Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
PP : GKS Tychy - SANDECJA
Autor Wiadomość
kksns

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 19:48   

masz racje liga jest najwazniejsza, ale tam nie pojechaly nasze rezerwy... mimo wszystko to jest roznica klas. Sandecja miala w Tychach zatrzec niekorzystny wynik z ostatniego meczu, a tylko dodali do pieca. Dla mnie puchar to swietna sprawa, po cichu liczylem, ze procz tej rundy przejdziemy kolejna i jakis ekstraklasowiec do nas zawita. Jako kibic moge przeciez pomarzyc... troche czarna seria... 3 mecz bez zwyciestwa.

Zeby do meczu z Motorem sie ogarneli, bo szalu nie ma.
[Profil] [PM] [E-mail]

kolafy

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 19:58   

wrak68 napisał/a:
kolafy, przede wszystkim kariery tu nie mam zamiaru robić wiec nie martw sie o swoją posadę jest bezpieczna, wszedłem aby dowiedzieć się o wynik co mi się udało po otworzeniu w pierwszej chwili ostatniej strony forum potem postanowiłem poprosić o linka i go uzyskałem dzięki życzliwości jednego z użytkowników ... krotka piłka pytanie odpowiedz... a tu nagle komentarz bez sensu i potrzeby " zaśmiecający forum" ... " ręce opadają " POZDRO

priv.
[Profil] [PM]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 20:01   

Ręce opadają jak się czyta niektóre posty użytkowników tego forum. Ludzie zastanówcie się jakiemu klubowi kibicujecie? Niestety poza wąskim gronem większość udowadnia swoimi postami, że ma niskie pojęcie na temat piłki nożnej. Odbiegacie od realiów. Sandecja NIE JEST drużyną z czołówki 1 ligi ! Jeśli wam się nie podoba to WON na Reymonta gdzie grają brazylianę, a jaką to już sami udowodnili w Estonii !

Sandecja budżet ligowy ok 2mln zł.
Wisła budżet ligowy ok 44mln zł.

SEZONOWCY = SZKODNIKI
Ostatnio zmieniony przez kolafy Sro Sie 12, 2009 20:03, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [E-mail]

Ad@ś=)

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 20:02   

Znow przegrana ;( co my teraz zrobimy? prezesie opanujcie sie! sprzedajcie pilkarzy! zmiencie trenera! wycofajmy druzyne! przeciez oni sie do niczego nie nadawaja bo przegrali JUZ drugi mecz pod rzad!!! - to wszystko to tylko ironia. Czlowiek juz nie wytrzymuje jak czyta komentarze niektorych....;/ az sie chce wylogowac z tad raz na zawsze i nie wracac wiecej:( R.I.P.

Nie dla kibiców sukcesu!!!

Nie wiem jak mozna wam tlumaczyc... na dwoch stronach lament ze przegrywamy 0:1 i gnojenie pilkarzy, na kolejnej te same osoby dostaja orgazm bo jednak Sandecja zremisowala a na ostatnich znow świat się wali bo SANDECJA przegrala z Tychami. Takie jest zycie.... Chcecie zeby wasz klub wygrywal to kibicujcie Lechowi albo Wisle... Wiecej spokoju Panowie. Dowiedzcie sie jakim skladem grala Sandecja i jak rala a potem wypowaidajscie sie uzywajac argumentow...

no nic... jedynie to moge współczuc sobie i innym normalnym ze mamy takich znawcow na forum. Zrobie sobie chyba 2 dni przerwy bo niepotrzebnie czlowiek sie denerwuje czytajac niektore glupoty.
Pozdrawiam i dozobaczenia w sobote na meczu.
[Profil] [PM]

