Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Górnik Zabrze - Sandecja
Autor Wiadomość
KKS.Nowy Sacz
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 09:45   

Moim Zdaniem Zagralimy Wspaniale Widowisko i Powinnismy Ten Mecz Przynajmniej Zremisowac Ale Gornik.Z Tez Mial Duzo Sczescia KKS SANDECJA Natepny Mecz 3.pk Dla Nas!!! Nie Ma Co Narzekac Zabraklo Szczescia I Takie Moje Zdanie.

[ Dodano: Pon Wrz 07, 2009 09:45 ]
Dumny Po Wygranej Wierny Po Przegranej ((:

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 10:09   

Szkoda kolejnej przegranej na wyjeździe, ale jak mawia znane piłkarskie porzekadło "niewykorzystane sytuacje lubią się mścić", a takowych było kilka.. Na pierwszą bramke na wyjeździe będziemy musieli jeszcze poczekać, mam nadzieję że w Stalowej Woli naszym piłkarzom się uda.

Pozdro

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

major

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 10:36   

Zarówno my , jak i Górnik mieliśmy kilka sytuacji. Górnik więcej razy był sam na sam, po zdobyciu bramki grali dużo z kontry. My raczej mieliśmy przewagę w posiadaniu piłki, jednak często nie umieliśmy tego wykorzystać - brakowało odpowiednich ostatnich decyzji, dobrego podania na wolne pole, wyjątkowo jak na tą rundę nie mogliśmy z dystansu trafić w bramkę. Kilka razy zamkeliśmy Zabrzan na ich połowie przez dobrych kilka minut. A te 3 rożne w doliczonym czasie gry i poprzeczka z kilku metrów(!już to widziałem w bramce!!!). No nic byliśmy blisko wydarcia punktów z jaskini lwa, ale na pocieszenie myślę, że jak dalej będziemy grać swoje to na wyjazdach punkty zaczną wpadać , a te co były w końcu należały do najtrudniejszych w sezonie. Więc nie ma co się przejmować wynikami tylko u siebie wygrywać, a na wyjazdach czasem nam coś wpadnie.
Ostatnio zmieniony przez major Pon Wrz 07, 2009 11:01, w całości zmieniany 1 raz  
[Profil] [PM] [WWW]

Kudłaty
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 10:58   

Z taką grą na pewno zaczniecie zdobywać punkty na wyjazdach, my zagraliśmy ogólnie słaby mecz z dobrymi momentami.

DNL

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 12:05   

Strzal w poprzeczke chyba nikomu nie dal pozniej spokoju, tak niewiele braklo.
Ogolnie mecz dobry, wg mnie remis bylby sprawiedliwszym wynikiem.

Szkoda kilku niewykorzystanych szans, gdyby strzal Niane - z 1 polowy - szedl w swiatlo bramki mielibysmy rownie piekna bramke jak Bebenka ze Zniczem.

Punkty w koncu przyjda na wyjezdzie, pewnie juz ze Stalowka zgarniemy cala pule. Gramy dobrze, ofensywnie, wysokim pressingiem. Brakuje troche skutecznosci i wykonczenia akcji.

Z forum Gornika :

Cytat:
Sandecja założyła pressing na 30m myślałem, że źle widzę :zdziw:

Cytat:
Nie ujmując nic Sandencji-ale przyjeżdża do nas drużyna prowincjonalna, która nie znaczy nic na piłkarskiej mapie Polski i gra z nami piłką jak Barcelona z dziećmi na dworze-na festynie albo innym turnieju...

(chociaz akurat tu nie jestem pewien, ze to o nas ;) )
Cytat:
Wrażenie artystyczne ;Górnik 3 ,Sandecja 8 .

+ wiele innych pochlebnych opinii, do ktorych powoli sie przyzwyczajamy. Teraz czas na punkty z tej gry.

http://www.youtube.com/watch?v=aoN8MJGQkew - bramka

Gornik jesli chodzi o doping chyba nic wielkiego nie pokazal, spodziewalem sie wiecej. Chociaz jak stalismy pod kasami rykniecie bylo konkretne.
Znajoma z Gliwic bedaca na trybunach Gornika (po prawej stronie klatki), powiedziala ze bylismy bardziej slyszalni od nich. Mimo tego, ze niektorym nawet na wyjezdzie sie nie chce pospiewac, to chyba zaprezentowalismy sie z dobrej strony.
[Profil] [PM]

aidos

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 12:36   

To samo miałem zacytować :).

Dodam jeszcze jeden koment na temat relacji w radiu (chyba w radiu igol), chociaż on bardziej nadaje się do tematu w Hyde Park-u.

