Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja Nowy Sącz - Ruch Wysokie Mazowieckie
Autor Wiadomość
bacin

Wysłany: Pon Maj 25, 2009 22:23   Sandecja Nowy Sącz - Ruch Wysokie Mazowieckie

Wątek zaczynam, ale delikatnie nie na temat. Tzn. meritum sprawy tyczy się wydarzeń, które - mam nadzieję - będą miały miejsce podczas niedzielnego spotkania.

Czy orientuje się ktoś jaka jest szansa, żebyśmy w czasie potyczki z Ruchem dostawali na bieżąco sygnał dotyczący wyników spotkań, od których będzie zależeć zwycięska feta już w najbliższą niedzielę? Może Pan Weimer będzie w stanie informować - jeśli nie co kilkanaście, to chociaż co 45 minut - o wynikach Górnika, KSZO, etc.?

Wiadomo, że co sprytniejsi wyniki i tak znać będą, ale żeby tak resztę poinformować przez głośniki, które zasłaniają niższym rzędom wydarzenia boiskowe? : )
[Profil] [PM] [E-mail]

major

Wysłany: Pon Maj 25, 2009 22:31   

Pan Weimer na każdym meczu podaje wyniki toczących się równolegle meczów , więc i tym razem będzie zapewne podobnie. Myślę , że o istotnym dla nas meczu w Łowiczu będzie informował na bieżąco;)

bacin

Wysłany: Pon Maj 25, 2009 22:35   

LOL!

Wyszedłem więc na idiotę? : ) Tj. na kogoś, kto nieczęsto pojawia się na Kilińskiego?

Dziwne... Zawsze zdawało mi się, że nie podawano wyników.
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Pon Maj 25, 2009 22:40   

bacin napisał/a:
LOL!

Wyszedłem więc na idiotę? : ) Tj. na kogoś, kto nieczęsto pojawia się na Kilińskiego?

Dziwne... Zawsze zdawało mi się, że nie podawano wyników.

1. Albo nie chodzisz na mecze:)
2. Albo oglądasz się za babami.
3. Albo słuchasz super hitów jakie lecą w czasie przerwy.
4. Albo umyj sobie uszy;))))
[Profil] [PM]

major

Wysłany: Pon Maj 25, 2009 22:43   

5. Może kolega wcina kiełbachy w trakcie przerwy;)

A co do meczu będzie chyba łatwiej niż z Wieliczką , ale i tak spodziewam się tradycyjnych męczarni. Ruch nie gra już o nic ale piłka jest nieobliczalna.

AdoDC

Wysłany: Pon Maj 25, 2009 22:47   

Też obawiam się o ten mecz, choć bardzo wierze w 1 : 0 jak ostatnio w Brzesku. Mam nadzieję ze Sandecja swą grą poderwie dużą ilość kibiców ( nie tylko sektor F i C ) do dopingu i zdzierania gardeł. Frekwencja dopisze na pewno nawet przy gorszej pogodzie :)

Mam nadzieje że Otwock urwie też punkty KSZO w ostatniej kolejce i że Araś i jego Pelikan pomogą nam w awansie.

Co do wyników to zawsze podają w przerwie meczu, wsłuchaj się w ogłoszenia parafialne :) Mam nadzieje że tym razem będą to dobre wiadomości dla nas :)
pozdrawiam!
[Profil] [PM] [E-mail]

bacin

Wysłany: Pon Maj 25, 2009 22:56   

major999 napisał/a:
5. Może kolega wcina kiełbachy w trakcie przerwy;)

A co do meczu będzie chyba łatwiej niż z Wieliczką , ale i tak spodziewam się tradycyjnych męczarni. Ruch nie gra już o nic ale piłka jest nieobliczalna.

