Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Okocimski Brzesko - Sandecja Nowy Sącz
Autor Wiadomość
AdoDC

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 12:46   Okocimski Brzesko - Sandecja Nowy Sącz

Myślę że można juz podyskutować na temat sobotniego meczu. Wtedy na trudnym terenie w Brzesku zmierzymy się z miejscowym Okocimskim.
Nasz sobotni rywal w 31 meczach zdobył 42 punkty i zajmuje miejsce 13 czyli barażowe o utrzymanie. Nie grozi im bezpośredni spadek lecz na pewno będą chcieli pokazać sie przed swoją publicznością.
Ostatnio mecz w Sączu zakończył się podziałem punktów. Wynik jaki padł to 1 : 1.
Teraz musimy wygrać.

Organizowany jest wyjazd do Brzeska, chętni zapisywać się. Cena 25 zł.

Nie wolno lekcewazyc rywala ale ja licze na skromne 1 : 0 dla SANDECJI!
[Profil] [PM] [E-mail]

DNL

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 12:55   

Trener Gornika powiedzial, ze ta porazka wbrew pozorom moze nam pomoc. Chyba w to wierze.

Mam nadzieje, ze wyjda z piana na ustach i przycisna ich od poczatku. Taka sportowa zlosc, wiedza o co walcza, wiedza jak wyglada tabela, wiedza ile meczy do konca. Nie przewiduje innego wyniku niz wygrana.

3:0 i do widzenia.
[Profil] [PM]

SączerS
Sector 17

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 13:03   

A ja myślę ze będzie dobry meczyk (jak w tamtym sezonie) i Sandecja wywiezie cenne 3 punkty. Stawiam na 3:2 :D
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 13:55   

Informacja ze strony Okocimskiego:
UWAGA
OKOCIMSKI KS BRZESKO - Sandecja Nowy Sącz
23 maja //sobota // godzina 17 00
OKOCIMSKI gra o utrzymanie się w lidze , Sandecja o awans ! ! !
Przyjdź ! Zobaczysz jak PIWOSZE krzyżują plany Sandecji ! ! !

Mam nadzieje,że z ich ,,krzyżowania planów" nic nie wyjdzie :)
Typ:2:1 dla Sandecji :)
[Profil] [PM]

stefantelefan

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 14:42   

To u nas na stronie można dać hasło" Pojedź i zobacz jak Sandecja spuszcza PIWOSZY z II ligi!!

A co do meczu to 2:0 dla naszych ulubieńców :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 16:56   

Nie ma się co napinać na Brzesko-każda z drużyn o cos walczy! Jak widać, wszyscy przeciwnicy chcą nam pokrzyżować plany-ale to ich "zbójeckie"prawo! My nie mamy innego wyjścia-MUSIMY WYGRAĆ!!!!Na początku rundy mogliśmy mówić, że remis przyjmiemy..teraz niestety..każdy remis oddala nas od pozycji premiowanej awansem. Stać nas na to, by bez pomocy innych awansować. Wiemy to my-bo oglądamy mecze, wiedzą piłkarze,bo znają swoją wartość, wiedzą trenerzy i działacze, w końcu wszyscy podjęli się działania, którego celem jest I liga. Za ostatni mecz należą się podziękowania wszystkim..zawodnikom za zaangażowanie, nieustępliwą walkę i kibicom..bo pomimo dwóch bramek straty nie było tradycyjnego odwracania się od piłkarzy! Niestety, limit przegranych się wyczerpał..remisy też niczego nie załatwiają,trzeba wygrać, bo jak nie teraz to kiedy?!
I liga jest na wyciągnięcie piłki z siatki przeciwnika,naszym wspólnym celem jest ją tam wepchnąć..ZAWSZE O MINIMUM RAZ WIĘCEJ NIŻ ONI NAM!Wierzę,że pomimo dobrych ostatnio meczy Okocimski nie będzie w stanie powalczyć z nami..w końcu złość sportowa,umiejętności i poparcie tylu tysięcy kibiców jest po stronie Naszej Sandecji! Jeszcze raz:nie ważne jak i ile-ten mecz MUSIMY WYGRAC!!!
[Profil] [PM]

