Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Flota Świnoujście : SANDECJA |
Autor |
Wiadomość |
LOKOMOTYWA 1949
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 20:37
|
|
|
Koledzy kibice powiedzmy sobie jasno Sandecja grac k... m...!!! |
|
|
|
 |
maxim [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 20:50
|
|
|
lokomotywa1949 swiete słowa w moim sercu KKS ale to nie oznacza ze trzeba chwalic za wszystko naszych kopaczy klub to kibice piłkarze robia to dla kasy(sa wyjatki)i trzeba od nich wymagac nie wygranych w kazdym meczu ale walki do upadłego to sie liczy najbardziej jak przegrac to z honorem |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 20:55
|
|
|
kur** skład przestawić w 1/2 i napad musi być! A nie tak, że przegrywamy w I połowie 2:0 a w dopiero w 46 minucie wchodzi Bania jak to już było wiadome, że Flota będzie grała na luzie kontrolując wynik! ehhhh |
|
|
|
 |
leszek [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 21:07
|
|
|
szkoda... stawialem na murowany remis a tu bęcki ale nic to trzeba dalej grać ... |
|
|
|
 |
devilpaintball
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 21:17
|
|
|
To jest piłka z tego co wyczytałem na początku Sandecja zaryzykowała i zaatakowała z wszystkich sił. Było blisko strzelenia bramki jednak się nie udało flota to doświadczony zespół i pewnie nas kontrował. Każdy chciał zwycięstwa albo remisu jednak w świnaujsciu ciężko wyjechać z dobrym wynikiem. Najważniejsze teraz uświadomić sobie te słowa " Czy wygrywasz czy nie .... " i przygotować dobrą oprawę oraz wesprzeć piłkarzy na następnym meczu niech wiedzą że jesteśmy z nimi. Liga dopiero się zaczyna nikt nie dawał nam dużych szans ważne że chłopaki walczą z wszystkich sił . Wolę widzieć taki zespół co walczy i przegrywa. Niż wygrywa lub remisuje w stylu gwiazdorów.
Nic się nie stało Sandecjo nic się nie stało ! |
|
|
|
 |
arkoniusz

|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 21:30
|
|
|
x_cite napisał/a: | kur** skład przestawić w 1/2 i napad musi być! A nie tak, że przegrywamy w I połowie 2:0 a w dopiero w 46 minucie wchodzi Bania jak to już było wiadome, że Flota będzie grała na luzie kontrolując wynik! ehhhh |
tu się z tobą zgadzam nie mam zielonego pojęcia dlaczego Bania nie gra w wyjsciowej jedynastce po prostu mamy słaby atak i trzeba coś z tym zrobić ;/
a co do wyniku to szkoda bo ja bym się cieszył nawet z tego 1 punkta :( |
|
|
|
 |
llatroy
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 21:39
|
|
|
dla mnie atak Bania -Jonczyk był by idealny młodosc z ograniem i doswiadczeniem ale wątpie ze jest to realne.Co do meczu hmmm nie wierze ze flota to taki dobry zespól a my majac takich zawodników sobie nie radzimy poprostu czegos brakuje widac ze wszędzie strzelaja bramki napastnicy niestety u nas nie .Jestem optymista liga sie zaczeła chcac spokojnie myslec o utrzymaniu powinnismy zbierac punkty juz od poczatku zeby nie bylo niepotrzebnej nerwowosci na koniec .Po zyjemy zobaczymy |
_________________ Bene mori praestat, quam túrpiter vívere |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 21:39
|
|
|
Panowie nie ma co się jarać nie wyszło ale wyniki dzisiejszych spotkań pokazują jak wyrównana to liga ,bielsko u siebie na remis ,pogoń przegrała tylko widzew wygrywa zobaczymy jutro górnik wniosek piłkarze muszą włożyć 100% aby wygrywać a coś mi się zdaje ze zlekceważyli flotę a wiem co mówię ,,,.. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Sie 08, 2009 22:32
|
|
|
llatroy napisał/a: | dla mnie atak Bania -Jonczyk był by idealny młodosc z ograniem i doswiadczeniem ale wątpie ze jest to realne.Co do meczu hmmm nie wierze ze flota to taki dobry zespól a my majac takich zawodników sobie nie radzimy poprostu czegos brakuje widac ze wszędzie strzelaja bramki napastnicy niestety u nas nie .Jestem optymista liga sie zaczeła chcac spokojnie myslec o utrzymaniu powinnismy zbierac punkty juz od poczatku zeby nie bylo niepotrzebnej nerwowosci na koniec .Po zyjemy zobaczymy |
A jeszcze niedawno,po sparingach kiedy gola za golem strzelał Piotr Chlipała oraz po meczu Pucharu Polski kiedy Wojciech Fabianowski zdoby ł 3 bramki to wymieniona dwójka była typowana do gry w ataku :)
Ale fakt faktem-w innym klubach bramki strzelają napastnicy,bo poprostu od tego są,a u nas niestety kiedy nie ma Gawęckiego,który tak na dobrą sprawe we wszystkich gazetach,telegazetach i stronach internetowych jest zapisany jako obrońca to z przodu niestety zero ;/ |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 00:16
|
|
|
niestety wielu się przypaliło, że Sandecja będzie grać jak w 2 lidze...Panowie spokojnie to jest początek sezonu, nie będzie tak, że będziemy wygrywać mecz za meczem, 1 liga to trudna, zacięta walka o każdy punkt ligowy.Flota w poprzednim sezonie była bardzo mocna u siebie i się potwierdziło.Porażkę trzeba przyjąć jako dobrą lekcję pokory i wyciągnąc wnioski, choc uważam ze 3-0 to dość wysoki wynik.nie ma co dywagować trzeba z Motorem wygrać, bo ten zespół wydaje się najgorszym w lidze. |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 09:19
|
|
|
Wypowiedzi trenerów.