Mecze późną wiosną są o takiej porze, że już jestem po obiedzie, więc omijam kiełbasy szerokim łukiem. Chyba zacznę od przeczyszczenia uszu jak sugerował x_cite ; )

Jestem ciekaw stylu Sandecji w najbliższą niedzielę, bo grają w kratkę. Początek rundy to słabe mecze, ale z wynikami. Później chwilowy przebłysk, naprawdę składne akcje, a w meczu z Brzeskiem wrócili do - z całym szacunkiem - anty futbolu, przynajmniej w 2 połowie.
Niepotrzebne nerwy, piłka słabo "chodziła"... Mam nadzieję, że z Ruchem będzie pewnie, ale i emocjonująco.
[Profil] [PM] [E-mail]

hell_boy

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Maj 25, 2009 23:19   

ruchem będzie ładny i pewny mecz. To wymagający przeciwnik ale damy rade te 3 punkty musimy zdobyc!! obstawiam 3:1 po swietnym meczu w wykonaniu naszych zawodników!!
[Profil] [PM] [E-mail]

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 00:34   

Jak to zauwazyl moj tata jest szansa na bardzo wymowne i symboliczne wydarzenie w niedziele. Zakladajac, ze pokonamy Ruch, a Pelikan odprawi bez punktow Gornika, bedziemy mieli rzadko spotykana sytuacje - dwoch trenerow jednoczesnie wprowadza Sandecje do I ligi (Moskal jako aktualny i Araszkiewicz jako byly trener Sandecji) :)
[Profil] [PM] [E-mail]

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 08:38   

Napisze krótko... Czeka nas cieżki mecz,prawdopodobnie mecz moze byc podobny do mecz z Górnikiem Wiwliczka ale my kibice tego nie chcemy. Chcemy zwyciestwa. Stawiam skromne 1:0 dla Sandecji.

1 liga 1 liga Sandecja Nowy Sącz
[Profil] [PM] [E-mail]

narkins

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Wto Maj 26, 2009 08:43   

juz nie moge się doczekać :):):):) Sandecja wygra 2:0
a pelikan wygra 2:1 z górnikiem :):):):):):):)

1 liga 1liga SANDECJA

stefantelefan

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 10:32   

Co do meczu to ja nie oczekuję fajerwerków, pięknej gry ani pięknych goli, bo sezon na pewno dał się chłopakom we znaki i teraz tak jak powiedział trener Moskal cel uświęca środki. Będę skakał z radości jak po fatalnej grze Sandecja wygra a po pięknej grze Wieliczka przegra w Łowiczu ;-)

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez KubaNS Wto Maj 26, 2009 21:37, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Trebor13
Trebor13

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 11:51   

Jestem przekonany, że wszystko przemawia w najbliższym meczu za nami:cel,ambicje,poziom sportowy,skład drużyny, kibice! W sumie wydawać się może, że czeka nas łatwy mecz. Myślę, że tak by było, gdyby nie świadomość o co gramy. To napewno sparaliżuje chłopaków-ale po co są kibice na trybunach. Bez względu na przebieg meczu-od początku musimy ich wspierać! Jeśli mecz się dobrze otworzy to nie będzie źle, jesli natomiast trzeba będzie walić głową w mur obrony to może być emocjonująca końcówka. Przewiduję, że najpierw-tradycyjnie-chłopcy zrobią swoje-czyli będą grać do momentu zdobycia bramki, potem pewnie drużyna się cofnie i jeśli uda się skonstruować jakąś bramkową kontrę-będzie po meczu. Nie dopuszczam myśli, że przeciwnicy znów popiszą się "strzałami życia" Za dużo ich nasi dotychczasowi konkurenci już mieli w tej rundzie (bo nie tylko Wieliczka!). Stawiam na zwycięstwo 2:0 po emocjonującym acz niezbyt widowiskowym meczu!
[Profil] [PM]

jaro_jaro
[Usunięty]

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 12:35   

TAK ŻE NIE INACZEJ WSZYSCY W NIEDZIELE O 16 NA STADION NA BIAŁO !!

matys5392

Wysłany: Wto Maj 26, 2009 13:00   

Jak narazie według mnie 3 najlepsze mecze w tej rundzie w Nowym Sączu zarówno pod względem dopingu,oprawy meczowej,frekwencji jak i postawy naszych piłkarzy to:
1.Sandecja - KSZO
2.Sandecja - Kolejarz
3.Sandecja - Górnik Wieliczka
Teraz,kiedy zostal ostatni mecz w NS piłkarze jak i my,kibice musimy postarac się zeby atmosfera była jeszcze lepsza niż na tych 3 meczach razem wziętych!!!
A więc apel do kibiców z częsci trybuny F i trybuny A - przyłączcie się do dopingu,przynajmniej raz w sezonie pomożcie swoim zawodnikom w odniesieniu wygranej która byc moze przyniesie upragniony awans!
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz - Ruch Wysokie Mazowieckie
[ ZAMKNIĘTY ]