Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
SANDECJA : MKS Kluczbork |
Autor |
Wiadomość |
slawko21ns
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 21:41
|
|
|
X cite nie przezywaj... nie raz siedze na a i tam sie ludzie znaja na pilce... to ze kilku krzyknie glupkow to ok ale nie caly a ,zastanow sie chlopie nie jeden z a jak by ci pyknol pytanie to ty bys za to nawet nie pyknol jak ja ich nie raz podsluchuje to oni sa obeznani w 4 lidze serbskiej...ku*** no doslownie wszystko wiedza a jak sluchacie kibicow kolejarza ktorzy chca ogladnonc widowisko bo u siebie nie moga to spoko rozumiem twoje uwagi ale wiekszosc sektora a to normalni ludzie i nie narzekaja po drugie znaja sie na pilce i maja wiecej starzu niz my napewno...tyle sory ze troche nie w temacie |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 21:44
|
|
|
Aha zapomniałbym...nie wiecie dlaczego trener nie wpuszcza chociaż na parę minut Cheikha Tidiane Niane ??? szkoda trochę, że nie gra. |
|
|
|
 |
matys5392
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 21:45
|
|
|
A i dzisiaj 33 urodziny Jana Ciosa.Świetny prezent sprawili mu koledzy i przecież on sam.Również bardzo dobre zawody w jego wykonaniu.Swietnie zastąpił Jano:) |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 21:54
|
|
|
Chłopie za stary jestem na przeżywanie! Nie pisałem, że całe A jest do bani ale niektórzy tam siedzący. Zresztą poczytaj posty z innych meczów to zrozumiesz, że mam rację. Co do obeznania w tematach piłkarskich to rozbawiła mnie ta 4 liga serbska-heh niech Ci będzie:) Nie będę się z Tobą zbywał kto ma większą i lepszą wiedzę to nie teleturniej 1 z 10 albo inny tego typu program:) A ci co tak narzekają a ich bronisz to co poniektórzy przyszli dopiero jak Sandecja zaczęła grac w I lidze. Chodzę na mecze kawał czasu i nigdy nie bluzgałem tak jak ci panowie co nawet zauwazyły kobiety siedzące w pobliżu i domyślające się czy przypadkiem nie siedzą w klatce dla gości..... tyle mojego komentarza. pzdr |
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 22:12
|
|
|
Super wynik, bardzo potrzebne 3 pkt, bo jak wiemy kolejne mecze coraz ciezsze. Gratulacje dla Michala Jonczyka za bramke(nie wiem jaka ale wazne ze bramka) i dla calej druzyny za zwyciestwo!!! PIJEMY%%%%% |
_________________ > AGAINST MOD€RN FOOTBALL < |
|
|
|
 |
TIGER [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 22:25
|
|
|
Mecz był na dobrym poziomie i zakończył się wysokim zwycięstwem SANDECJI :) !
Ale najważniejsze są kolejne 3 cenne pkt. zdobyte na własnym stadionie ... ! |
|
|
|
 |
slawko21ns
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 22:29
|
|
|
a ja powiem ze to miejsca poza sektorem a zaczely sie zapelniac po awansie :)) sektor a byl najszybciej wypelniany... i jak napiszesz ze tam doszli nowi to sie nie zgodze bo na mecze chodze od piatego roku zycia i moze wtedy nie pamietam kto chodzil bo nie bylo tam trybuny wtedy ale od ladnych kilku lat siedza te same osoby pasi tyle ??;p
[ Dodano: Sob Sie 22, 2009 22:35 ]
jeszcze dodam ze kilku jest naprawde strasznie nerwowych chlopow ale to 70 latki z gwara nie przypominajacych sadecka a i mogles byc tam na meczu z kolejarzem to bylo czuc ze sie wryli wiekszosc i narzekali :D i nie bede tu nakierowywal ze byli to ludzie z Kolejarza wiesz nie wierz w to ze na mecze teraz w pierwszej lidze chodza tylko ludzie z miasta na bank z 10% jest z poza sacza :D nie liczac klatki gosci :D koniec tematu bo nas wyrzuca :D:D i sorry za bledy nie mam polskiego wina a nie chce mi sie z tym bawic :D |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 23:21
|
|
|
No to kilka słów ode mnie:)
Gra całkiem niezła, poza fatalnym przestojem w I połowie (nie wykorzystaliśmy w pierwszych 30 minutach meczu kilku świetnych okazji i nagle Kluczbork się rozkręcił i zaczynało to wyglądać nieciekawie). Na szczęście bramka do szatni wyraźnie uspokoiła zespół i pozwoliła na pewną grę w II połowie.
Jeśli miałbym kogoś wyróżniać to byliby to: środkowi obrońcy Jędrszczyk i Cios (100 lat!:)) oraz Bębenek i Gawęcki, którzy w największym stopniu decydowali o wyglądzie naszej ofensywy.
Ogólnie gra Sandecji na mocne 4 (jak sam wynik wskazuje:)) - gdyby nie ten wspomniany przestój to można by spokojnie powiedzieć, że to najlepszy mecz Sandecji w I lidzie (a tak ta nadal uważam za najlepszy ten remis z Podbeskidziem gdzie gra była porywająca przez całą I połowę, w II już rzadziej)
Myślę mimo wszystko że Kluczbork to jednak lepsza drużyna od Motoru (przynajmniej byli w stanie zawiązać jakieś sporadyczne akcje, piłkarzy tez raczej mają lepszych, inna sprawa, że dzisiaj ciężko ich było nazwać zespołem - szczególnie w II połowie, gdzie się całkowicie rozsypali i w zasadzie to mogą się cieszyć, ze się nie skończyło 6 lub 7 do 0)
Temat kibiców z sektora A powraca jak bumerang:) Ja na tym sektorze nie siedzę i zapewne nigdy nie będę, więc nie mam "przyjemności" oglądać tych akcji, którą część z was co jakiś czas nam tu relacjonuje. Moje zdanie na ten temat jest takie, że tak być oczywiście nie powinno, ale w zasadzie lepiej aby ci ludzie dalej na stadion przychodzili z tego względu, że kasa klubowa nie cierpi na nadmiar pieniędzy, a wszyscy oni jednak zakupują bilety:) Jeśli tylko gderają to należy to puszczać mimo uszu bokiem i już. Jeśli wyzywają piłkarzy "na głos" to tu jest problem, ale jak można go skutecznie rozwiązać pokazał na sektorze C w czasie meczu z Motorem pan Włodek B.:) ("dziadek", którzy wówczas pomstował na piłkarzy zasiadł dziś w tym samym miejscu, ale z jego ust nie padło juz chyba żadne takiego typu sformułowanie jak w czasie meczu z Motorem, choć przecież okazje jakąś by znalazł także i dziś).
Podobnie ma się sprawa z tzw. "kibicami sukcesu". Nie ma co się obruszać na takowych delikwentów, bo występują oni wszędzie. To bardzo dobrze, ze tacy pojawili się na Sandecji. Źle by chyba było gdyby frekwencja pomimo awansu i gry w I lidze nadal pozostała na poziomie powiedzmy 2500-3000. Przecież to, że przychodzi więcej ludzi na mecz stanowi dla Sandecji tylko i wyłącznie korzyść - w sytuacji naszego klubu wpływy z biletów naprawdę mogą być całkiem znaczącą składową budżetu. A że dziś było mniej kibiców niż ostatnio (90minut podaje liczbę 3800 - myślę, że to trafny i tym razem nie zaniżony szacunek) wcale mnie nie dziwi - mniej "medialny" rywal, bardzo niepewna pogoda (dla kibiców sukcesu ma to przecież fundamentalne znaczenie). Dzisiejsza frekwencja naprawdę była dobra - popatrzcie na frekwencję z innych dzisiejszych meczów I ligi , a nawet Ekstraklasy! Moje serce się raduje kiedy widzę pełny stadion Sandecji i wcale nie czuję się wkurzony tymi "kibicami sukcesu" choć przecież mógłbym sobie pomyśleć "gdzie byliście wszyscy kilka lat temu kiedy Sandecja była w ogonie III ligi, a ja siedziałem na stadionie z często niecałym tysiącem innych kibiców?" Ale tak nie myślę i cieszę się na widok każdego rodzaju kibica/sympatyka/widza na stadionie, bo wiem, że wychodzi to Sandecji tylko na dobre, i że pomyślność Sandecji zależy właśnie w dużej mierze także od tych ludzi. Oddaje wam to pod rozwagę.
Na dziś cieszmy się 4 miejscem w lidze:). Jest naprawdę OK - nie zapominajcie , w którym miejscu byliśmy w aspekcie czysto sportowym, frekwencji na trybunach czy dopingu jeszcze rok czy dwa lata temu, a gdzie jesteśmy teraz! Nauczmy się to doceniać!
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
narkins
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 23:30
|
|
|
caly mecz pod dyktando Sandecji jedynie co bylo dobre w Mks-ie to zawodnik z numer 2 i ich kibice
4:0 mysle ze to najmniejszy wymiar kary ale czas popracowac nad napastnikami moze Aleksander pomoze
a doping na F gratuluacje :):):) niebylo Was najwiecej a i tak daliscie rade :):) Brawo :):) |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=MdHM2q7RCEg |
|
|
|
 |
StanlejGKS [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 01:49
|
|
|
Dzięki chłopaki za gościnę. Meczyk sie fajnie ogładało i cieszy wasze zwycięstwo. |
|
|
|
 |
mariusz79
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 09:50
|
|
|
dokładnie panowie sektor A wypełnia się najszybciej i tam siedzą ci sami ludzie od wielu wielu lat!!!!!!! nie popieram oczywiscie starszych panów co wiecznie marudzą ale jak widziałem wczoraj gre Chlipały to sam miałem ochote pokrzyczec przecierz on sie nie nadaje do I ligi ja sie jeszcze pochamowałem ale starszy pan juz nie i nic na to nie poradzicie. sektor A przynajmniej podpowiada sędziemu liniowemu o spalonym sam byłem nieraz swiadkiem jak wszyscy rykneli spalony i boczny dopiero wtedy sygnalizował spalonego potem dostał kilka k..w i do konca pieknie gwizdał tak ze ten sektor tez robi swoją robote , a starsi marudni panowie muszą gdzies siedziec i niestety przychodzą na A. |
_________________ mario79 |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 10:34
|
|
|
sławko21ns masz rację słychać tam gwarę okolicznych miejscowości...można popatrzeć pod stadionem czego jest więcej czy KN czy KNS:) myślę, że KN:) pozdr |
|
|
|
 |
devilpaintball
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 12:01
|
|
|
Moje zdanie jest podobne do waszych. Mecz dość fajny jednak gdyby zakończył się wynikiem 2:0 przy takiej grze każdy powiedziałby że nic specjalnego. Wiadomo że gra się tak jak wymaga od nas rywal. Ktoś poruszył kwestię przestojów w grze moim zdaniem taka była taktyka wiadomo że nie drużyna nie może cały czas atakować więc co jakiś czas drużyna się cofa i próbuje wciągnąć rywala.
Okropnie zaimponował mi Jonczyk pokazał że wkrótce będzie mógł być czołowym zawodnikiem Sandecji siedziałem na C więc grał blisko sektora. Chłopak widzi dużo i widać że bardzo chce się pokazać mam nadzieję że szybko nabierze doświadczenia.
Byłem zdegustowany przez chwilę dopingiem kiedy zaczęto nie wiadomo z czego jechać na policję oraz śpiewać pozdrowienia. Rozumiem jeden taki ryk na mecz ale nie żeby to trwało około 5 minut. Pamiętajcie że wy jako kibice robiący oprawę na mecz ją sprzedajecie chodząc z puszkami. Jeśli osobą się spodoba co robicie to wrzucą parę złotych żeby was wspomóc i będzie z czego ugościć zgody abo zrobić kolejną oprawę. Starajcie budować o sobie dobre zdanie a będziecie mieć na pewno coraz lżej. |
|
|
|
 |
saczers1910
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 12:07
|
|
|
Z tego co mi wiadomo to dlatego młyn śpiewał "Zawsze i wszedzię..." Ponieważ w zoo był CHYBA policjant który kamerował/robił zdjęcie młynowi... Dlatego też później została tam zawieszona flaga :) Ale moge się mylić |
|
|
|
 |
jacek55

|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 12:07
|
|
|
Co za kibic wychodzi przed ostatnim gwizdkiem gdy jego drużyna wygrywa 4. 0 wstyd ,trochę kultury ....... |
|
|
|
 |
|