Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Sandecja - TS Podbeskidzie Bielsko-Biala
Autor Wiadomość
Bianconeri

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 20:39   

Dostaliśmy opd redakcji GK sporą ilość plakatów, jakie były sprzedawane przed meczem.
Dostępne w jedynym słysznym sklepie:) oczywiście za darmo

simo_n

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 22:35   

Lokomotywa: http://www.youtube.com/watch?v=5LihPSE9B4Y
[Profil] [PM] [E-mail]

jaro. s

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 22:44   

Panowie- doping w II połowie kicha. Młyn za mało korzysta z odpowiedzi drugiej stony (a to wychodzi najlepiej) Ledwo co ciągną. Wyglądało to jak żałoba, jak by było 0:3 do tyłu. Na następnym meczu musimy się zgadać; Stara Ekipa- sektory C i F.
Pozdr.
[Profil] [PM]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 23:49   

O ile się nie mylę to została podjęta decyzja że nie będzie śpiewu na dwie strony (lub zostanie ograniczony) więc jak chcesz się zgadać to przyjdź na sektor F i tam sobie pośpiewaj.

A skoro już pisze to... Sam mecz całkiem niezły ale niedosyt został.
Pod względem kibicowskim średnio, stać nas na dużo więcej.
Organizacyjnie w klubie dalej to samo, dwie kasy itd... nie wspominając o sytuacji z pamiątkami w drugiej połowie meczu. Przyjdzie koza do woza ;-)
Pozdrawiam

Przecież wrócą tamte lata,
tamte piękne złote dni.
O Królowo Tego świata tak
będziemy śpiewać Ci...

...::: Najlepsze Ciacha Małopolski :::...
Ostatnio zmieniony przez KrzysieKKS Wto Sie 04, 2009 00:12, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

AdoDC

Wysłany: Pon Sie 03, 2009 23:54   

Popieram Krzyśka. Czemu tak mało osób chodzi na młyn ? Myślałem że będzie dużo więcej ludzi na młynie w 1 lidze a się przeliczyłem. Może warto jednak przejść po C i zachęcić do pójścia na młyn? Młodziki się pchają na młyn... zamiast starszych.

I w następnych meczach drzemy się z podwójną siła !
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Wto Sie 04, 2009 00:05   

Jak dla mnie to doping na dwie strony to super pomysł :) nie wiem dlaczego z tego zrezygnowano ?? przecież na większości stadionów w Polsce taki doping jest prowadzony i to z bardzo dobrym efektem.... a tak to mam wrażenie że rodzi się podział na "młyn" i "resztę stadionu" takie moje odczucie ....
[Profil] [PM] [E-mail]

narkins

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 00:12   

na C jest duzo młodych rodzin np. http://www.youtube.com/watch?v=Y7t0wSOXreY i nie przyjda one na F

a co dopingu w 2 polowie to mysle ze nikt nie mial sil przy takim sloncu jak i my jak i goscie

mirek678
mirek678

Wysłany: Wto Sie 04, 2009 00:12   

A tak poza tym może jakoś zsynchronizować oba sektory w dopingu... może wprowadzić kogoś kto poprowadzi doping również w sektorze c bo widać że wiele osób z sektora c aż rwie się do dopingu tylko nie ma kto tym sprawnie pokierować...
[Profil] [PM] [E-mail]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Wto Sie 04, 2009 00:13   

Nie mam siły tego tłumaczyć... ileż można... przeczytaj sobie tylko ten fragment tekstu z innego tematu.

"Dużo czasu poświęciliśmy także sprawom dopingu. Doszliśmy do wniosku że w bardzo silnej (także pod względem kibicowskim) pierwszej lidze, rezygnujemy z dopingu „na dwie strony” a wspólnie zachęcamy osoby z sektora C do wizyty na sektorze F. Jedynie wspólny doping z jednego miejsca stadionu ma prawo stać się głośniejszym od kibiców drużyny przyjezdnej (a nie ulega wątpliwości że na meczach „u siebie” musimy stworzyć piłkarzom odpowiednią atmosferę). Jest wysoce prawdopodobne że już we wrześniu na „młyn” powróci selekcja wiekowa (o szczegółach na pewno poinformujemy). "

Btw zanim ktoś zacznie drążyć ponownie temat.
"Nikt nikomu na sektorze C nie będzie zabraniać śpiewać!! ani tam nawet chodzić.
Chodzi o to żeby osoby, które od jakiegoś czasu zaczęły non-stop przesiadywać na C "bo tam fajnie" oraz "bo w młynie dzieci", żeby wróciły tam gdzie ich miejsce:) bo jak ma w młynie nie być samych dzieci, skoro wszyscy idą na C... i takie błędne koło.

Wróci jeden starszy sam do młyna, to zaraz za nim wróci kolega, za nim następni i w końcu ten młyn będzie porządny i porządnie śpiewający.

A sektor C da sobie doskonale radę, bo po ostatnim sezonie jest zaprawiony w bojach, tak jak i większość stadionu, i tam wystarczy te 15-20 starszych osób (dawniej tworzących Lożę Szyderców) by poderwać cały sektor a nawet i stadion do dopingu czy śpiewania na dwie strony.

