmanem jak i Jeziorakiem drużyna grała słabo i zwłaszcza w pierwszym z wymienionych spotkań miała dużo szczęścia. Jak wiadomo to sprzyja lepszym, ale... Problemem Sandecji od początku rundy jest skuteczność. Oprócz spotkań z Kolejarzem i Łomżą drużyna nie jest w stanie strzelić więcej niż jednego gola. Jako że do tej pory w defensywie było bezbłędnie to i wyniki oscylowały wokół tego 1:0 lub 1:1. Ja mam nadzieję że to będzie sygnał zarówno dla piłkarzy, jak i trenera, że w tej lidze nie ma słabeuszy, a punkty trzeba wyrywać każdemu z osobna. Samą porażką nie przejmować się należy jeśli idzie o tabelę, bo teraz Sandecja ma dosyć łatwy kalendarz i o punkty będzie łatwiej. Liczę na poprawę gry i skuteczności, a to że rywale zgubią jeszcze nie jeden punkt to pewne jak 2x2=4.

Aha i czekam właśnie na takie komentarze jak powyżej. Niech się wypowiedzą Ci co na meczu byli i widzieli :)
Ostatnio zmieniony przez ERNESTO Sob Maj 02, 2009 20:30, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 18:34   

Smutno, bo przegralismy:-(Cóż,nie zawsze sie wygrywa.Trzeba wspomóc Naszych chłopców,bo napewno teraz tego potrzebują. Myślę,że mają miny podobne do naszych..ba, może nawet boją się wracać do miasta. Czytając niektóre posty, słuchając niektórych krzyków z trybun w czasie meczy na Kilińskiego,wcale sie nie zdziwię, że tak jest! Cóż w sporcie ktoś musi być lepszy,ktoś musi przegrać..dziś padło na Nas.Panowie,naprawde nic sie nie stało!Zrobiło się tłoczno w czołówce i nic poza tym. Mamy korzystny układ meczy i wierzę, że zimny prysznic wpłynie motywująco na drużyne. Licze, że to co do tej pory osiągnęlismy, tak łatwo nie zaprzepaścimy. Mam nadzieję, że już w najbliższej kolejce pokażemy na co Nas stać!
[Profil] [PM]

sns1910

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 18:36   

Wiecznie wygrywać nie będziemy, gdyby wierzyć słowom pana Cisowskiego to ciekawe jest to że grając słabo, a czasami nawet bardzo słabo wygrywamy, a po dobrym meczu mamy porażkę. Szkoda trochę tych punktów, bo byśmy już właściwie byli prawie w I lidze, tak trzeba walczyć o każdy punkt do końca. Ale teraz czekają nas łatwiejsi rywale i oby ten mecz to był zimny prysznic na naszych. Rywale punkty też gubią, będą grali między sobą, więc mimo wpadki nie mamy innego wyjścia jak awansować. Faktem jest jednak że nad stylem gry, dokładnością i skutecznością czeka naszych jeszcze duuuużo pracy...
[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 18:39   

sns1910 napisał/a:
gdyby wierzyć słowom pana Cisowskiego to ciekawe jest to że grając słabo, a czasami nawet bardzo słabo wygrywamy, a po dobrym meczu mamy porażkę.

właśnie za to tyle milionów ludzi na całym świecie kocha piłke nożną...

Biancos

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 18:53   

Nie wie ktoś jaki był przebieg spotkania?
[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 19:07   

no coz zyje sie dalej ;]
nastepnym razem bedzie zwycięstwo
[Profil] [PM] [E-mail]

Bzymcio

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 19:47   

Co do meczu, wiele zostało tu już napisane. Porażka to nie koniec świata, wg mnie nic się wielkiego nie stało, nie można cały czas wygrywać. Start pokazał, że drużyną jest mocną, ale prawdopodobnie do I ligi pchał się nie będzie.
Martwi mnie wypowiedź P. Cisowskiego dotycząca bramek. Wspomniał o kolejnym błędzie bramkarza...
Mówił też, że Sandecja grała źle... cały czas jednak wolę aby grali słabo a wygrywali :)

zostało kilka meczy, w których, mam nadzieję, nasi piłkarze pokażą swoją klasę, wolę walki i umiejętności :)
Ostatnio zmieniony przez DNL Sob Maj 02, 2009 19:54, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 19:59   

Bzymcio napisał/a:

Mówił też, że Sandecja grała źle...

Nie wiem gdzie to wyczytałeś, skoro mówi, ze mogliśmy wygrać 6:2 to chyba jednak według niego nie graliśmy tak źle:)

A co do meczu - porażka kiedyś musiała nadejść, nie jest ten wynik dla mnie żadnym zaskoczeniem.

Tak jak pisałem przed meczem, tak też się stało - niestety moja intuicja mnie nie zawiodła...:/

Tabela się wyrównała, ale gramy dalej, trzeba wygrać z Nidą i nadal walczyć o dwa pierwsze miejsca!
[Profil] [PM] [E-mail]

AreKKS
AreKKS

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 20:12   

2 miejsce nie jest zle
[Profil] [PM] [E-mail]

style

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 21:51   

heh niema co płakac, pierwsza porazka w tej rundzie musiała nadejśc przypominam ze przez dlugie lata walczylismy o utrzymanie w lidze...

a pozatym wole zebysmy przegrali z jakas dobra druzyna z gory tabeli niz z jakims słabeuszem z dołu ktoremu jeden mecz sie uda i to akurat z nami:)

takze głowa do gory, piłkarze dostali zimny prysznic i zobaczyli ze nie zawsze bedzie sie układało po ich stronie i sprzyjało szczęscie jak to ostatnio bywało, teraz dwa mecze ze słabszym rywalem i napewno ta przegrana podziała pobudzająco:)

Nic sie nie stało ! Sandecjo nic sie stało!

ps. teraz 9 maja trzeba licznie stawic sie na meczu z Nida a porazke przyjąc jako realia a nawet piekno futbolu !
[Profil] [PM] [E-mail]

WIERNYKKS

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 21:53   

Z informacji z otwocka to SANDECJA nie grała nic szcególnego ale błedy naszych graczy wołaja o pomste do nieba!!!
W takim meczu to nie powinno sie nam przydazac!! ale coż dla naszych kibicow ktorzy jezdza na mecze za SANDEDCJA wielki szacunek!!! nie powini ogladac takich widowisk w wykonaniu biało czarnych
Pozostaje miec nadzieje:)

polak_ns

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 22:19   

http://tv-ns.pl/wydarzenia/material/851/1.html
[Profil] [PM]

eSKa
KolejarskieWiatraki

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 22:31   

Mam pytanie, czy w drużynie Sandecji pojawi się jeszcze jakiś bramkarz z prawdziwego zdarzenia ?

ERNESTO

Wysłany: Sob Maj 02, 2009 22:56   

ja tam bym dal jeszcze kredyt zaufania Koziolowi

Pozdrawiam
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Start Otwock - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]