Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Cena biletów!
Autor Wiadomość
lukas33

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 14:05   

Do michalvcv:
Ja też płacę rózne składki, podatki, i nie narzekam z tego powodu. W końcu to Twój(Wasz) wybór ze chcecie w ten czy inny sposób należeć do struktur PZPN. Ale własnie w tym problem, że Sandecja na szczęście nie jest zalezna od Waszego OZPN poniewaz od pewnego czasu w Polsce mamy system ekonomiczny u ktorego podstaw lezy gospodarka wolnorynkowa i tu kończą się przywileje róznych dziwnych ludzi czy instytucji. Przykro mi to pisać ale aż strach pomyśleć co to będą za sedziowie ktorzy już na poczatku przygody z tym zawodem domagaja się od klubów darmowych biletow przywilejów itp.
[Profil] [PM] [E-mail]

polak_ns

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 14:17   

Prawdopodobnie dlatego ze przedsprzedaż się skończyła na dniu wczorajszym, a bilety będzie można kupić w kasie.
[Profil] [PM]

michalvcf

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 14:24   

lukas33, a kto tu się domaga darmowych wejściówek?
Poprostu, jeśli mam takie prawo żeby wejść na mecz za free to chciałem z niego skorzystać, nie da się, trudno, i tak będę na wszystkich meczach na których będę mógł być, nawet jak by bilet był droższy.
I tyle ode mnie w temacie.
[Profil] [PM] [E-mail]

albert

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 14:30   

polak_ns napisał/a:
Prawdopodobnie dlatego ze przedsprzedaż się skończyła na dniu wczorajszym, a bilety będzie można kupić w kasie.

czyli jutro będzie można wejść???? bo nie wyobrażam sobie żeby mnie tam nie było///
[Profil] [PM]

Fallen
;)

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 15:13   

ku*** ile można? Albert przestań spamować i jak debil pisać w każdym temacie to samo. Skoro dzisiaj nie było jutro podbij może się uda a jak nie to masz wałka mogłeś wcześniej kminić nad zakupem.

Gosiak
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 20:41   

x_cite napisał/a:
Czemu takich pytań nie było jak graliśmy w III lidze czy IV?? nagle wszyscy chcą wchodzić za darmo, przychodzić wogóle na mecze bo jest moda, BO JEST I LIGA bo trzeba się pokazać itp. itd. Tylko patrzeć jutro na meczu jak będzie na krytej siedzieć cała rada miasta, połowa ratusza bo pasuje się pokazać wyborcom przed wyboraqmi za rok. Nie wspomne o wszlekiej maści sędziach, działaczach, piłkarzach innych klubów itp. Zadzwoń do klubu i zapytaj - cennik wg Twojego operatora!

Ej kolego! Masz mnie za biedaka albo sknerę?! Albo w ogóle może wszystkich sędziów masz za takich ludzi?! Zabrzmiało to i ironicznie i prowokująco i obraźliwie! A nie po to zadawałem pytanie. Sory! Jeszcze mi powiedz, że należysz do tych, co krzyczą na meczach "Sędzia ty...." albo "Kochać PZPN"....

[ Dodano: Sob 01 Sie, 2009 ]
kksns napisał/a:
wystarczy, ze bedziemy placic za 3 sedziow co mecz u nas, wiec inni sedziowie niech juz placa za siebie :P placicie rozne skladki, ale macie tez pozniej wyplaty...

tutaj się Kolego mylisz, bo sędziów na tym szczeblu opłaca PZPN. po drugie nie 3 sedziow tylko minimum 4 (techniczny), albo 5 (dodatkowo rezerwowy sedzia asystent).

x_cite

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 20:53   

Gosiak napisał/a:
x_cite napisał/a:
Czemu takich pytań nie było jak graliśmy w III lidze czy IV?? nagle wszyscy chcą wchodzić za darmo, przychodzić wogóle na mecze bo jest moda, BO JEST I LIGA bo trzeba się pokazać itp. itd. Tylko patrzeć jutro na meczu jak będzie na krytej siedzieć cała rada miasta, połowa ratusza bo pasuje się pokazać wyborcom przed wyboraqmi za rok. Nie wspomne o wszlekiej maści sędziach, działaczach, piłkarzach innych klubów itp. Zadzwoń do klubu i zapytaj - cennik wg Twojego operatora!

