Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:38 |
I liga - graulacje!!!! |
Autor |
Wiadomość |
bukszpanns
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 23:47
|
|
|
Mam pytanie czy wstep na jutrzejszy mecz rezerw bedzie tak jak normalnie? (5zł ) Czy tym Wyjątkowym! razem za free ;d |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 00:10
|
|
|
bukszpanns napisał/a: | Mam pytanie czy wstep na jutrzejszy mecz rezerw bedzie tak jak normalnie? (5zł ) Czy tym Wyjątkowym! razem za free ;d |
Pewnie będzie 5zł
A co to za róznica ?? |
|
|
|
 |
major

|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 00:49
|
|
|
I liga, I liga Sandecja!!! I liga , I liga Sandecja!!!
Zawsze marzyłem o tym momencie. Odkąd wkroczyłem na stadion przy ul.Kilińskiego pragnąłem by doświadczyć momentu awansu. Dziękuje wszystkim zawodnikom. Następny sezon będzie zajebisty.
SANDECJA!!!! |
|
|
|
 |
SilverCommander

|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 07:42
|
|
|
Gratulacje !!! wreszcie po tylu latach mamy I- Ligę Wielkie Podziękowania dla Piłkarzy, Trenerów, całego Sztabu szkoleniowego i oczywiście Zarządu SANDECJA ;D |
|
|
|
 |
bukszpanns
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 08:49
|
|
|
internacionale napisał/a: | bukszpanns napisał/a: | Mam pytanie czy wstep na jutrzejszy mecz rezerw bedzie tak jak normalnie? (5zł ) Czy tym Wyjątkowym! razem za free ;d |
Pewnie będzie 5zł
A co to za róznica ?? |
Bez różnicy ;d Ten awans jest bezcenny ^^ |
|
|
|
 |
Blanca [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 13:06
|
|
|
Gratuluję Wszystkim Kibicom Sandecji awansu i życzę powodzenia w I lidze ;) |
|
|
|
 |
decik_KSP

|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 15:04
|
|
|
Gratulacje :) |
|
|
|
 |
Tomko54
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 15:56
|
|
|
A ja powie że najprawdopodobniej na mecz Górnik Zabrze - Sandecja pojade ;]
PS. Gratuluje!!! I liga, I liga Sandecja!!! |
|
|
|
 |
WiktorCK [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 20:23
|
|
|
Gratulacje ! Pozdro z Kielc. MKS&KKS !!! |
|
|
|
 |
carlson
carlson
|
Wysłany: Sob Cze 06, 2009 23:22
|
|
|
Dzień dobry
Gratulacje!!!!!!! Szkoda,że nie mogę wspólnie z Wami świętować to Wspaniałe Wydarzenie dla Sądeckiej Piłki Nożnej,ale od kilku lat jestem w Szkocji.Nie zmienia to faktu,że na bieżąco interesuje się losami Naszego Klubu (mówię to jako kibic od najmłodszych lat a także jako były działacz KKS"Sandecja" w tym także miałem przyjemność być w prawie 100-letniej historii Naszego Klubu Prezesem Klubu i to za mojej kadencji Nasz Klub po raz 2 w historii awansował w latach 90 do II Ligi),korzystam z Waszej strony internetowej i teraz pragnę tą droga złożyć gratulacje i życzenia dla całego Zespołu (Piłkarzy,kadry szkoleniowej i działaczy) a szczególnie Wam Kibicom ze Stowarzyszenia podziękować za wspaniały doping i oprawę meczów jaką robicie (widziałem to na własne oczy,bo będąc na urlopie w Polsce nigdzie nie zapominam być na meczach naszej Drużyny). Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Deadly [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 02:00
|
|
|
Górnik Zabrze gratuluje awansu i zaprasza do siebie na wielkie widowisko ! |
|
|
|
 |
GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 18:16
|
|
|
gratulacje
I LIGA I LIGA SANDECJA!!! |
|
 |
Piotrek R [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 18:56
|
|
|
dziękujemy za zaproszenie;) pojawimy się:) |
|
|
|
 |
Raffio
Raffio

|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 16:30
|
|
|
Odświeżę tochę temat bo nie wiedziałem gdzie to wkleić
Na stronie sadeczanin.info pojawiła się relacja ze sprawy sadowej nt. zamieszek w parku strzeleckim:
http://sadeczanin.info/ak...paragrafem/7118 |
|
|
|
 |
lucek
|
Wysłany: Sro Wrz 29, 2010 17:51
|
|
|
,, Po chwili kibice rzeczywiście cofnęli się do Parku Strzeleckiego, ale nie po to, żeby kontynuować zabawę, lecz by zaopatrzyć się w amunicję. Ich przywódcy musieli studiować sztukę wojenną, bo pospolite ruszenie w barwach Sandecji - jakby dowodzone przez samego naszego wielkiego króla Władysława Jagiełłę - sprawnie wykonało manewr oskrzydlający i uderzyło na policję od strony bramy bocznej. Uderzenie polegało na przygotowaniu artyleryjskim w postaci miotania kamieni. Policja niczym krzyżacy pod Grunwaldem zasłoniła się tarczami. " hahaha to mnie po prostu rozwala :D |
|
|
|
 |
|