biker_ns

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 17:14   

Czuje że czekają nas nerwowe trzy tygodnie bo nawet zwycięstwo z Okocimskim nie spowoduje że będziemy pewni swego.Mam nadzieje że zawodnikom nie udzieli się to ciśnienie które jest wśród kibiców bo choć dziś dopiero wtorek to ciśnienie zdaje się sięgać zenitu.Z drugiej strony nie ma się co dziwić wszyscy marzą i wierzą w pierwszą ligę dla Sandecji i nie są to marzenia bezpodstawne.Zawodnicy reprezentujący Nasz ukochany klub są zawodowcami i w swój zawód mają wliczone radzenie sobie z presją.
Wierzę że będzie dobrze i po ciężkim meczu wygramy 2-1.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH TYCH CO JADA DO BRZESKA I TYCH KTORZY W SACZU BEDA
TRZYMAC KCIUKI ZA NASZ UKOCHANY KLUB.

Masahiko

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 17:33   

Biorąc pod uwagę średnią dyspozycję drużyny w tej rundzie, czego nie zamażą ani zwycięstwa ze słabszymi, ani kilka dobrych spotkań to mecz zapowiada się remisowo. W ofensywie jeśli Bania się nie przebudzi to będzie ciężko. Wszystko w nogach obrońców, bo jeśli z tyłu będzie na "0" to może z przodu coś się urodzi i będzie skromne zwycięstwo.

Ja jednak stawiam na 1:1.

biker_ns

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 18:00   

Nawiązując do tego co napisał Masahiko przepatrzyłem statystyki i wychodzi na to że Sandecja strzeliła na wiosnę 24 bramki z czego 9 strzelili napastnicy z tego jeszcze 3 z rzutów karnych 2xBania,1xChlipała.Musicie przyznać że za bobrze to niewygląda.

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 18:10   

24 bramki w 12 meczach wygląda bardzo dobrze! Połowe z nich może strzelić choćby i stoper, co to ma za znaczenie. Według mnie źle by wyglądało gdyby bramki strzelali właśnie tylko napastnicy, a z tego co mamy teraz to wynika ze przynajmniej ma w Sandecji kto te bramki strzelać

Nie szukajmy dziury w całym:)

W Brzesku 3:1 dla Sandecji.
[Profil] [PM] [E-mail]

jacek55

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Wto Maj 19, 2009 18:25   

Po co takie farmazony piszesz,Masahiko mecz meczowi nie równy a ty wprowadzasz nie zdrową atmosferę ...
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 18:46   

jacek55 napisał/a:
Po co takie farmazony piszesz,Masahiko mecz meczowi nie równy a ty wprowadzasz nie zdrową atmosferę ...

Ojjj tam wcale nie takie farmazony. Wyniki oczywiście są świetne, ale gra już wcale taka dobra nie jest. Ale nie o to mi chodzi - po prostu typuję remis :) a dzięki temu że jedni będą optymistami, a inni... mniejszymi optymistami to tylko wprowadza zdrową atmosferę :P

1910

Wysłany: Wto Maj 19, 2009 23:59   

Myślę że sporo emocji nas czeka w Brzesku pamiętam mecz z tamtego sezonu to był przynajmniej dla mnie najbardziej emocjonujący mecz sezonu w krótkim odstępie czasu bramki padały dla OKS i dla nas
[Profil] [PM]

jacek55

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 13:59   

Dzisiaj o godz. 11.10 Sandecja rozegrała mały sparing ,2razy po 30 min z przeciwnik Sandecja Lach wynik 27- 0 a w Brzesku wystarczy jedna ,ale zwycięska ...
[Profil] [PM] [E-mail]

Archero

Wysłany: Sro Maj 20, 2009 14:06   

Mysle ze beda dwa scenariusze tego meczu faktem jest ze nasi zawodnicy sa podraznieni porazka i dadzą z siebie 110%na meczu z Okocimskim Mecz bedzie wygladał tak ze jeśli Sandecja strzeli szybko 2 bramki i bedzie 2-0 Okocimski odpusci bedzie probowal zdobyc honorowa bramke lub bedzie wynik remisowy i wymeczymy zwyciestwo . Obstawiam 3-1

[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Okocimski Brzesko - Sandecja Nowy Sącz
[ ZAMKNIĘTY ]