Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Sandecja Nowy Sącz-Nida Pińczów |
Autor |
Wiadomość |
hell_boy
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:31
|
|
|
RaTo napisał/a: | bo nie bylo i tyle! |
jak dla mnie kibica wyczerpująca odpowiedz nie ma co !!;] coraz bardziej podoba mis ie to forum, jesli ktos ma jakies pytanie nie warto pytac bo i tka nie znajdzie odpowiedzi;] pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez hell_boy Nie Maj 10, 2009 10:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:31
|
|
|
Jeszcze taka ciekawostka....przed meczem a była godzina 15.35 pry sektorze C rozgrzewali się na murawie piłakrze Nidy...nagle włączył się Pan Daniel Weimer i przywitał wszystkich na stadionie itd.itp. Nic by nie było w tym dziwnego i zaskakującego, gdyby nie kolejna jego wpadka.....cytuje: "witam zawodników z Pińska"<lol> ja myślałem, że umre ze śmiechu, pilkarze to słyszeli i mieli dziwne miny słysząc ich nową nazwę miejscowości:D kiedyś w DP napisał też o Pińsku...hehhe dobre to było, ale nie przystoi na II ligę takie wpadki:) |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:36
|
|
|
też się z tego śmiałem ;D
ale tych wpadek było więcej.
No i jak powie ktoś z F jaki był doping na C ?;p
darliśmy się na całego ;) |
|
|
|
 |
Sekta
PCW-Gang`06

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:38
|
|
|
nie przystoi i robi z nas pośmiewisko, moim zdaniem to nie jest śmieszne tylko żałosne |
|
 |
nick
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:50
|
|
|
Na którymś meczu już nie pamiętam którym Pan Weimer zamiast Ponidzie Nida Pińczów wypalił Ponidzie Nida Puławy |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:56
|
|
|
fakt to już nie jest śmieszne tylko żałosne....niestety...dawno proponowałem, aby ktoś inny prowadził zawody jako spiker....nie umniejszam wiedzy i zaangazowania Pana Daniela w sport sądecki, ale zmiana jest konieczna.....muzyka też w czasie przerwy.......to co leciało na KSZO to była porażka roku!!!! wstyd jak mało kiedy |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 10:58
|
|
|
Flag nie było, bo powiedzmy że tym razem zawiodła logistyka i środki transportu;)
Mecz mi się naprawdę podobał piłkarsko, wreszcie grali na luzie i po prostu im się chciało.
Pewnie że zdażały się błedy, głupei wpadki itp, ale mecz był naprawde ładny dla oka.
Druga bramka - spokojny, meirozny strzał. Miodzio.
A z nieco innej beczki - byłem "służbowo" na naszym "ukochanym" sektorze A :) wraz z tejszcze paroma tajnymi agentami:] i co ... tym razem cisza, spokój, zadnych głupich okrzyków do trenera czy piłkarzy, a nawet brawa były i pare osób próbowało poderwać resztę do dopingu:)
I można się ładnie zachować??:), można:) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
SilverCommander

