Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja - Górnik Wieliczka
Autor Wiadomość
Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 20:02   

Fafus, weź, że ty sie zastanów zanim cos napiszesz tutaj nastepnym razem...

W mojej opinii był to najlepszy mecz Sandecji w tej rundzie, chłopcy zapier..... że aż miło było patrzeć, zagrali bardzo dobrze, Wieliczka była zespołem dużo słabszym, przy normalnej dyspozycji strzeleckiej wynik powinien oscylowac woków rezulatatu 3:1/4:1.

Górnik zaprezentował w całym meczu 3 strzały z daleka i jedno wejście w pole karne w II połowie. Sandecja jeszcze przy stanie zero zero miała tyle klarownych sytuacji, że powinno być juz co najmniej 1 lub 2 : 0.

Poprostu DRAMAT ten mecz i ta Wieliczka cała - farciarze i płaczki, nie powiedziałbym, że dobrze się bronili, to raczej Sandecja fatalnie pudłowała w decydujących momentach pod bramką.

Ale wierzę, że awans i tak będzie nasz!
[Profil] [PM] [E-mail]

Hazarr
Helt bra

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 20:44   

Awans będzie Nasz, Ci którzy nie umią pogodzić się z porażką i głoszą swoje lamenty poprostu nie są na dobre i złe ze swoim klubem.

Można powiedzieć, że brakowało wykończenia w niektórych momentach. Zimny prysznic za Nami, wnioski klub z pewnością wyciągnie na mecz z Brzeskiem.

Uszanujmy role i decyzje trenera. 3 pkt z Brzeskiem na wage złota i teraz to się liczy.
[Profil] [PM] [E-mail]

knyziu
[Usunięty]

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 20:49   

Kilinskiego - Dlaczego farciarze, po prostu bardzo dobra skuteczność, a fatalna jak widać Sandecji.
Gdybyś Ty chłopie widział jak oni grają w Wieliczce, dostają bramki w ostatnich minutach meczu...
To jest raczej pechowy zespół, albo raczej frajerski.
Nie awansuje Górnik do pierwszej ligi, nigdzie tam się nie pcha, oni są dobrzy na wyjeździe, u siebie wygrywają w tej rundzie od święta, tak jak z Sokołem na przykładem. Po prostu sprzedają spotkania żeby nie awansować, bo nie ma stadionu i nie ma warunków.
Wy nie bójcie d.upy, bo awansujecie to tylko przecież jeden mecz.
Najlepsze spotkanie w całej rundzie? Przegrane i przy takiej skuteczności? No, to jakiś żart, zdobyliście ponad 50 punktów w całych rozgrywkach i mecz przegrany przy beznadziejnej skuteczności ma być tym najlepszym. To Ty chyba jakimś masochistą musisz być...

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 21:02   

knyziu napisał/a:

Najlepsze spotkanie w całej rundzie? Przegrane i przy takiej skuteczności? No, to jakiś żart, zdobyliście ponad 50 punktów w całych rozgrywkach i mecz przegrany przy beznadziejnej skuteczności ma być tym najlepszym. To Ty chyba jakimś masochistą musisz być...

Tak jak ja nie widziałem meczów Górnika w Wieliczce, tak Ty nie widziałeś innych meczów Sandecji w Sączu, niech to posłuży za komentarz:)
[Profil] [PM] [E-mail]

sun decia
[Usunięty]

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 21:09   

Hazarr napisał/a:
Awans będzie Nasz, Ci którzy nie umią pogodzić się z porażką i głoszą swoje lamenty poprostu nie są na dobre i złe ze swoim klubem.

.....

Uszanujmy role i decyzje trenera. 3 pkt z Brzeskiem na wage złota i teraz to się liczy.

Zgadza się. Zabrakło nam "kropki nad i" w meczu. Wieliczka miała mniej okazji, 2 pięknie wykorzystali, my mieliśmy bardzo dużo okazji a wykorzystaliśmy 1. Tak się dzieje w piłce nie od dziś, nie ma co płakać tylko wierzyć w awans! :)

internacionale

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 21:09   

Cytat:
Bez kitu Miłosz rozumiem, że można nie mieć czasu (a częściej ochoty, a częściej sami wiemy co nasjbardziej przeszkadza ...) ale jak masz zamiar nadal zamieszczać takie "relacje" to lepeij wógóle usunąv tą zakładkę ze strony bo to jest tragedia i ośmieszanie nie tylko nas ale już i klubu w tym momencie ...

Po pierwsze - od samego początku pisałem że będzie to WYNIK NA ŻYWO a nie żadna relacja.
Po drugie - nic mi dzisiaj nie przeszkadzało oprócz tego że pomagałem pilnować moje dziecko
Po trzecie - najzwyczajniej w świecie prowadzić relację na komórce to rzecz wybitnie ciężka
Po czwarte - pisałem, błagałem, prosiłem aby zgłosiła się choć jedna osoba która potrafiłaby cokolwiek napisać po polsku aby poprowadzić tą relację. Nie ma żadnego odzewu ! Każdy tylko wymaga, zero odzewu i zaangażowania. Była informacja że udostępniam notebooka, internet, przeszkolę, załatwię miejsce na "vipie", nawet bilet kupię i.... ....NIC !!
Po piąte - zakładki nie ma...
Ostatnio zmieniony przez internacionale Nie Maj 17, 2009 21:11, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 21:10   

nie zawsze sie wygrywa. Myśle że chłopaki nie załamali sie po przegranej i powstana na nogi w meczu z Brzeskiem :)