Petr Němec. Wygraliśmy zasłużenie. Pierwsze dziesięć minut było trochę nerwowe, ale opanowaliśmy boisko. Bramki nie były przypadkowe – ćwiczyliśmy to na treningach. W drugiej połowie zaczęliśmy trochę bronić wyniku, w tym upale nie dało się forsować tempa przez całe 90 minut, ale i tak strzeliliśmy trzecią bramkę. Musimy wykorzystywać każdą szansę. Był to solidny pierwszoligowy mecz. Chwała Sandecji że chciała grać, nie zamykała się we własnej bramce. Pochwalić mogę cały zespół.
Dariusz Wójtowicz. Gratuluję Flocie zasłużonego zwycięstwa. Wynik 3-0 jest bardzo pokaźny. Staraliśmy się do pewnego momentu prowadzić otwartą grę, szukaliśmy szansy zdobycia punktów. Przegraliśmy z przeciwnikiem zdecydowanie twardziej grającym, na pograniczu faulu ale tak się dziś gra. Podjęliśmy walkę, ale przegraliśmy; właśnie dlatego, że nie graliśmy tak twardo. Przegraliśmy środek pola i sytuacje jeden na jeden – stąd się wzięła przewaga Floty. Nie wiedzieliśmy zbyt dużo o przeciwniku, ale wiedzieliśmy że gra ofensywnie, prosto i skutecznie. Jeśli czymś zaskoczył to determinacją i twardością w grze. |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
BRH
HCNS
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 09:42
|
|
|
Porażka 3-0 zawsze boli, ale może taki kubeł z zimną wodą ostudzi rozgrzane głowy pana prezia Nowaka, działaczy, piłkarzy i kibiców. I liga to dużo większe wymagania niż II liga i tu dobry wynik nasi piłkarze muszą wybiegać od 1 do 94 minuty. |
|
|
|
 |
Arek_Baluuu [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 11:27
|
|
|
zapolala... i to bardzo... ale wierze w naszych pilkarzy... i jestem spokojny, ze jak Flota przyjedzie do Sącza to zobacza, ze mieli farta wygrywajac u siebie... :):):) |
|
|
|
 |
obra [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 12:22
|
|
|
Jak wszyscy wiedzielismy to niestety sie sprawdza to ze nie ma kto strzelac bramek, po co sie sprowadzilo tylu pomocnikow i obroncow jesli nie ma napadziora!!!!
Nie chcialbym zeby sie sprawdzilo to jak Kmita grala w 1 lidze i tylko remisowala i przegrywala, a nie oszukujmy sie bo podstawowa 11 to 3/4 Kmita zabierzow i to jest nasz problem. Oni nie maja tego czegos co powoduje determinacje i chec zwyciestwa bo jak inaczej wyjasnic ich postawe jak grali w tej lidze. Niektorzy to albo gwiadzorza albo nie chce im sie grac, bo musza po prostu gryzc trawe!!!!!! poczekamy i zobaczymy ale ja od poczatku jestem troche sceptycznie na to nastawiony co sie dzieje w Sandecji, zero wychowankow i cala Kmita!!!! To nie tak mialo byc ale cóz!!! |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Nie Sie 09, 2009 12:32
|
|
|
Z wywiadu p. Wójtowicza wynika ze zawodnicy nie zagrali z takim zębem jak z Bielskiem , niestety żeby przywieść korzystny wynik z wyjazdu ,trzeba dać z siebie wszystko ,myślę ze zawodnicy to zrozumieją ..... |
|
|
|
 |
|