Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
unia tarnów-GKS TYCHY |
Autor |
Wiadomość |
kks sandecja
Young-Group '04

|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 22:28
|
|
|
Łącznie uzbieraliśmy 110zł:) cała kwota zostanie przeznaczona na oprawę pierwszego meczu:) wszystkim którzy dołożyli od siebie choćby małą cegiełkę dziękujemy! |
_________________ BRAT ZA BRATEM ZAWSZE STANIE
BĘDZIE WALCZYŁ RAMIĘ W RAMIĘ
 |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 22:30
|
|
|
W niedzielę chętnie coś wrzucę, tylko stójcie z tymi puszkami w miejscu dobrze widocznym :) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
kks sandecja
Young-Group '04

|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 22:36
|
|
|
Raczej zawsze staramy się przejść żeby każdy w miarę możliwości miał blisko, więc dla chcącego nic trudnego:) |
_________________ BRAT ZA BRATEM ZAWSZE STANIE
BĘDZIE WALCZYŁ RAMIĘ W RAMIĘ
 |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 22:47
|
|
|
Od Nas 71os..Jak na środę i wakacje to całkiem nie żle chociaż,miałem nadzieję ,że pęknie 8 dych..Wyjazd fajny,ale troszkę nudny..Pozdro dla obecnych!.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
Masahiko
|
Wysłany: Sro Lip 29, 2009 23:01
|
|
|
kks sandecja napisał/a: | Raczej zawsze staramy się przejść żeby każdy w miarę możliwości miał blisko, więc dla chcącego nic trudnego:) |
Ja rozumiem, ale człowiek wchodząc na stadion nie myśli o tym żeby wrzucić wam do puszki. Dopiero gdy zobaczy to sobie przypomina. Także bądźcie widoczni, a na pewno coś wrzucę, a i pewnie nie tylko ja :) |
_________________ "Mówi się, że każdy, kto daje ludziom złudzenie, że myślą, będzie przez nich kochany, każdy zaś, kto rzeczywiście sprowokuje ich do myślenia, zostanie znienawidzony" - Glenn Tinder |
|
|
|
 |
AJKA

|
|
|
|
 |
polak_ns
|