kksns

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 20:12   

No ok, ale troche krytyki by sie przydalo, mimo wszystko Flota Nas poskladala, gralismy niby ofensywna pilke, tylko dlaczego nie oddalismy groznego strzalu na bramke przez 90 min? Nastepnie jedziemy do druzyny, ktora gra lige nizej ( a wiemy, ze jedne z najslabszych druzyn 1 ligowych sa mocniejsze od tych najsilniejszych 2 ligowych - patrz baraze ). I w 90 minucie fartownie remisujemy, wiec TAK, dla mnie to sa podstawy do obaw i powinno cos sie z tym zrobic, bo mozemy sie obudzic z reka w nocniku. Motor sie umacnia. Biorac srednia wieku to mamy chyba najstarszych zawodnikow w lidze, wiec oni powinni soba juz cos prezentowac, bo nigdy juz lepsi nie beda ( mowie o takich 29 lat w gore ). I nie rozumiem porownan naszego budzetu z innymi klubami, procz pieniedzy sa jeszcze inne parametry. Nie sadze, aby GKS Tychy mial wiekszy budzet od Sandecji, wiec w ogole bez sensu wyjezdzac z nazwami typu Wisla czy Lech, bo gralismy dzisiaj z II ligowcem, to tyle ode mnie.

Panowie jestesmy w I lidze, wskazcie mi 4 zespoly, ktore skoncza lige nizej od Nas to bede spokojny i nie bede marudzil po remiasach na wlasnym boisku czy nawet porazkach.

Pozdro dla normalnych
[Profil] [PM] [E-mail]

1980_NS

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 20:14   

4 zespoły? Motor, Kluczbork, Stal Stalowa Wola, KSZO. Myślę, że od nich możemy być wyżej, jeszcze Stilon, Flota. :)
[Profil] [PM]

Fani Bianconeri
KKS SANDECJA

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 20:14   

Panowie Sandecja przegrała mówi sie trudno żyjemy dalej

Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie w moim sercu zawsze jest nasz sądecki KKS

WSZYSCY W SOBOITE NA MECZ Z MOTOREM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaro_jaro
[Usunięty]

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 21:08   

Tychy wygrały i gratulacje dla nich, życzę im teraz atrakcyjnego przeciwnika ;)
My odpadamy z PP, nie ma co płakać...mamy ligę i do oceny I-wszo ligowej Sandecji jeszcze sporo meczy ;)

Jaki skład grał w Tychach? bo doszły mnie słuchy że miał być "eksperymentalny"

A z tymi co są na dobre i na złe, do zobaczenia w sobotę ;)

rossobianco

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 21:20   

12 sierpnia 2009, 17:00 - Tychy
GKS Tychy 1-1 pd. k. 4-3 Sandecja Nowy Sącz
Mariusz Masternak 77 - Mateusz Broź 90

GKS: Marcin Suchański - Maciej Mańka (88 Jarosław Zadylak), Mariusz Masternak, Łukasz Kopczyk, Sylwester Dębowski - Mirosław Wania, Damian Furczyk (90 Wojciech Ankowski), Krystian Odrobiński, Bartłomiej Babiarz - Mateusz Żyła, Mateusz Wróbel (67 Łukasz Wesecki).

Sandecja: Mariusz Różalski - Paweł Szczepanik (46 Marcin Makuch), Ján Fröhlich, Rafał Jędrszczyk, Petar Borovićanin - Dawid Skrzypek (77 Mateusz Broź), Cheikh Tidiane Niane, Rafał Berliński (82 Wojciech Fabianowski), Maciej Bębenek - Piotr Bania, Piotr Chlipała.

żółte kartki: Mańka, Żyła, Wania - Broź.

sędziował: Tomasz Garbowski (Kluczbork).
widzów: 800.
[Profil] [PM] [E-mail]

Kilinskiego 47

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 21:26   

Mało "eksperymentalny" skład, nie ma Zawadzkiego - jedyna zmiana poważniejsza, Gawęcki kontuzja, Piegzik to samo.

