Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Sandecja Nowy Sącz - Ruch Wysokie Mazowieckie |
Autor |
Wiadomość |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 22:59
|
|
|
Dla rozładowanie atmosfery wywiady pomeczowe -http://www.mkssandecja.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=85:jeszcze-raz-co-dla-oka&catid=51:audio-video&Itemid=79
Apeluje jeszcze raz, wstrzymajmy się do piątku, wtedy bedziemy mieć prawo do komentowania całości rundy i kazdy bedzie mógł napisać co mu lezy na sercu:)
Ja bede oceniał po 15 meczach, wiekszosc z was wytrzymala jakos cala te runde bez ogolnikowych podsumowan pracy trenera i calego zespolu, wiec może jeszcze do piątku dacie rade, co?:) |
|
|
|
 |
misiokoda
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 23:01
|
|
|
Cytat: | jp22 napisał/a:
Ja osobiscie dziekuje Bogu ze pojawil sie taki ktos w Sandecji i w koncu cos ruszylo bo bysmy gnili w tych nizszych ligach a kto wie czy nie ogladali sie na doł tabeli czy przypadkiem nie polecimy.
To nie jest zasługa Moskala. Nie przypisujmy rzeczy, które zrobił ktoś inny. Jego zadaniem był awans i póki co tego nie wykonał... |
to samo miałem napisać:) Mi sie zdaje że zatrudnienie Moskala to był warunek konieczny do przejścia zawodników z Kmity. A co do transferów to według mnie lepsze oko w tej dziedzinie miał Araszkiewicz aniżeli Moskal choć ten jeszcze się w tym nie za bardzo wykazał:) |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 23:05
|
|
|
^^Łożyński, Spraski - wymieniać dalej?:) |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 23:09
|
|
|
zobaczymy co bedzie w przerwie miedzy sezonami i jakimi transferami sie wykarze Moskal |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 23:11
|
|
|
jp22 napisał/a: |
ok ja juz wymiekam niema sensu pisac o tym, jak dla mnie awans wywalczył Moskal z wczesniejsza pomoca Arasia a nie na odwrot, ok i jzu koniec pisania o trenerach bo grubo rozmywamy temat |
Zgadzam się. Tylko nie wiem skąd wniosek że może być inaczej?
jp22 napisał/a: | pozdro i bez spin:) |
Ojj wyczuleni jesteście. Tylko dyskusja :) Pozdrawiam również :)
Kilińskiego 47 napisał/a: |
Ja bede oceniał po 15 meczach, wiekszosc z was wytrzymala jakos cala te runde bez ogolnikowych podsumowan pracy trenera i calego zespolu, wiec może jeszcze do piątku dacie rade, co?:) |
Jeden mecz nie zmieni całości. Poza tym po awansie (inaczej być przecież nie może) nie wypada krytykować trenera :P |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
stefantelefan
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 23:16
|
|
|
sns1910 napisał/a: | Też uważam że Moskal robi dziwne zmiany (zdjęcie Piegzika dziś to jakieś nieporozumienie, no chyba że kontuzja...) |
To żeby Ci rozjaśnić sytuację to za kogo miał wejść prawy pomocnik Skrzypek?? Gawęcki dzisiaj grał lepiej od Piegzika, a bok pomocy to jedyne miejsce gdzie Skrzypek się nadaje. Na ławce zostali bramkarz, boczny obrońca , środkowy pomocnik, i nieograny w pierwszej drużynie młodzieżowiec więc chcąc coś zmienić w ofensywie to było jedyne wyjście.
Co do transferów Araszkiewicza to na pewno dołączyć powinien przede wszystkim Kopański, Hustava.
Pomimo wszystko obydwaj trenerzy będą mieli wkład w końcowy wynik nie będzie tak że Araszkiewicz coś zrobił dobrze a Moskal zepsuł, bo umówmy się za Araszkiewicza tez nie wszystkie mecze były super.
