Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja Nowy Sącz - Ruch Wysokie Mazowieckie
Autor Wiadomość
Sączersi

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 18:34   

stefantelefan napisał/a:
jacek55 napisał/a:
Skład meczowy na mecz i Concordią moim zdaniem powinien być ta ki.
1- Wróbel
2- Lałko
3- Frohlich
4- Jedrszczyk
5- Makuch
6- Skrzypek
7- Zawadzki
8 - Gawęcki
9- Zawiślan
10- Bania
11- Fabianowski

A Lauko to niby gdzie miałby zagrać?? W meczu o awans chcesz grac 3 stoperami?? Nie mieszajcie ludziom pozycji!! Co Ty jesteś z sektora A?? Gdzie ludzie w meczu z Wieliczką chcieli wymienić pomocnika na napastnika??

Co do Kozioła to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ale ligę wyżej się raczej nie nadajesz. Miał kilka dobrych interwencji no i karny w Zamościu ale w tym sezonie chyba ze 3 bramki za kołnierz jedna o ile pamiętam to z większej odległości co przy Twoim wzroście chłopie nie powinno się zdarzyć. Zawalona bramka z Kolejarzem, zawalona bramka z Otwockiem. Nie jest za dobrze na dodatek przy rożnych łapiesz zamiast piłki to swoich obrońców za łowy. Wróbel na pewno jest lepszy we wprowadzaniu piłki do gry i szybciej reaguje na wydarzenia.

Pozdrawiam

Co do Kozioła to prawda,ale nei przesadzajmy...co oruc zrobił w Polska-Irlandia?A gra w Celticku...Kozioł jeszcze młody jest...presja kibiców,stres...sam kiedyś grałem w Dunajcu jako młodzik(bramkarz) i mnie tak strasznie trema zjadała że mi sie nogi trzęsły:)
[Profil] [PM] [E-mail]

sz3ur

Wysłany: Pon Cze 01, 2009 18:55   

KOZIOŁ nam juz tyle meczy wyratował ze dajcie mu spokoj pozatym nie zawalil bramki z ruchem
to o co chodzi?o otwock??? ZAMKNAC TEMAT KOZŁA I CH....
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Pon Cze 01, 2009 19:35   

Wszystkiego Najlepszego dla Marka Kozioła ale dzisiaj urodziny obchodzi również pechowiec z wczorajszego meczu Paweł Szczepanik.I jeszcze jeden solenizant...były zawodnik Sandecjii Piotr Zachariasz.A co do meczu to myśle ze wszystko juz zostalo powiedziedziane i spokojnie mozna sie przygotowywać do potyczki z Concordią :)
[Profil] [PM]

R4veN
[Usunięty]

Wysłany: Pon Cze 01, 2009 20:32   

Choć nie jestem z Nowego Sącza życze Sandecji awansu .
Jest to klub , który oprócz Kszo , dałby sobie rade w 1 lidze .
Stawiam 0:2 dla Sandecji.
A w Wieliczce remis 1 : 1

krochmal

Wysłany: Wto Cze 02, 2009 07:09   

x_cite napisał/a:
czy ktoś mi powie co z Baniowym dzieje się???

wg dzisiejszego Dziennika i wypowiedzi trenera Moskala nie znalazł się w meczowej 18 bo znajdował się ostatnio w słabszej formie....
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Wto Cze 02, 2009 07:21   

krochmal napisał/a:
x_cite napisał/a:
czy ktoś mi powie co z Baniowym dzieje się???

wg dzisiejszego Dziennika i wypowiedzi trenera Moskala nie znalazł się w meczowej 18 bo znajdował się ostatnio w słabszej formie....

Krochmal już straciłem nadzieję, że ktoś czyta to forum!:) myślałem, że nikt nie odpowie a tu proszę. dzięki za odpowiedź. Właśnie Baniowego mi bardzo brakowało w meczu z Ruchem. No nic nie ja jestem trenerem i nie ja ustalam skład:)
[Profil] [PM]

krochmal

Wysłany: Wto Cze 02, 2009 08:05   

x_cite napisał/a:
No nic nie ja jestem trenerem i nie ja ustalam skład:)

Właśnie dokładnie tak samo myślę, choć przyznam, że nie rozumiem takiej decyzji ale to nie ja odpowiadam za skład :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Blendzior
GF

Wysłany: Wto Cze 02, 2009 19:01   

Doping :

http://www.youtube.com/watch?v=WszFc2np3BM

[Profil] [PM] [E-mail]

sysa99
[Usunięty]

Wysłany: Wto Cze 02, 2009 20:22   

Ja też go nie rozumiem. Najlepszy strzelec drużyny... Na pewno gra lepiej od tego Chlipały... I on się nie mieści w 18???!!! :(:(

sns1910

Wysłany: Sro Cze 03, 2009 00:28   

Cytat:
Właśnie dokładnie tak samo myślę, choć przyznam, że nie rozumiem takiej decyzji ale to nie ja odpowiadam za skład :)

Jeśli Chlipała gra w pierwszej jedenastce, a Bania się nie łapie do 18-stki meczowej to nie myślę nawet w jakiej to Bania musi być tragicznej formie...(czuć ironię?:) )
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja Nowy Sącz - Ruch Wysokie Mazowieckie
[ ZAMKNIĘTY ]