Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja - TS Podbeskidzie Bielsko-Biala
Autor Wiadomość
devilpaintball

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 13:00   

Witam

Po osiągnięciach Podbeskidzia w tamtej rundzie szedłem na mecz z małą wiara na zwycięstwo. Wiele osób mówiło że Sandecja będzie chciała się tylko utrzymać i to dla niej będzie wielkie wyzwanie. To co zobaczyłem na boisku przerosło moje oczekiwania. Przewrotka w polu karnym poprostu coś niesamowitego piłka o minimetry minęła słupek. Do tego walka na boisku w bark w bark już dawno nie byłem na takim meczu. Gratulacje Sandecjo oby tak Dalej ! Szkoda tylko tego karnego.

Ps. Dzisiaj jest na TVP.pl Mecz Kszo na żywo !
[Profil] [PM] [E-mail]

internacionale

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 13:08   

Jest już materiał na tv-ns.pl

http://tv-ns.pl/sport/material/1672/83.html
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

Tomko54

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 14:28   

A tak a pro po to kto strzelił tą przewrotke?
[Profil] [PM] [E-mail]

Frodo
Paciarka

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 14:39   

Nie jestem pewien jesli sie myle to poprawcie, ale Rocki chyba ?
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomko54

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 14:40   

Nie no jak Rocki jak to piłkarz naszej drużyny strzelał?!
[Profil] [PM] [E-mail]

spdr
STREET ROCKIN'

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 14:48   

Bębenek lub Broz
[Profil] [PM]

Bzymcio

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Sie 03, 2009 14:55   

wydawało mi się że był to Fabianowski. Wg mnie zagrał słabo, nie mógł wygrać pojedynków z dwoma środkowymi obrońcami, szczególnie górnych. walczył starał się ale nie wiele mu wychodziło

x_cite

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 15:42   

Tomko54 napisał/a:
Co do tej lokomotywy to racja cały stadion wstał ale powiem szczerze że ja siedziałem z kolegą na sektorze A (tam gdzie zazwyczaj siedzą same dziadki) i my z kilkoma innymi osobami rozruszaliśmy ten sektor (szczególnie ta 2 lokomotywa była udana ;) Co do samego meczu to było spoko żałuje tylko tego straconego karnego no ale trudno następny mecz na pewną będzie udany.

Widziałem doskonale lokomotywe i powiem, że tak 1/3 sektora A ta początkowa część wogóle nie czuje meczu i kibicowania! Widziałem kilka osób - może to byłeś TY - jak faktycznie wstaliście i ostro zagrzewaliście do kibicowania! Ktoś tam pisał wcześniej z pewnych względów musiałem siedzieć tam gdzie siedziałem, ale niech nikt się nie obrazi:) efekt ryknięcia i słyszalności na duży plus dla C. Byli po prostu głośniejsi:)
[Profil] [PM]

juring

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 16:21   

Nikt jeszcze nie ocenił debiutantów.Moim zdaniem Bębenek nr 1 w całym zespole.Jonczyk dużo gorszy od Brozia.Stefanik-słaba zmiana.Borowicanin przeciętnie.
[Profil] [PM] [E-mail]

matys5392

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 16:33   

Bębenek,zgodzę się,szczególnie w pierwszej połowie przeprowadził kilka ładnych rajdów,i patrząc na jego grę chyba jednak dobrze zrobił Rafał że poszedł do Resovii.
Borovicanin zagrał nienajgorzej,jeden celny strzał w drugiej połowie,kilka razy pociągnął lewą stroną,ogólnie na plus.
Jonczyk widać było ze troche go trema zjadła.Przy pierwszej jego akcji w pierwszej połowie ładnie minął kilku obronców Podbeskidzia,miał dobrą okazje do strzału,obrńcy też nie wiedzieli czy go faulowac czy nie :) kilka razy równiez swietnie sie zastawiał i wywalczył pare rzytów wolnych.Ogolnie bardzo dobra zmiana.
Stefanik niestety trochę mało widoczny,ale on najpewniej dostał zadania defensywne by utrzymać wynik.Zbyt krótko był na boisku zeby go ocenic.
Co do następnego meczu to myśle że szansę powinni dostać Różalski,niestety Marek był wczoraj troche niepewny a skoro mamy dwóch równorzędnych bramkarzy to trzeba dac szansę obu się wykazać.I na lewej obronie warto byłoby też sprawdzić Choruziego,bo wydaje mi się że on i Borovicanin mają zblizone umiejętności.
[Profil] [PM]

polak_ns

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 16:51   

Na TV NS pojawiły się 3 nowe materiały. '
Link do materiału z konferencji.
http://tv-ns.pl/sport/material/1673/84.html
[Profil] [PM]

internacionale

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 17:49   

elpo napisał/a:

Oficjalna ruszy z kopyta w najbliższych dniach....

Potwierdzam, ruszy ale zapewniam że nie będzie to w najbliższych dniach...
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

szydar

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 18:38   

Cytat:
Co do następnego meczu to myśle że szansę powinni dostać Różalski,niestety Marek był wczoraj troche niepewny a skoro mamy dwóch równorzędnych bramkarzy to trzeba dac szansę obu się wykazać.

Jeżeli chodzi ci o te strzały z rzutów wolnych to Kozioł dobrze sparował piłkę ( za pierwszym razem ) piłka kozłowała tuż przed naszym bramkarzem i nie mogł przewidzieć gdzie dokładnie się odbije.

[Profil] [PM] [E-mail]

kls86

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 18:49   

Wczorajsza Kronika Sportowa

http://ww6.tvp.pl/8944,20090803922847.strona
[Profil] [PM] [E-mail]

albert

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 18:53   

[quote="GoToSleep"]Ładne widowisko :D
1 połowa była nasza, doping też był mocny ale w 2 połowie porażka, połowa młyna nie śpiewała ;/

jak dla mnie dzieci na młynie mogą być byle by darły ryja na całą kur....

żadnych dzeci jedynie od 16 lat ja ni byłem na młynie byłem na C ale połowa nie śpiewała i były pustki fajnie to wygląda jak jest tak ciasno!!!!!!wiecie o co chodzi mi ;)na C też powińniśmy sie złśączyć w całość!!!!
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - TS Podbeskidzie Bielsko-Biala
[ ZAMKNIĘTY ]