Co do dopingu dzisiaj to wielkie brawa dla wszystkich, którzy brali w nim udział, jedyny zgrzyt wg mnie to skandowanie nazwiska poprzedniego trenera w trakcie meczu o awans z nowym trenerem na ławce.
Pozdrawiam i w piątek będzie dobrze;) |
Ostatnio zmieniony przez stefantelefan Nie Maj 31, 2009 23:17, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
rossobianco
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 23:16
|
|
|
tak trener Moskal zaprosil jednego krzykacza na polemike po meczu jednakze ten Pan zwial jak tylko sedzia zagwizdal po raz ostatni!!! Samo mowi przez sie ale dzisiaj bylem wyjatkowo na "A" i tam naprawde pasuje bombe wrzucic i bedzie spokoj:))). Znawcow tam co nie miara.....jeden lepszy od drugiego!!! Zreszta jednym z krzykaczy byl Radny Naszego Miasta ktory jak widac ROWNIEZ zna sie na profesjonalnej pilce.....chlop jak widac wszechstronny;))) Zreszta z mila checia przy najblizszej okazji porozmawiam z nim na temat 'owocow' jego pracy i skucztecznosci dzialania w Radzie Miasta...ale to nie o tym chcialem!!!
Wracajac do trenera i zmian......szlak mnie trafia jak ludzie mowia zeby 'okulary zmienil na jasniejsze bo nie widzi jak druzyna gra' - cytuje tutaj okrzyki z "A". Co my mozemy wiedziec dlaczego wystawil taki a nie inny sklad, dlaczego sciagnal Madrina, kontuzja, moze braklo sily bo charowal niesamowicie i niechcial oslabiac druzyny....sa rozne motywy zmian i tego MY NIE WIEMY, chyba nikt nie powie ze wystawil 'swoich' ulubionych?!!!
Malo tego jestem pewny ze on trzyma na lawce drugiego Messiego i robi nas w ciula bo nie chce tak naprawde awansu, do tego wystawia najslabszy sklad;))))
Ludzie to dla niego praca i jak kazdy chce ja wykonywac najlepiej jak potrawi. Przeciez wyniki pracuja na jego nazwisko.
W przypadku awansu tym skladem nie ugramy wiele!!! |
_________________ // jedna wiara, jedno zycie, jeden klub // |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Nie Maj 31, 2009 23:24
|
|
|
Cytat: | To żeby Ci rozjaśnić sytuację to za kogo miał wejść prawy pomocnik Skrzypek?? Gawęcki dzisiaj grał lepiej od Piegzika, a bok pomocy to jedyne miejsce gdzie Skrzypek się nadaje. Na ławce zostali bramkarz, boczny obrońca , środkowy pomocnik, i nieograny w pierwszej drużynie młodzieżowiec więc chcąc coś zmienić w ofensywie to było jedyne wyjście |
Mógł wejść za Berlińskiego, przeszedłby na skrzydło, a do środka pomocy przesunąć można było właśnie Gawęckiego. Dla mnie zmienianie zawodnika będącego najlepszym w swojej drużynie (ewentualnie na równi z Gawęckim) jest nieporozumieniem (chyba że kontuzja, to zwracam honor...), ale to moja opinia i koniec mędrkowania z mojej strony bo w tej chwili jest to bez sensu :) Araś też przez pierwszy okres swojej pracy był mocno krytykowany, również kilka rzeczy mi się wtedy nie podobało, a wszyscy wiedzą jakim szacunkiem darzymy wszyscy teraz tego gościa...:) Prawdziwą próbą dla Moskala będzie pierwsza runda pierwszoligowego sezonu (zakładając że awansujemy, a wszyscy chyba w to wierzymy) i po tym okresie przyjdzie czas na rzetelną ocenę jego pracy. Mimo tego że mankamentów w grze jest sporo to jednak z meczu na mecz gramy coraz lepiej i to jest fakt dlatego mówię - wstrzymajmy się z ocenami, nawet jeśli mamy jakieś "ale" do trenera, piłkarzy itd. bo na pewno takie nasze wypowiedzi nie pomogą piłkarzom w wywalczeniu awansu. |
|
|
|
 |
Fredo
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 08:31
|
|
|
W tym meczu mieliśmy troche pecha bo najpierw strzelili nam gola po rykoszecie a potem jeszcze sędzia nie podyktował karnego jak była ręka w polu karnym zawodnika Ruchu.Ale jeszcze nic straconego trzeba wygrać ostatni mecz albo przy remisie Górnika można i zremisować i wtedy świętujemy awans do 1 ligi.1 liga,1 liga SANDECJA !!!!! |
|
|
|
 |
www.megachem.pl
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 10:00
|
|
|
Powiem tak- wczoraj się czułem, jak dziecko, któremu ktoś ukradł lizaka.