Mam nadzieje, że Zawadzki będzie do dyspozycji trenera w sobote, bo już bez Gawęckiego jest cienko, a gdyby jeszcze miało zabraknąć Zawadzkiego, to w środku po prostu nie istniejemy...
[Profil] [PM] [E-mail]

Dziekan
MDMA

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 22:32   

Chodzi o to, że MY nie jesteśmy fenomenem 1 ligi, ledwie dopiero co awansowaliśmy do niej więc ciężko jeszcze powiedzieć na jakim poziomie 1 ligowym mamy drużynę. Przed nami sezon zwycięstw i porażek , nawet takich wysokich, być może niespodzianek jakimi będą wygrane z faworytami do awansu. Na to czekamy. Krytyka ? Owszem wskazana, jednak pamiętajcie, że z obecną sytuacją finansową i kadrową 10 miejsce będzie olbrzymim sukcesem. Zapomnijcie więc, że będziemy z każdym wygrywać.
[Profil] [PM] [E-mail]

style

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 22:46   

brawo dla GKSu

Ja i tak wole zeby KKS by łw pierwszej lidze niz zeby jak najwyzej w PP a potem sie obudzic z płaczem tak jak po meczu z Legia :)

naprawde widac ile ta pierwsza liga przyciagnela kibicow sukcesu az sie czytac nieche czasem ich wypocin ...

ale i tak kto ma byc ten bedzie na kolejnych meczach do zobaczenia na Motorze :)
[Profil] [PM] [E-mail]

aidos

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 22:58   

Cytat:
Dowiedzcie sie jakim skladem grala Sandecja i jak rala a potem wypowaidajscie sie uzywajac argumentow...

Pojechaliśmy wygrać, więc skoro trener uważa iż rezerwy sobie poradzą to niech jadą nawet V ligowe rezerwy, a jak "olewamy puchary" to po co te zapowiedzi.

Zawsze po pcharach te same słowa. Jak wygrana "chcieliśmy wygrać, puchary to fajna sprawa" a jak porażka "wynik był sprawą drugorzędną, najważniejsza jest liga". A szkoda, bo pewnie rywale myślą w ten sam sposób. A mnie jako kibica bardzo by ucieszył jakiś pucharowy meczyk. A i pewnie "kibice sukcesu" zostawili by pokaźną sumkę kupujac bilety.

Nie oceniam piłkarzy, trenerów ale po pierwszym zachłyśnięciu się fajną grą przyszedł zimny prysznic. Mam nadzieję że od soboty znowu w rurach poleci ciepła woda.
[Profil] [PM]

sandeczanin

Wysłany: Sro Sie 12, 2009 23:43   

A moim zdaniem przegrana z Tyszanami nie jest powodem do załamywania się. Drużyna ze śląska jest solidna ekipa (grała w tamtym sezonie w trochę mocniejszej grupie niż Sandecja). Nasza (podkreślam NASZA) drużyna powinna się skupić na walce o ligowe punkty. Rozumiem fajnie by było w następnej rundzie (pewnie już przy Kilińskiego) zagrać z jakąś mocniejszą ekipą ale priorytetem jest LIGA!! W niej też mamy kilka mocnych zespołów. Najlepiej wszyscy którym zależy na Sandecji (tym prawdziwym kibicom co są zawsze za Sandecją nie koniecznie zdzierających gardła ) proponuje zignorować tych wszystkich "krzykaczy"co są na NIE. Oni po prostu żywią się takimi odpowiedziami na ich zaczepne posty. Jak to już kiedyś chyba trener Araszkiewicz powiedział, są ludzie którzy tylko czekają na jakieś potknięcie. Zawsze znajdzie się jakiś powód do mruczenia. A to trener zły a to wychowanków mało, a to bilety drogie a to murzyn gra i tak dalej i tak dalej... I co zrobimy?? Z tym się nie da walczyć (choć czasami pasowałoby) to trzeba ignorować. Pozdrawiam prawdziwych kibiców którzy jeżdżą, chodzą na mecze bez względu na wyniki...bo to NASZ sądecki klub NASZA Sandecja!!

Jeżeli to rozmywanie tematu proszę o przeniesienie do odpowiedniego tematu!
[Profil] [PM] [E-mail]

mirek678
mirek678

Wysłany: Czw Sie 13, 2009 11:35   

Wiadomo fajnie by było oglądać sandecje w kolejnej rundzie pucharu Polski lecz z drugiej strony może to wyjdzie naszym kopaczom na dobre bo skupią się teraz już tylko na lidze która moim zdaniem jest o wiele ważniejsza :) Wszyscy na Mecz z Motorem :)
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » PP : GKS Tychy - SANDECJA
[ ZAMKNIĘTY ]