Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja - TS Podbeskidzie Bielsko-Biala
Autor Wiadomość
DNL

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 13:33   Sandecja - TS Podbeskidzie Bielsko-Biala

2.08 - godzina 17:00

Do pierwszego meczu tak mało czasu a tu cisza. Wasze typy/oczekiwania co do meczu?
Podbeskidzie na pewno jest mocne, maja ponownie walczyc o awans (w tamtym sezonie 4 miejsce), co prawda pozbyli sie najlepszego strzelca - Chrapka, ale przyszedl Rocki, ten moze wstrzasnac zespolem w kluczowych momentach ;)

Z beniaminkami gra sie ciezko, w szczegolnosci w 1 meczu u siebie, przy pelnym stadionie (innej opcji nie ma) i glosnym (oby!) dopingu (swoja droga moglby ktos zalozyc w dziale nizej temat w ktorym przypomnialby przed runda po co sie idzie do mlynu, aby nie powtorzyla sie sytuacja z meczu z Ruchem W.M. - tymbardziej ze beda goscie).

Moim zdaniem mamy dosc mocny sklad, zawodnicy posmakowali juz tej 1 ligi, a i wyzej. Nie jest to dla nich nowosc.

Nie ma sie czego bac, oczywiscie nie lekcewazac zadnego przeciwnika, trzeba wyjsc, walczyc i wygrac? Wiadomo, w tym sezonie najwazniejsze jest utrzymanie, ja tam po cichu jednak licze na srodek tabeli. Trzeba zbierac punkty od poczatku, z kazdym.

Typowanie wynikow nie jest moja mocna strona, ale stawiam na 2:1 dla nas, no bo co to za kibic co nie wierzy w swoja druzyne? ;)

Do zobaczenia w niedziele.
[Profil] [PM]

albert

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 13:48   

SANDECJA-POBESKIDZIE 1-0 bramka około 70 minuty strzelcem ten czarnoskury nabytek Niang!!!!!:) kibiców około 7 tysięcy......
[Profil] [PM]

juring

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 14:01   

Kto te bramki strzeli ? Niestety ataku nie wzmocnili.z mocnymi rywalami(Odra ,Craxa) z przodu na zero.Po kibicowsku 1-0 (Zawadzki z wolnego),realnie 0-0 po wielkich nerwach.
[Profil] [PM] [E-mail]

GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 14:04   

Cytat:
Typowanie wynikow nie jest moja mocna strona, ale stawiam na 2:1 dla nas, no bo co to za kibic co nie wierzy w swoja druzyne? ;)

...zgadzam sie :))
Liczę na wygraną 1:0 ale remisem bym też nie pogardził :D

[Profil] [PM] [E-mail]

Sandecz

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 14:06   

2-0

2xJano
[Profil] [PM] [E-mail]

michalvcf

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 14:08   

Myślę, że najgorsze będą pierwsze minuty meczu, TS PB-B może odrazu się rzucić z atakiem, ale jeśli przetrzymamy to, to myslę ze mozemy w Nowym Sączu zostawić 3 punkty;)
Myślę ze wygramy 1:0, bo więcej bramek pewnie nie szczeliny, a obrona wytrzyma presję rywala, a my głośnym dopingiem całego (!) stadionu im w tym pomożemy ;)
KKS !!
[Profil] [PM] [E-mail]

Darek

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 14:28   

będzie ciężko ale remis 0-0 biorę w ciemno
[Profil] [PM]

lukasz1910
[Usunięty]

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 14:41   

Po ciezkim meczu stawiam na minimalna wygrana 1-0

spdr
STREET ROCKIN'

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 14:44   

ja stawiam 2:1
pierwszy mecz wyjątkowo ciężki ale mam nadzieje że atmosfera na stadionie pomoże chłopakom wydrzeć 3 pkt
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 14:50   

3-0 dla nas :D
fabio, Chlipek, Gawęcki :D
[Profil] [PM]

kamilyes

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 14:53   

1:0, co jak co, ale Sandecje miejmy nadzieję poniosą kibice :)
[Profil] [PM]

Biancos

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 15:35   

Po ciężkim meczu i walce o każdą piłke 0:0. Optymistycznie 1:0 po bramce Fabianowskiego z kontry:)
[Profil] [PM] [E-mail]

kls86

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 16:17   

albert napisał/a:
SANDECJA-POBESKIDZIE 1-0 bramka około 70 minuty strzelcem ten czarnoskury nabytek Niang!!!!!:) kibiców około 7 tysięcy......

Gdzie te 7 tysiecy kibiców sie zmieści :P

Ja myśle, że będzie cieżko. Chociaż to że Podbeskidzie było dobrą ekipą w tamtym sezonie wcale nie znaczy, że będzie tak teraz. Ale nie zmienili składu bardzo więc pewnie są mocni. W sparingach z powodzeniem rywalizowali z drużynami z ekstraklasy. Oby była pogoda to będzie komplet widzów i może poniesiemy dopingiem naszych do zwycięstwa. Ja obstawiam 2:1. Obojętnie kto strzeli bedzie dobrze. Sparingi wskazują, zę Chlipała jest w dobrej formie więc moze On coś trafi.
[Profil] [PM] [E-mail]

szydar

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 16:17   

Jeżeli Sandecja pokaże to samą klase gry co z Cracovią to sądze że jeżeli nie zabraknie nam skuteczności to 3 punkty powinny być nasze.

[Profil] [PM] [E-mail]

Bioły_NS

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 16:47   

po cięzkim meczu obstawiam 1:1

[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - TS Podbeskidzie Bielsko-Biala
[ ZAMKNIĘTY ]