Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Sposób na doładowania do telefonu niewielkim nakładem=)
Autor Wiadomość
Ad@ś=)

Wysłany: Pon Maj 11, 2009 22:03   Sposób na doładowania do telefonu niewielkim nakładem=) [Cytuj]

Witam:) Mam nadzieje że temat nie będzie potraktowany jako spam albo łamanie ragulaminu. Jeśli by się tak okazało to prosze o usunięcie i przepraszam. Ale do rzeczy...

Chcesz dostać doładowanie do telefonu niewielkim nakładem pracy?
Przeczytaj ten opis i zastosuj się do niego a gwarantuje Ci że będziesz zadowolony/a/.

Otóż wejdź na strone: https://www.otineo.com/app/register i zarejestruj się podając w miejscu "numet telefonu osoby polecającej" nr 48 503696647 (to będzie nagroda dla mnie za pokazanie wam tej strony).

Gdy już będziecie zalogowani musicie potwierdzić rejestracje dzwoniąc pod nr 222053944. Cała rozmowa trwa ok 5 sek za co zapłacisz grosze (ja w sieci orange zapłaciłem CAŁE 3gr). Gdy już usłyszycie że konto zostało aktywowane dostaniecie na start 60 OTINEK na wasze konto i teraz dalsze zarabianie zależy od Was. Możecie oglądać reklamy za co dostajecie 1-2 OTINKI albo zapraszać znajomych i za każda poleconą osobe dostaniecie 10 OTINEK.

Gdy uzbieracie 100 OTINEK możecie w dziale "Karty do komórki" wymienić te OTINKI na doładowanie za 5zł do wszystkich sieci. Możecie też punkty wymieniać na darmowe minuty w telefonii internetowej.

Zapewne myślisz ze to oszustwo i na coś chce Cię naciągnąć. Ale gwarantuje Ci że jak tylko uzbierasz 100 OTINEK to zobaczysz że wszystko działa jak należy. Trzeba tylko się spieszyć bo jest to wersja BETA i pewnie niedługo ta "promocja" się skończy ale póki co działa jak należy. Sam dzisiaj wymieniłem OTINKI na doładowanie:) a konto założyłem kilka godzin temu. Więc prosze tylko o wpisanie mnie jako osoby polecającej i życze powodzenia w zbieraniu OTINEK.
Pozdrawiam:)

PS. Jak ktoś juz zgarnie 100 OTINEK to niech się tu pochwali i potwierdzi że nikogo nie naciągam:)
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Pon Maj 11, 2009 22:35    [Cytuj]

ja już 4 razy doładowałem w ten sposób :]
[Profil] [PM]

moru

Wysłany: Wto Maj 12, 2009 00:10    [Cytuj]

Zazwyczaj nie bawię się w takie "super promocje", ale i tak zawsze mam Sahare na koncie wiec w razie czego i tak nic ode mnie nic nie wyciągną xD w zamian za info 10 onitek (czy czegoś tam xD ) poszło.
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Hyde Park » Sposób na doładowania do telefonu niewielkim nakładem=)
[ ODPOWIEDZ ]