Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:30 |
Wyjazd do Szczecina |
Autor |
Wiadomość |
Fallen
;)
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 20:03
|
|
|
Takim np. że w sączu huja są nie kibice, że po ch** nam nowy zmodernizowany stadion bo po co dodatkowe miejsca dla kibiców sukcesu, że po co ma SKS organizować , trudzić się, wydawać kasę uzyskaną za składki itp, inaczej mówiąć lepiej milczeć :). |
|
|
|
 |
Pulo [Usunięty]
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 20:22
|
|
|
Zamiast pier.dolić o banerach itp ruszcie dupy na zapisy!!! A wielcy forumowicze co żyją internetem i na każdy temat mają bardzo dużo do powiedzenia i reszta sezonowców którzy są na "dobre i na złe" od czasu sezonu poprzedzającego awans i są z Sandecją dopóki nie zacznie przegrywać wykażcie się. Pier.dolić na 10 stron potraficie, wyimaginowane relacje meczów na innych stronach potraficie pisać a nawet chłopakom szacunku nie okazujecie co jeżdżą na mecze od lat i ostatni grosz oddadzą żeby przejechać całą Polskę za UKOCHANĄ SANDECJĄ!!! Jedyne co przynosicie to hańbę poprzez wasze inteligentne posty na forum i lansowanie się gadżetami na mieście! I wy się nazywacie kibicami- HAHAHAHA |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Sob Sie 22, 2009 20:42
|
|
|
Dobra dajcie spokój bo to po 1 nic nie da a po 2 nikogo do wyjazdu nie zachęci, a jak zawsze - ten co będzie bardzo chciał to pojedzie choćby nie wiadomo co ... |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
1910
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 16:25
|
|
|
Można się zapisać u Małolata? |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 17:10
|
|
|
Z mojego punktu widzenia organizowanie dalekich wyjazdów przez Stowarzyszenie nie ma sensu... Nagle nie pojawi się 50 nowych osób które będą chętne jechać na wyjazd.Z niewolnika nie ma pracownika i tak jak Bianco napisał nie zmusi się kogoś do wyjazdu.Ci co jeżdżą to proste że wybiją na Szczecin a reszta niech kisi przed monitorem i czyta relacje... Co pół roku jestem w NS i co pół roku widzę nowe napisy na murach JP 100% chwdp kwadamaka Ołdżi gangksta firma firma itp.. wielcy gangsterzy bujający się w Naszych barwach które dla NAS znaczą tak dużo po mieście ale jak przychodzi mowa o wyjeździe za Sandecją to ich nie ma...ale za to są na imprezach itp. Bo przecież się jest prze Gangsta-hools jak się najebanym w nocy powydziera Sandecja itp... Szkoda słów... A Stowarzyszenie niech organizuje wyjazdy takie jak do Zabrza,Katowic,Łodzi czy z "bliskich" jak do Stalowej Woli i Bielska Białej.To moje zdanie!Pozdro Wyjazdowicze! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
Benedykt [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Sie 23, 2009 23:07
|
|
|
grubas_KKS napisał/a: | Z mojego punktu widzenia organizowanie dalekich wyjazdów przez Stowarzyszenie nie ma sensu... Nagle nie pojawi się 50 nowych osób które będą chętne jechać na wyjazd.Z niewolnika nie ma pracownika i tak jak Bianco napisał nie zmusi się kogoś do wyjazdu.Ci co jeżdżą to proste że wybiją na Szczecin a reszta niech kisi przed monitorem i czyta relacje... Co pół roku jestem w NS i co pół roku widzę nowe napisy na murach JP 100% chwdp kwadamaka Ołdżi gangksta firma firma itp.. wielcy gangsterzy bujający się w Naszych barwach które dla NAS znaczą tak dużo po mieście ale jak przychodzi mowa o wyjeździe za Sandecją to ich nie ma...ale za to są na imprezach itp. Bo przecież się jest prze Gangsta-hools jak się najebanym w nocy powydziera Sandecja itp... Szkoda słów... A Stowarzyszenie niech organizuje wyjazdy takie jak do Zabrza,Katowic,Łodzi czy z "bliskich" jak do Stalowej Woli i Bielska Białej.To moje zdanie!Pozdro Wyjazdowicze! |
Wyjazdy na dalekie tereny są o wiele ciekawsze, przynajmniej nie sposób tam zauważyć pikników. Widzę Was w licznej liczbie w Szczecinie!
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 06:32
|
|
|
internacionale napisał/a: | A na dzisiejszym meczu na wyjazd zapisała się dosłownie "jedna" osoba... dramat...
Nie wiem jak mam to skomentować. |
I to dziewczyna, chuligany! |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 16:41
|
|
|
Zgodzę się z Tobą Benedykt...ale "nasze podwórko kibicowskie" póki co to nie ma startu choćby do Was.Takie są niestety Nasze realia =/ |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
Benedykt [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 19:06
|
|
|
grubas_KKS napisał/a: | Zgodzę się z Tobą Benedykt...ale "nasze podwórko kibicowskie" póki co to nie ma startu choćby do Was.Takie są niestety Nasze realia =/ |
Dlatego póki trwają wakacje, to najlepszy czas, aby ogarniać takie wyjazdy. Na pierwszy daleki wyjazd pojedzie 10 osób, na drugi 20 i w końcu będziecie jeździć niezłą ekipą. ;) |
|
|
|
 |
Robert Plant [Usunięty]
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 20:31
|
|
|
Mam pytanie.. Czy możliwy jest zapis w piątek późnym wieczorem? Nie mam możliwości wcześniej bo dopiero wtedy wracam z pracy... |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 20:46
|
|
|
Niestety za późno, lista musi być wysłana do Szczecina 24h przed meczem czyli w piątek.
Podaj dane znajomemu niech cię zapisze. |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
jgns
Saczers72
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 21:55
|
|
|
gdzie mozna sie zapisac na wyjazd? |
|
|
|
 |
AdoDC
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 22:01 Re: Wyjazd do Szczecina
|
|
|
Jakby Ci się nie chciało czytać 1 posta to masz...
Bianconeri napisał/a: | Zapisy od jutra w sklepie spożywczym "Daniel" przy ul. Hubala a także na sobotnim spotkaniu Sandecja - MKS Kluczbork na Kilińskiego 47.
Przy zapisie prosimy podawać imię, nazwisko oraz pesel oraz wpłacić 30zł tytułem zadatku, pozostałą kwotę w dniu wyjazdu.
|
|
|
|
|
 |
jgns
Saczers72
|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 23:28
|
|