| Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 18:37
 | Ceny biletów w rundzie wiosennej sezonu 2009/2010 | 

| Autor | Wiadomość | 

| internacionale 

| 

|  Wysłany: Pon Lip 27, 2009 23:36 | 
 |  
               | 
 |  
               |  	  | simo_n napisał/a: |  	  | Mam pytanie do administratora strony, czy jest szansa, aby umieścić informację o cenach biletów i tego, jakie osoby jakie mają, na stronie głównej? 
 Dalej można kupić w STS na Nawojowskiej???
 | 

Jak tylko otrzymam oficjalne informacje (myślę że nastąpi to we środę) to oczywiście wrzucę newsa na stronę główną.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| DNL 

| 

|  Wysłany: Wto Lip 28, 2009 09:32 | 
 |  
               | 
 |  
               | Nie wiem czy jemu o to chodzilo, ale pasuje zrobic na glownej zakladke z biletami. 
 News newsem, ale zaraz zejdzie na dalsze strony i ludzie znowu beda pytali przed kazdym meczem czy sa juz bilety, gdzie i po ile. Umiescic tam informacje o cenie, przedsprzedazy i spokoj.

I widze, ze na glownej pojawilo sie info o karnetach - do nabycia od czwartku w sekretariacie klubu, cena 140 zl.
 Jak dla mnie cena karnetu w porzadku, nie dosc ze sie oszczedza 25 zl to jeszcze nie trzeba martwic sie o miejsce, jezdzic wczesniej za biletami. Nawet jak nie bede na 2 meczach to mi sie oplaca kupic karnet.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| syfon12 Łoboz Marcin

| 

|  Wysłany: Sro Lip 29, 2009 16:06 | 
 |  
               | 
 |  
               | W Polsce bede po 15 sierpnia. Chcialbym zakupic karnet ale mam obawy ze moze juz w tym terminie ich nie byc. Tutaj pytanie czy jest jakas okreslona pula karnetow? I czy jest szansa na zakup po rozpoczeciu rozgrywek. |  | 

|   |  | 

|  | 

| x_cite 

| 

|  Wysłany: Sro Lip 29, 2009 21:19 | 
 |  
               | 
 |  
               | Ogarnijcie się z tymi pytaniami! po sto razy wałkujecie to samo! Wymyślacie milony pytań i zdarzeń! Czy to takie trudne zadzwonić do klubu i zapytać się?? nikt z nas tam nie pracuje i możemy snuć domysły. Temat jak dla mnie do zamknięcia! |  | 

|   |  | 

|  | 

| syfon12 Łoboz Marcin

| 

|  Wysłany: Sro Lip 29, 2009 21:53 | 
 |  
               | 
 |  
               | Oczywiscie ze do zamkniecia. Juz wszystko wiadomo. Dzieki |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |