Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
SANDECJA : MKS Kluczbork
Autor Wiadomość
K@KS

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 20:10   SANDECJA : MKS Kluczbork

Kolejny pierwszoligowy bój z serii tych do wygrania.
Po raz pierwszy w tym sezonie spotkamy się z innym beniaminkiem. MKS ze wszystkich beniaminków radzi sobie najsłabiej 3mecze 1 punkt i bramki 2-5 z pewnością nie powala na kolana.
MKS wszytskie punkty (aż jeden) zdobył na wyjezdzie remisując z Podbeskidziem Bielsko Biała 1:1. Ponadto przegrał u siebie ze Stilonem oraz FLotą odpowiednio 1:2 i 0:2.
W poprzednim sezonie MKS wygrał II lige gr. Zachodnią dość zdecydowanie, wyprzedzając Pogoń o 5puktów. Na wyjazdach grało im się średnio, bo ponieśli aż 6 porażek.
Reasumując rywal absolutnie w naszym zasięgu, przemawia za nami atut własnego boiska oraz ostatnie zwycięstwo.
Stawiam optymistyczno - realistycznie 1:0
[Profil] [PM] [E-mail]

KKSiak

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 20:19   

Optymistycznie 2:1 dla nas :)
[Profil] [PM] [E-mail]

lechu
-=SANDECJA=-

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 20:50   

wierzę w 2:0 - inaczej być nie może !!!

szydar

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 21:05   

Sądze że nasza Sandecja wygra to spotkanie. Pamiętajmy że z motorem nie zagrali Gawęcki i Bębenek - dwoje naszych podstawowych zawodników ( Mam nadzieje że Gawęcki się już wyleczy ). Po za tym gramy u siebie, a Kluczbork nie należy do faworytów naszej ligi.

[Profil] [PM] [E-mail]

glowaBNS
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 21:22   

Optymistycznie 2:0 a Realistycznie 2:1

:)

slawek132
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 21:34   

Nie ma innej opcji trzeba to wygrać stawiam 3;1

kamilyes

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 22:08   

3:0 będzie!
[Profil] [PM]

jaro_jaro
[Usunięty]

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 22:30   

SANDECJA NOWY SĄCZ - MKS KLUCZBORK
22 SIERPNIA - 17:00 KILIŃSKIEGO 47 !!

Tylko zwycięstwo...
Kluczbork zdobył 1 punkt w trzech spotkaniach, mam nadzieje ze w sobotę o 19 nie będzie miał ich więcej, z takimi zespołami, u siebie trzeba, TRZEBA wygrywać... ;)

do zobaczenia na F ;)

arkoniusz

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 22:51   

ja też myśle ze Sandecja wygra i mam taką nadzieje bo wkońcu wracam z wakacji i bedę mogł pomóc dopingować nasz sądecki KKS
[Profil] [PM]

AdoDC

Wysłany: Nie Sie 16, 2009 23:03   

Dla mnie wynik się nie liczy, ważne są 3 punkty, które mam nadzieję będą NASZE!

Do zobaczenia na F.
[Profil] [PM] [E-mail]

biker_ns

Wysłany: Pon Sie 17, 2009 13:37   

Z wielkim smutkiem przyszło mi typować wynik meczu który muszę niestety opuścić/ bo siostrze zachciało się wychodzić za mąż ,nie wie bidula co robi. /Myślę że mecz będzie o wiele trudniejszy niż ostatni z Motorem,bo w zasadzie spotykają się dwie wyrównane drużyny,a Kluczbork przyciśnięty do ściany po pierwszych trzech meczach będzie zmotywowany dodatkowo.Wierze jednak że nasz zespól jest na tyle doświadczony że wyszarpie zwycięstwo przeciwnikowi przy fantastycznie wspierającej Go sądeckiej publiczności.
Mój typ to 2-1 dla nas.
Zyczę miłej zabawy przy Kilińskiego w sobotę/myślami będę na stadionie/

POZDRAWIAM

TIGER
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sie 17, 2009 14:25   

Jestem przekonany , że SANDECJA wygra to spotkanie ... nie ważne jakim wynikiem ... ! I zdobędzie kolejne 3 cenne punkty na własnym stadionie ... !

arkoniusz

Wysłany: Pon Sie 17, 2009 15:20   

biker_ns napisał/a:
Kluczbork przyciśnięty do ściany po pierwszych trzech meczach będzie zmotywowany dodatkowo.

A tu może być własnie odwrotnie i Kluczbork nie będzie walczył o trzy pkt tylko bedzie starał się chociaż jednen punkt zdobyć w Nowym Sączu i będą zdobywać punkty na tej zasadzie że komplet tylko u siebie.
Ostatnio zmieniony przez radziufan Pon Sie 17, 2009 15:24, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM]

Maerqin

Wysłany: Pon Sie 17, 2009 19:02   

Sobotnie 2:0 do przodu ucieszylo na pewno wszytkich i wiekszosc juz zapomniala o porazce w Swinoujsciu. Trener swoje zrobil, pilkarze tez sie spisali. Wygrana z Kluczborkiem tez jest w zasiegu reki. Morale druzyny sie podnioslo, wszyscy juz wiedza ze Sandecja jest w stanie wygrywac mecze w I lidze. W nastepnej kolejce druzyny zajmujace 4 ostatnie miejsca w tabeli moga (na co oczywiscie wszyscy liczymy) pogubic punkty w swoich meczach, dlatego zwyciestwo z Kluczborkiem jest bardzo wazne zeby odskoczyc im w rywalizacji, pozniej zaczynaja sie trudniejsze mecze...
[Profil] [PM]

2003
[Usunięty]

Wysłany: Pon Sie 17, 2009 21:16   

Na pewno zawitamy u Was w Nowym Sączu .Mam nadzieje ,ze MKS podniesie się i zdobędzie 3pkt, 3kolejki nie należały do najlepszych,ale mam nadzieje ,ze to się szybko zmieni i zaczniemy wygrywać.Niech wygra lepszy (mam nadzieje,ze okaże się nim MKS)
Pozdrawiam.MKS Kluczbork.

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » SANDECJA : MKS Kluczbork
[ ZAMKNIĘTY ]