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 11:03
|
|
|
AdoDC napisał/a: |
No i jak powie ktoś z F jaki był doping na C ?;p
darliśmy się na całego ;) |
mogę powiedzieć że doping był Bardzo głośny czasem nawet wydaje mi się że sektor C był głośniejszy ;] oby tak dalej Panowie :]
ps. co do muzyki o której pisał X_Cite jaka leciała przed meczem KSZO to rzeczywiście czegoś takiego jeszcze w życiu nie słyszałem normalnie przy takiej muzyce można by popaść w depresje ;D |
|
|
|
 |
sz3ur
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 11:32
|
|
|
jak słysze tefo naszego spikera to mam wrazenie jakby sie czas cofnął...a pozatym on tak zamula że dowidzenia!!!! do zmiany i to od zaraz!!!!! a o muzyce z meczu z kszo to najlepiej zapomnijmy:) |
|
|
|
 |
xhy
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 11:39
|
|
|
muzyka z meczu z KSZO miała specjalny nastrój aby złagodzić nerwy kibiców ;> |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 11:48
|
|
|
x_cite napisał/a: | fakt to już nie jest śmieszne tylko żałosne....niestety...dawno proponowałem, aby ktoś inny prowadził zawody jako spiker....nie umniejszam wiedzy i zaangazowania Pana Daniela w sport sądecki, ale zmiana jest konieczna.....muzyka też w czasie przerwy.......to co leciało na KSZO to była porażka roku!!!! wstyd jak mało kiedy |
Wieś tańczy i śpiewa...
x_cite napisał/a: | a wogóle to mnie denerwuje jedna sprawa.....czyli sezonowi kibice.......czemu dzis nie było tylu ludzi co na Stróżach czy KSZO?? jak sie jest kibicem Sandecji to przychodzi się na każdy mecz a nie tylko ten z potencjalnie lespzym zespołem! szkoda gadać i już |
Patrząc na to inaczej to pod 2.000 osób było (sektory A i C prawie pełne), nie narzekajmy znowu, bo w tamtym sezonie byłaby to jedna z wyższych frekwencji - z drugiej strony sektor F rzeczywiście wyglądał puściutko. No ale trzeba się po prostu pogodzić że w Sączu kibiców sukcesu i ładnej gry jest sporo...więc porażka w Otwocku i słaby rywal dziś zrobiły swoje. Pewnie przy wygranej w Poniatowej z Wieliczką znów będzie koło 2.500 osób. |
Ostatnio zmieniony przez sns1910 Nie Maj 10, 2009 11:58, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 11:49
|
|
|
sz3ur napisał/a: | jak słysze tefo naszego spikera to mam wrazenie jakby sie czas cofnął...a pozatym on tak zamula że dowidzenia!!!! do zmiany i to od zaraz!!!!! a o muzyce z meczu z kszo to najlepiej zapomnijmy:) |
On był kibicem Sandecji zanim ty sie urodziłes wiec troche szacunku, kiedys mi sie nie podobało jego prowadzenie meczy ale teraz juz sie przyzwyczailem i mi nie przszkadza, nieraz mowi "podziekujmy mu brawami" itd brakuje mi tylko w nim troche zywszego komentowania i podrywania do dopingu.
a co do muzyki to w porownaniu z ostatnimi sezonami kiedy leciala muzyka z lat 90-siatych to jest bardzo duza zmiana, przeciez np wczoraj lecialy takie kawałki jak "last night hit bodajze wakacji dwa lata temu, soundtrack ze step up itd (nei pamietam wszystkiego ale bylo jeszcze duzo wiecej nowszych piosenek) wiec jest duzo duzo lepiej przynajmniej leca piosenki cieszace ucho i umilaja siedzenie w przerwie meczu i przed meczem na stadionie bo keidys to az sie chcialo wyjsc :)
hm a jeszcze piłkarsko w srode gramy ze Stala i mysle ze bedzie z gorki tak jak z Nida a nastepnei mega wazny mecz z Gornikiem... wiadomo ze włąsnei sciga nas Ruch,Stomil i Górnik ktorzy zajmuja miejsca utrzymuajce sie w 2 lidze wiec teraz do konca sezonu niemozemy sobie pozwolic na potkniecia bo gramy własnie z Górnikiem, Ruchem, Concordia jakby osłabła ale tez nienalezy jej lekcewazyc.
I jeszcze przed meczem w srode dodam ze ostatnio Stal wygrała z Concordia a wczoraj zremisowała z Sokołem wiec trzeba sie miec na bacznosci :) |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 12:12
|
|
|
Nie wiem skąd krytyka Pana Weimera? Mam wrażenie że jakby trzeba było to i chłopców od piłek musieliby krytykować, ot tak ze złośliwości. Błędy zdarzają się każdemu, a Pan Daniel Weimer zrobił tyle dla tego klubu i jest pewnie oddany bardziej niż nie jeden z kibiców, którzy go krytykują. A z drugiej strony jak się muzyka nie podoba to trzeba iść do Prezesa i powiedzieć: Panie Andrzeju może ktoś od nas puściłby jakieś fajne kawałki w przerwie? I można iść do Weimera i powiedzieć: Panie Danielu może by Pan w czasie czytania nazwisk np. strzelca gola czytał by Pan tylko imię, a kibice dodawaliby nazwisko? A nie na forum a bo to źle, a bo tamto źle. Do roboty :P |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
Bzymcio

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 12:25
|
|
|
x_cite napisał/a: | muzyka też w czasie przerwy.......to co leciało na KSZO to była porażka roku!!!! wstyd jak mało kiedy |
ale to i tak jest nic przy "Po co nam sen" z Suwałk :) |
_________________ (: SANDECJA :) |
|
|
|
 |
Trebor13
Trebor13

|
Wysłany: Nie Maj 10, 2009 12:46
|
|
|
Muzyka powinna podnosić na duchu, budzić dreszcz emocji i dodawać animuszu-zarówno nam na trybunach (porywać do dopingu) jak i piłkarzom! Z drugiej jednak strony, jak ktoś chce posłuchać muzyki to są od tego inne miejsca-choćby filharmonia;-) Wracając do spikera..można sie przyzwyczaić..owszem nie jest porywający-ale ten spokój w głosie też czasami dobrze robi. Przydałby się napewno ktoś kto zmobilizowałby piłkarzy do gry a trybuny do dopingu ale póki co i tak nie jest źle! Może Pan Daniel pomyśli nad tymi uwagami i popracuje nad warsztatem spikerskim!
Czas zapomnieć o Nidzie-teraz pora skupić się na kolejnym a w zasadzie na dwóch kolejnych ważnych meczach. Może w przyszłą niedzielę bedzie już wszystko wyjaśnione:-)OBY! A dziś jeszcze ciekawy mecz w Stróżach. Jak rzadko-trzymam kciuki za Kolejarza! Wczoraj "Prezes" Kolejarza zasiadał na sektorze F przy Kilińskiego..zresztą i piłkarzy sąsiadów też tam nie zabrakło. Może powalczą dla NAS..i dla siebie też! |
|
|
|
 |
|