Proste?

Uwielbiam tłumaczyć rzeczy (wydawałoby się) oczywiste ..."

tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...

devilpaintball

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Wto Sie 04, 2009 00:16   

Klub 15 minut przed rozpoczęcie meczu otworzył 3 kasę. Trochę późno jednak lepiej późno niż w cale. Szkoda że nie przygotował wystarczającej ilości biletów ulgowych ale pewnie taka była polityka.

Co do kibicowania to moim zdaniem druga strona powinna brać udział w dopingu tylko czasami i tylko w tedy kiedy młyn ich do tego zachęca.

AdoDC w młynie już od jakiegoś czasu nie siedzę ale wydaje mi się że ilość nigdy nie miała znaczenia liczy się jakość a z C pewnie prawie i tak się nikt nie ruszy.
[Profil] [PM] [E-mail]

KrzysieKKS
~SekcjaTurystyczna~

Wysłany: Wto Sie 04, 2009 00:21   

a powiedz mi dlaczego nie przyjdą ? przecież na tylu stadionach jest to normalne i nikomu z tego tytułu że ma dziecko żonę nic się nie dzieje. Baaa nawet u nas w młynie nieraz byli mali fanatycy :)

Zsynchronizować trzeba młyn żeby godnie reprezentował Sandecję i miasto bo co da śpiew na dwie strony skoro sam młyn momentami nie dawał rady śpiewać głośniej niż Podbeskidzie. A co będzie jak przyjedzie czołówka ligi ? strach się bać. Tak więc bez tłumaczeń każdy powinien zawitać do młyna i pokazać ekipom które tu przyjadą że my jesteśmy "gospodarzami" ;-)

tamte piękne złote dni.
będziemy śpiewać Ci...

Masahiko

Wysłany: Wto Sie 04, 2009 00:22   

Przede wszystkim fajnie jest dla mnie pośpiewać na "C" ale taka mała uwaga. Jeśli młyn coś śpiewa to trybuna "C" nie powinna w tym samym czasie zaczynać czegoś innego. Jeżeli z kolei kibice z sektora obok klatki przyjezdnych chcą się przyłączyć do dopingu prowadzonego przez młyn to niech to robi równo :)

arkoniusz

Wysłany: Wto Sie 04, 2009 00:55   

KrzysieKKS napisał/a:

Jest wysoce prawdopodobne że już we wrześniu na „młyn” powróci selekcja wiekowa (o szczegółach na pewno poinformujemy). "

I z tym akurat się zgodze niech na młyn przychodzą ludzie + 15 a nie dzieci puszczać, nawet jak by mu się krzywda stała to już ze chuligani a nie kibice. Taki co juz skącztł 15 lat to juz przunajmniej krzyczy ile siłva nie mruczy coś pod nosem.
[Profil] [PM]

kksns

Wysłany: Wto Sie 04, 2009 01:44   

moim skromnym zdaniem nie powinno sie nikomu nic kazac, nawet sugerowac, gdzie ma isc, czy ma spiewac czy byc cicho, z niewolnika nie ma pracownika

to i tak ogromny sukces, ze prawie caly stadion wstaje do "lokomotywy", i kompletnie nie rozumiem ludzi, ktorzy daza do tego, zeby spiewala jedna strona. Szczegolnie, ze nieraz sektor "C" jest glosniejszy od "mlynu". Cieszy mnie kiedy jedna strona zacheca druga do spiewu, odpowiedzi, jest fajna atmosfera, ludzie dobrze sie bawia - prawdopodobnie przyjda na kolejny mecz i moze kogos jeszcze przyprowadza

Wg mnie sektor "C" ma ogromny potencjal i jesli nie bedzie zechety typu "druga strona odpowiada, spiewa z nami, teraz wy" to wiele stracimy... ale wiem jedno... sektora "C" zaden apel nie uciszy :) i nie sadze, aby ludzie sie przesiedli, maja tam "swoje" miejsce i tyle w temacie
[Profil] [PM] [E-mail]

bacin

Wysłany: Wto Sie 04, 2009 07:21   

Wyjścia chyba są dwa:

- zostawić "C" jak jest i niech jadą indywidualnie

- pmoże rzed kolejnym spotkaniem porozkładać na każdym siedzeniu takie pseudo ulotki informujące i zachęcające do przeniesienia się do młyna, wraz z przyzwoitą i rozważną argumentacją (ta ze spotkania Stowarzyszenia jest chyba wystarczająca)

Wiadomo - miła sprawa jak doping jest na dwie strony, ale MŁYN to jest MŁYN i siła przewodząca powinna tkwić w nim ;-)

Edit: Z drugiej jednak strony takie zamieszanie z rezygnacją z dopingu na "C" może dość mocno i niestety ujemnie wpłynąć na doping na stadionie.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja - TS Podbeskidzie Bielsko-Biala
[ ZAMKNIĘTY ]