Z ocenami zespołu wstrzymam się do piątku- jak dla mnie mogą się kopać po głowach- byle tylko awansowali.
We wczorajszym meczu na pochwałę zasługują: Gawęcki, Makuch, Piegzik.
O ocenie postawy drużyny w całym sezonie pogadamy jak się zakończy. Cel uświęca środki. Teraz mobilizacja i wyjazd do Piotrkowa. |
_________________ Patologia sektor C. |
|
|
|
 |
K@KS

|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 10:44
|
|
|
Kilinskiego 47 napisał/a: | wiekszosc z was wytrzymala jakos cala te runde bez ogolnikowych podsumowan pracy trenera i calego zespolu, wiec może jeszcze do piątku dacie rade, co?:) |
a zobaczyysz jak będą one się różniły po zwycięstwie w piątek od tych dzisiaj ;)
Wygramy !
KKS ! |
|
|
|
 |
moru
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 13:06
|
|
|
Dostępny jest już skrót spotkania http://tv-ns.pl/sport/material/1368/83.html
Czy mam omamy słuchowe czy Kościukiewicz podczas przedmeczowego wywiadu (1:01) powiedział SANDENCJA??? przekręcić nazwę własnego zespołu... omg powiedzcie że nie mam racji... |
|
|
|
 |
bacin
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 13:17
|
|
|
W mojej ocenie pierwsza połowa nie najgorsza. Strasznie nabiegał się Piegzik (szybkość to jego atut) i w drugiej połowie wyraźnie opadł z sił (siedziałem przy linii i zauważyłem, że podania przestały mu wychodzić, dodatkowo zaczął przegrywać pojedynki sprinterskie), więc zmiana moim zdaniem zupełnie uzasadniona.
Kozioł moim zdaniem nie zasłużył na pierwszy skład. Wróbel z Górnikiem grał całkiem nieźle, puścił dwie bramki po bombach graczy z Wieliczki i wyleciał z wyjściowej jedenastki. Kozioł niestety jest bramkarzem niepewnym (co pokazał ponownie na początku spotkania, kiedy to wykopując piłkę, spowodował, że prawie go przeskoczyła i - o ile się nie mylę - mieliśmy szczęście, że na posterunku był któryś z obrońców).
Przyznam szczerze, że momentami Staszek Bodziony przy Koziole mógłby być z powodzeniem nazwany filarem i ostoją naszej bramki.
Takie tam luźne spostrzeżenia. |
|
|
|
 |
VTR
0-22
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 13:38
|
|
|
moru napisał/a: | Dostępny jest już skrót spotkania http://tv-ns.pl/sport/material/1368/83.html
Czy mam omamy słuchowe czy Kościukiewicz podczas przedmeczowego wywiadu (1:01) powiedział SANDENCJA??? przekręcić nazwę własnego zespołu... omg powiedzcie że nie mam racji... |
Niestety sie nie mylisz... powiedzial SandeNcja... |
|
|
|
 |
style
|
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 13:48
|
|
|
moru napisał/a: | Dostępny jest już skrót spotkania http://tv-ns.pl/sport/material/1368/83.html
myslałem ze zartujesz ale przesłuchałem pare razy i masz racje powiedizał SaNdeNcja ... 1 min 02 sec z filmiku |
|
|
|
 |
|