Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 13:19 |
SANDECJA ll - Orkan Szczyrzyc : Sobota godz: 18:00 |
Autor |
Wiadomość |
arkoniusz

|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 12:34 SANDECJA ll - Orkan Szczyrzyc : Sobota godz: 18:00
|
|
|
W sobotę rezerwy Sandecji rozegrają ostatni mecz w tym sezonie. Ten mecz zależy o utrzymaniu się drugiej drużyny w IV lidze. Aby tak się stało sądeczanie muszą wygrać mecz, w przypadku remisu lub porażki utrzymanie rezerw bedzie zależało od wyniku jakim zakończy się mecz Popradu Muszyny z Tuchovią. Gdy w Muszynie padnie remis na utrzymanie sie rezerw wystarczy remis, lecz wszystkie spotkania odbywają się o tej samej godzinie i dlatego ten mecz musimy wygrać, by nie patrzeć na inne drużyny. |
|
|
|
 |
bartek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 12:59
|
|
|
Wygląda to raczej tak, że Poprad nie puści przecież meczu Tuchovi bo niby dlaczego miał by to zrobić. Zresztą Popradowi bliżej kontaktami do Sacza niż Tuchowa więc o to byłbym spokojny.
Rezerwy powinny powalczyć z Orkanem, który przecież już bez wybitnej motywacji.
Szykują się jakieś wzmocnienia na sobotni mecz z pierwszej drużyny czy wszyscy na urlopach? |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 14:50
|
|
|
sprzydałoby się, żeby nasza drużyna miała te rezerwy w 4 lidze, bo zawsze to lepiej, zeby młodzi i powracający do zdrowia ogrywali się w wyższej lidze.Myślę, że powalczą o pozostanie i wygrają z Orkanem |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 14:59
|
|
|
a czy aby na 100% spdaja tylko 4 zespoly? nie zalezy to przypadkiem od ilosci spadkowiczow z ligi 3?? ktos sie orientuje? |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
sns1910
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 15:12
|
|
|
To chyba zależy od tego czy spadnie do II ligi Cracovia, w takim wypadku drużyna Cracovii z ME wylądowała by właśnie w IV lidze małopolskiej jako Cracovia II (lub w III lidze, tego nie wiem, nam to obojętne, bo wtedy do IV ligi spadnie po prostu jedna ekipa więcej z III ligi), kosztem 14 zespołu w tabeli (którym jest obecnie Sandecja II). Więc żeby mieć już pewność utrzymania się swój mecz musi przegrać Szreniawa Nowy Wiśnicz, a nasze rezerwy muszą oczywiście pokonać Orkan :) |
|
|
|
 |
bartek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 17:35
|
|
|
sns1910 napisał/a: | To chyba zależy od tego czy spadnie do II ligi Cracovia, w takim wypadku drużyna Cracovii z ME wylądowała by właśnie w IV lidze małopolskiej jako Cracovia II (lub w III lidze, tego nie wiem, nam to obojętne, bo wtedy do IV ligi spadnie po prostu jedna ekipa więcej z III ligi), kosztem 14 zespołu w tabeli (którym jest obecnie Sandecja II). Więc żeby mieć już pewność utrzymania się swój mecz musi przegrać Szreniawa Nowy Wiśnicz, a nasze rezerwy muszą oczywiście pokonać Orkan :) |
Cracovia jak spadnie do I ligi nawet to jesteśmy bezpieczni z rezerwami na 14 miejscu, tzn Młoda Craxa będzie grała w nowym projekcie pzpn Młodej Pierwszej Lidze. |
|
|
|
 |
SączerS
Sector 17

|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 17:48
|
|
|
bartek napisał/a: | sns1910 napisał/a: | To chyba zależy od tego czy spadnie do II ligi Cracovia, w takim wypadku drużyna Cracovii z ME wylądowała by właśnie w IV lidze małopolskiej jako Cracovia II (lub w III lidze, tego nie wiem, nam to obojętne, bo wtedy do IV ligi spadnie po prostu jedna ekipa więcej z III ligi), kosztem 14 zespołu w tabeli (którym jest obecnie Sandecja II). Więc żeby mieć już pewność utrzymania się swój mecz musi przegrać Szreniawa Nowy Wiśnicz, a nasze rezerwy muszą oczywiście pokonać Orkan :) |
Cracovia jak spadnie do I ligi nawet to jesteśmy bezpieczni z rezerwami na 14 miejscu, tzn Młoda Craxa będzie grała w nowym projekcie pzpn Młodej Pierwszej Lidze. |
No to jeśli to co mówisz jest prawda to i nasze rezerwy tam będą grały ?? |
|
|
|
 |
bartek [Usunięty]
|
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 21:04
|
|
|
Wydaje sie, że jeżeli ten projekt wejdzie w życie ( jakoś do 20 czerwca ma być decyzja) i Sandecja zgłosi drużynę to nie widzę problemu, być może wtedy z 4 ligi spadną nie 4 a 3 drużyny...
http://www.echodnia.eu/ap...LKA01/341578593 |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 09:38
|
|
|
a przecież jeszcze Dunajec łączy się z Sandecją II, więc nie wiem czy jak rezerwy spadną to po fuzji ta drużyna spadnie bo Sandecja II spadła czy zostanie, bo Dunajec awansował do IV ligi |
|
|
|
 |
polak_ns
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 11:29
|
|
|
Za drugi zespół MKS odpowiedzialni będą zapewne Jacek Ruchała i Janusz Świerad. Prowadzona przez drugiego z wymienionych Sandecja II ma połączyć się bowiem z zespołem seniorów Dunajca, trenowanym przez Ruchałę i w IV lidze występować pod szyldem Sandecja II/Dunajec. |
|
|
|
 |
bartek [Usunięty]
|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 12:32
|
|
|
Zamieszanie z tym jak nie wiem :)
trzeba czekać jak to się rozwinie. Wydaje mi sie ze lepiej występować w Mlodej 1 lidze niż na 4ligowych boiskach, no ale nie do mnie decyzja należy. |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Sro Cze 17, 2009 12:56
|
|
|
z ta fuzja rezerw to jeszcze nic pewnego wiec lepiej ten mecz wygrac i sie po prostu utrzymac |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
narkins
|
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 21:09
|
|
|
bedzie nadkomplet.... |
 |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Czw Cze 18, 2009 23:25
|
|
|
narkins napisał/a: | wybiera sie może jakaś wieksz grupa na ten mecz ??? |
Owszem, podejrzewam że w okresie "przestoju" większa liczba widzów jest sprawą normalną... Zresztą nasze rezerwy mają o co walczyć, więc wszyscy na stadion !! |
|
|
|
 |
|