[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 21:35   

no coż niestety stało się....
Wieliczka bardzo mnie zaskoczyła, myślałęm że odpuszczą a tu klops.
Mam nadzieje że chłopaki godnie przyjmą porażke i podniosą się w Brzesku. Awansu nikt nam nie da ,trzeba go wywalczyć. Walka dzisiaj byłą, tego nikt zawodnikom nie może zarzucic.
Wg mnie zła zmiana Zawislana, jak dla mnie do zmiany był Broź (2 lub 3 zmarnowane sytuacje a szczegolnie tak z ok 70 min gdy jest sam przed bramkarzem na 5m a piłka odsakuje mu w pizduuu w lewo)ale to nie ja biorę odpowiedzialnośc za wyniki drużyny.

mam jedynie nadzieje że zawodnicy za wcześnie nie uwierzyli że awans już wywalczyli....
W Brzesku tylko 3 pkt a rywale też punkty jeszcze potracą

matys5392

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 21:58   

radziufan napisał/a:

Wg mnie zła zmiana Zawislana, jak dla mnie do zmiany był Broź (2 lub 3 zmarnowane sytuacje a szczegolnie tak z ok 70 min gdy jest sam przed bramkarzem na 5m a piłka odsakuje mu w pizduuu w lewo)ale to nie ja biorę odpowiedzialnośc za wyniki drużyny.

Zgodzę sie,ze Broź był do zmiany,i mysle ze juz po pierwszej polowie powinien zejsc.
Szkoda że Piotrek Bania nie dostał wczensiej szansy,bo brakowalo mi takiego walecznego zawodnika w przodzie.Niestety Broź to jest jednak bardziej skrzydłowy niż środkowy napastnik.Po wejścu własnie Piotrka przesunął się do pomocy ale wyraznie nie miał juz sił.W pewnych fragmentach meczu nawet nie angażował sie zbytnio w ofensywne akcje druzyny,widac było jak kuleje,łapały go skurcze.Mimo to trener zostawił go do ostatniej minuty na boisku.Nie ja tutaj jestem od decyzji personalnych,ale przez to ze Broź nie zszedł wczensiej z boiska dostawał dużo ,,ostrych" komentarzy z trybun.I jeszcze jedno takie ciekawe zdarzenie z trybun :)Po stracie dwóch bramek,jeszcze w pierwszej połowie,po jednej dośc niepewnej interwencji Wróbla,nagle dosc duza grupa osob zaczęła rzucac na niego ,,mocne słowa" i krzyczec nazwisko Marka Kozioła :) Wygląda na to,że niektorzy juz zapomnieli jakie ,,prezenty" dostawali rywale kiedy naszej bramki strzegł Kozi :) A jeszcze co do samej gry Sandecjii,to naprawde widać było momentami bardzo ładne akcje pod bramką Wieliczki,szczegolnie na początku pierwszej polowy i przez większosc drugiej,wszystko jednak albo lecialo w bok albo w góre :) Wniosek na Okocimskiego jest jeden: poprawic skuteczność i nic tylko wygrywac i wracac do Sącza z 3 punktami,bo nawet Start nie potrafił wykorzystac naszej porazki,wiec 1 Liga w zasięgu rąk,a raczej nog naszych piłkarzy :)
Zmykam na kronikę Sportową,Pozdro :)
[Profil] [PM]

kitek19pl

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Nie Maj 17, 2009 22:16   

Relacja oraz zdjęcia z meczu dostępne TUTAJ

x_cite

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 22:19   

ode mnie jeszcze jedno; mimo wszystkich wpadek w takim meczu powinien zagrać Kozioł....no i jeszcze po drugie klątwa Adamusa trwa...nie mam zaufania do tego gościa i tyle w temacie!!! nadal jestem delikatnie mówiąc zdenerwowany! Mecz w Brzesku będzie bardzo bardzo ciężki....oby tylko nie zaczęły się jakieś gierki nie koniecznie na murawie.
[Profil] [PM]

czopek
[Usunięty]

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 22:20   

kilinskiego47 masz racje najlepszy mecz sandy w tej rundzie chlopaki zapierdalali az milo trudno jest jak jest teraz wypijemy okocima i awansik jest nasz.

x_cite

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 22:35   

mecz z Górnikiem też miał być formalnością i w miarę łatwą wygraną. Jednak nie piszcie, że Brzesko położy się przed Nami...mają też o co grać i będą grali...nie podejmuje się typowania wyniku tym razem....jeśli nie wywalczymy awansu teraz to będzie to największa sportowa tragedia Nowego Sącza w ponad 700-letniej historii!!!:) po cichu liczę, że uda się Nam - dla tylu tysięcy kibiców zagrajcie Panowie i wyrwijcie te 9 punktów!!!
[Profil] [PM]

bacin

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 22:40   

Moim skromnym zdaniem Makuch Man Of The Match.
Przód, tył, aktywność gigantyczna, a jakie piły grał piękne...
[Profil] [PM] [E-mail]

czopek
[Usunięty]

Wysłany: Nie Maj 17, 2009 22:43   

ole ole Sandecja

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - Górnik Wieliczka
[ ZAMKNIĘTY ]