Ej kolego! Masz mnie za biedaka albo sknerę?! Albo w ogóle może wszystkich sędziów masz za takich ludzi?! Zabrzmiało to i ironicznie i prowokująco i obraźliwie! A nie po to zadawałem pytanie. Sory! Jeszcze mi powiedz, że należysz do tych, co krzyczą na meczach "Sędzia ty...." albo "Kochać PZPN"....

kksns napisał/a:
wystarczy, ze bedziemy placic za 3 sedziow co mecz u nas, wiec inni sedziowie niech juz placa za siebie :P placicie rozne skladki, ale macie tez pozniej wyplaty...

tutaj się Kolego mylisz, bo sędziów na tym szczeblu opłaca PZPN. po drugie nie 3 sedziow tylko minimum 4 (techniczny), albo 5 (dodatkowo rezerwowy sedzia asystent).

Czy ja Ci coś personalnie napisałem???No chyba raczej nie! Napisałem jasno i wyraźnie o tym, że teraz to wszyscy chcą przyjść na Sandecję. A moja ironia to owszem troszeczę była zawarta w pierwszym zdaniu, ale taka jest niestety prawda. Obseruwje to chodząc na mecze od dobrych kilkunastu lat. A po drugie to nikogo nie obrażam zauważ - tym bardziej Ciebie. A co ja krzyczę, czy wogóle krzyczę cokolwiek to już moja osobista sprawa. Każdy ma prawo oceniać poziom sędziowania wg. swojej miary. Powtarzam najprościej będzie poprosić kogoś z władz klubu jutro do kasy i zapytać przed meczem i po sprawie:) pzdr
Ostatnio zmieniony przez x_cite Sob Sie 01, 2009 20:54, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

Gosiak
[Usunięty]

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 20:53   

kksns napisał/a:
placicie rozne skladki, ale macie tez pozniej wyplaty...

no to są takie duże pieniądze....może Cię to zdziwi, ale przy takim "wynagrodzeniu" nie zawsze znajdziesz chętnych do sędziowania. Zdecydowana większość robi to albo dla pasji, albo dla ruchu, albo dla oderwania się od szarej codzienności. A ja osobiście traktuję to jako to trzecie i jako hobby. Bo gwarantuję, że jak tego nie polubisz to nie wytrzymasz. To tak z perspektywy młodego sędziego. Zgadza się, raz na tydzień wpadnie kieszonkowe, może dla niektórych rzeczywiście niemałe, ale jednak każdy się zgodzi chyba, że to kieszonkowe a nie wypłata i pensja na życie...

ps. Tabela ekwiwalentów dla sędziów jest jawna, sprawdź sobie. Jeśli uważasz, że możesz na prawdę zarobić w tej branży to w zimie będzie kurs sędziowski. Zapraszam:)

ps. 2. To tyle offtopu, wolałbym wrócić do tematu.

x_cite napisał/a:
Gosiak napisał/a:
x_cite napisał/a:

kksns napisał/a:

Czy ja Ci coś personalnie napisałem???No chyba raczej nie! Napisałem jasno i wyraźnie o tym, że teraz to wszyscy chcą przyjść na Sandecję. A moja ironia to owszem troszeczę była zawarta w pierwszym zdaniu, ale taka jest niestety prawda. Obseruwje to chodząc na mecze od dobrych kilkunastu lat. A po drugie to nikogo nie obrażam zauważ - tym bardziej Ciebie. A co ja krzyczę, czy wogóle krzyczę cokolwiek to już moja osobista sprawa. Każdy ma prawo oceniać poziom sędziowania wg. swojej miary. Powtarzam najprościej będzie poprosić kogoś z władz klubu jutro do kasy i zapytać przed meczem i po sprawie:) pzdr

zgadza się:) Normalne, że tak jutro zrobię:)

sandeczanin

Wysłany: Sob Sie 01, 2009 23:34   

prywatny czat ?? jak ktoś czyta niezwiązany z naszym klubem (chodzi mi o kibiców innych drużyn a tacy na pewno tu zaglądają) to ładną muszą mieć z nas bekę (a raczej z was dwóch )
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Cena biletów!
[ ZAMKNIĘTY ]