Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:38
Sandecja w prasie
Autor Wiadomość
Ad@ś=)

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 15:08   Sandecja w prasie

Pierwszy mecz Sandecji w jej pierwszoligowej karierze zaskoczył sądeczan liczbą sił porządkowych czuwających nie tylko na stadionie, ale też wokół niego. Zdziwienie było tym większe, że spotkanie pomiędzy gospodarzami i drużyną Podbeskidzia z Bielska-Białej zaliczyć można było do tak zwanych demonstracji przyjaźni lub, jak mówia inni, meczów zgody. Mając w pamięci obrazki z meczu inauguracyjnego sezonu, sądeczanie zastanawiają się, jak wyglądać będzie zabezpieczenie meczów podwyższonego ryzyka. Czy stadion przy ul. Kilińskiego zamieni się w twierdzę bronioną podczas oblężenia? Inspektor Henryk Koział, zastępca komendanta miejskiego policji w Nowym Sączu, mówi wprost, że na spotkania takie będa ściągane siły porządkowe nawet z odległych stron. Mecze "grozy" będą cztery. Z KSZO Ostrowiec Świetokrzyski, Górnikiem Zabrze, GKS Katowice i... Cracovią. Sandecja oraz Cracovia są zaprzyjaźnione i stąd obawa, że ich kibice mogą wspólnie urządzić "pokaz radości"

żródło: gazeta nowosądecka z dnia 7 sierpnia 2009 (str. 2)
[Profil] [PM]

klap
Kibic

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 16:01   

komus się w głowie popier....doliło

leszek
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 16:10   

jaka cracovia :))))) ;?

mirek678
mirek678

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 16:13   

hehehhe niezły ubaw :)
[Profil] [PM] [E-mail]

lukasz1910
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 16:47   

A z Widzewem i Łks to juz nie,eeh ta policja...

kolafy

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 17:20   

Debile bez szkoły!!!!! Jebać Policje!
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 17:36   

Wysłany: Dzisiaj 17:20 [Cytuj] [Edytuj] [X] [IP]

--------------------------------------------------------------------------------

Debile bez szkoły!!!!! Jebać Policje!

Miłosz popraw wskazania godziny - pisze ten post o godz 15.36 a ten Kolafego jest z godz. 17.20:D
[Profil] [PM]

matys5392

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 17:37   

A ja dzisiaj kupiłem przegląd sportowy z dodatkiem skarbu kibica,i przy Sandecji zainteresowała mnie szczególnie rubryka ,,Plusy i minusy".
Plusy:
,,Bardzo wyrównana kadrazespołu.Trener ma duże możliwości manewru ze skladem i po dwóch równorzędnych piłkarzy na każdą pozycją"
Kibice
,,Sandecję na własnym obiekcie wspierać będzie żywiołowy doping kibiców"
Minusy:
Brak wychowanków
Pierwszy raz od wielu lat Sandecja nie moze pochwalić sie wieloma wychowankami w swojej kadrze.A przecież w Nowym Sączu jeszcze nie tak dawno karierę zaczynali m.in Piotr Świerczewski,Dawid Janczyk czy Maciej Korzym"

I tak przejżałem całą gazetkę i w żadnym innym klubie do plusów nie są zaliczani kibice :D:D:D
Także w meczu z Motorem musimy pokazac ze naprawde zasługujemy na miano 12 zawodnika :)
[Profil] [PM]

Maerqin

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 21:19   

Widac, ze ten kto napisal ten artykul albo nie przepada za Sandecja, nie ma zielonego pojecia o temacie albo nie mial o czym pisac i tylko nawymyslal takie glupoty zeby wpadla kasa za kilka linijek...

DNL

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 21:22   

To byl podpis do zdjecia, calosc podpisana (sś), nie wiem czy Stanislaw Śmierciak jest dziennikarzem, czy tylko fotografem, ale 'poziom' tego jest zenujacy.

Tak to jest jak osoby nie maja pojecia o czym pisza. Zenada.
[Profil] [PM]

misiek_1984
Misiek

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 22:32   

Stanisław Śmierciak to dziennikarz "Gazety Krakowskiej" - od wielu lat juz pisze na jej łamach.
[Profil] [PM] [E-mail]

Pulo
[Usunięty]

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 22:48   

A to nie autor artykułu o SONCZERSACH???

K@KS

Wysłany: Pią Sie 07, 2009 23:18   

matys5392 napisał/a:
A ja dzisiaj kupiłem przegląd sportowy z dodatkiem skarbu kibica,i przy Sandecji zainteresowała mnie szczególnie rubryka ,,Plusy i minusy".
Plusy:
,,Bardzo wyrównana kadrazespołu.Trener ma duże możliwości manewru ze skladem i po dwóch równorzędnych piłkarzy na każdą pozycją"
Kibice
,,Sandecję na własnym obiekcie wspierać będzie żywiołowy doping kibiców"
Minusy:
Brak wychowanków
Pierwszy raz od wielu lat Sandecja nie moze pochwalić sie wieloma wychowankami w swojej kadrze.A przecież w Nowym Sączu jeszcze nie tak dawno karierę zaczynali m.in Piotr Świerczewski,Dawid Janczyk czy Maciej Korzym"

I tak przejżałem całą gazetkę i w żadnym innym klubie do plusów nie są zaliczani kibice :D:D:D
Także w meczu z Motorem musimy pokazac ze naprawde zasługujemy na miano 12 zawodnika :)

W ogóle nas tam na plus ocenili.
W pięcio - stopniowej skali ocen (obrona, pomoc, napad) we wszystkich ammy 3 to też srednia ocen wynosi 3.
Dla porównania KSZO ma 2,5, Kluczbork chyba 2. Mniej mają GKS,Stilon,Motor itp itd ;)
a np. ŁKS ma tylko o 0,5 więcej ;>
I w prognozie - srodek tabeli.
pasuje pokazac ze mieli racje ; )
[Profil] [PM] [E-mail]

Masahiko

Wysłany: Sob Sie 08, 2009 00:17   

To ciekawe. Ja znalazłem w PS taką tabelkę z gwiazdami, oznaczającymi siłę drużyny. Sandecja miała najmniejszą liczbę "oczek". Sezon zweryfikuje :)

K@KS

Wysłany: Sob Sie 08, 2009 00:46   

też ją widziałem kilkanaście dni temu.
Mieliśmy jedną gwiazde razem z Kluczborkiem i Motorem ;)
Ale w 'SKarbie Kibica' jestesmy ocenaiani zdecydowanie wyżej.

Tak patrze na ten skarb teraz.
FLota czy też Stalówka najbliższy rywal ma dwa punkty. Oceniono nas wyżej niż Dolcan, ex equo ze ZNiczem, Wartą i Wisłą.

Przesadzili ?

Sezon i tak zweryfikuje te oceny ;]
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Sandecja w prasie
[ ZAMKNIĘTY ]