Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Doping |
Autor |
Wiadomość |
sun decia [Usunięty]
|
|
|
|
 |
Milosz_1910
milosz_1910

|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 20:17
|
|
|
Pislaem o tym juz w dziale kibica-spiewnik...podalem slowa jakie by do tego byly lecz sie nie przyjelo:/...Malo osob w ogole to skomentowalo....A jest to fajna przyspiewka...dosc trudna ale da sie nauczyc |
_________________ Czy wygrywasz czy nie,
ja i tak kocham Cię,
w moim sercu zawsze jest,
nasz sądecki KKS!!;) |
|
|
|
 |
sun decia [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 20:28
|
|
|
o sorry nie czytałam o tym, więc znacie. Fajna. Niech się przyjmie! :) |
|
|
|
 |
Pulo [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 21:00
|
|
|
Najpierw niech się wszyscy nauczą obecnych pieśni!
A niektóre z tych propozycji ze względów liczbowych naszego młyna są skazane na niepowodzenie tak samo jak podzielenie sektora na kolory koszulek biało-czarnych. |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 21:06
|
|
|
sun decia napisał/a: | o sorry nie czytałam o tym, więc znacie. Fajna. Niech się przyjmie! :) |
Fajna - mało powiedziane. Jeden z lepszych dopingów jakie widziałem w ostatnich latach. W mojej ocenie na naszym stadionie mogoby to ładnie wyglądać przy młynie min. 300 osób.... |
|
|
|
 |
DNL
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 22:04
|
|
|
Ma ktos link do Horto Magiko w wykonaniu Korony? Widzialem swego czasu, ale nie moge znalec. |
|
|
|
 |
szymon_YG
Young-Group '04
|
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 22:42
|
|
|
internacionale napisał/a: | sun decia napisał/a: | o sorry nie czytałam o tym, więc znacie. Fajna. Niech się przyjmie! :) |
Fajna - mało powiedziane. Jeden z lepszych dopingów jakie widziałem w ostatnich latach. W mojej ocenie na naszym stadionie mogoby to ładnie wyglądać przy młynie min. 300 osób.... |
jak dla mnie jest to chyba najlepsza piesn kibicowska (horto magiko) obok "nasz cał swiat" Jagielloni i naszej nowej przyspiewki ktora jeszcze nie weszla zbytnio w zycie czyli "i chociaz bedziesz grałą setki kilometrow stad..."
a co do do tej ostatniej Sandecji (i chociaz bedziesz grałą setki kilometrow stad) co ostatnio byla probowana na meczu z Nida to całkiem fajnie to wychodzilo ale duzo ludzi widac ze nie znalo jeszcze słow:)
EDit
http://www.youtube.com/wa...feature=related - Nasz cały swiat
http://www.youtube.com/watch?v=OYXEW1k9_q4 - setki kilometrow stad |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Wto Maj 12, 2009 22:44
|
|
|
Dokladnie, jak będzie więcej ludzi w młynie i więcej spiewało to będzie to znała cała POLSKA.
Do tego trzeba też żeby ludzie wiedzieli kiedy klaskać i były włączone w to bębny lb 1 beben ;]
pzdr
Nie dublujcie tematow. Rozmowe kontynuujcie w "Spiewniku".
The End.
Administracja :)
|
|
|
|
 |
|