Cytat:
Ja pieprzę. Koleś powiedział właśnie że jest doliczony czas gry minuta DZIEWIĘTNASTA
i chyba ZABRZANIANIE wzbogacą się o 3 punkty
i wygrają z Sandecją NOWY DWÓR
Poza tym nie ma relacji bo mają drobne problemy techniczne. Co to za radio!

A na koniec koleś powiedział, że Górnik wygrał a KONTAKTOWĄ BRAMKĘ strzelił Pazdan... hehehe, ale jaja
[Profil] [PM]

bacin

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 13:21   

Warto też dodać, że ten sam koleś twierdził, że naszych przyjechało okołu sześćdziesięciu.
No i te ciągłe przenosiny do Głogowa na mecz piłki ręcznej Chrobry Głogów - Zagłębie Lubin. ; )
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomko54

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 13:50   

Moge potwierdzić doping z Waszej strony zajebisty. I dobrze że w końcu było Kur*y pokonamy bo brakowało mi tego na meczu z Motorem ;] Ja sie też starałem dopingować na tyle ile mogłem. Ale na końcu wkurwiło mnie to (Wy może tego nie widzieliście) jak zaczeli dymić do Niane i sie chłop delikatnie mówiąc zdenerwował ;/ Ogólnie mecz ok i rzeczywiście szkode tej poprzeczki no ale trudno. Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ;]
[Profil] [PM] [E-mail]

ERNESTO

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 13:53   

Z tego co jest napisane na forum Gornika, to Niane w trakcie meczu prowokowal, a po zejsciu wdal sie w jakas pyskowke z kibicami. Ciezko powiedziec o co chodzilo
[Profil] [PM]

x_cite

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 14:13   

aidos napisał/a:

Dodam jeszcze jeden koment na temat relacji w radiu (chyba w radiu igol), chociaż on bardziej nadaje się do tematu w Hyde Park-u.

Cytat:
Ja pieprzę. Koleś powiedział właśnie że jest doliczony czas gry minuta DZIEWIĘTNASTA

A na koniec koleś powiedział, że Górnik wygrał a KONTAKTOWĄ BRAMKĘ strzelił Pazdan... hehehe, ale jaja

powiedział ten koleś - SADECJA Nowy Dwór! porażka roku jego wymowa:D
[Profil] [PM]

Owca
Nabijacz postów

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 14:23   

z tego co słyszałem od naocznego świadka, to Niane pokazał kibicom Górnika gdzie są chmury ( ;

Móżdżku, co będziemy robić dziś w nocy?
To co zawsze Pinky, będziemy opanowywać świat!
[Profil] [PM] [E-mail]

KubaNS

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 14:25   

Kurcze do teraz nie moge przebolec tej poprzeczki, podobnie jak wiekszosc ja tez juz ja widzialem w bramce. Trudno..
Jestem dumny z postawy naszych pilkarzy w tym meczu. Zagralismy naprawde dobry mecz. Spodziewalem sie innego widowiska szczerze mowiac, w ktorym Gornik bedzie prowadzil gre i stwarzal sytuacje, a nam przy odrobinie szczescia zostanie szukac tej 1 czy 2 szansyi, ktora wykorzystamy. Tymczasem bylo inaczej i tylko szkoda tego wyniku, bo naprawde mozna sie bylo pokusic o 1 pkt.
Gornik, fakt stworzyl sobie w drugiej polowie kilka bardzo dobrych okazji na druga bramke, ktore jednak wynikaly glownie z tego, ze zagralismy ofensywnie i szukalismy naprawde tej bramki, a nie tylko udawalismy liczac na najnizszy wymiar kary.
Okazalo sie ze otwarta gra w Zabrzu to jednak nie szalenstwo i mozna prowadzic gre jednoczesnie grajac madrze i w miare pewnie z tylu.
W przeciwienstwie do innych meczow jakie widzialem, szwankowalo troche uderzenie z dystansu. Tak jakby troche spieci w tych decydujacych momentach kiedy trzeba uderzyc.
Podsumowujac, duze brawa dla pilkarzy.
Na trybunach Gornik na swoim stalym wysokim poziomie, momentami bardzo wysokim, zwlaszcza kiedy ruszali ze swoim "Caly swiat juz wie... "
Tomko z racji Twojego wieku proponowal bym Ci sie zajac czyms pozytecznieszym niz "kur..." na Gornik czy Motor. Jakas szkola czy cos... :)

Pzdr.

aidos

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 14:35   

Od 12 minuty krótka relacja w magazynie sportowym na TVP Katowice:

http://ww6.tvp.pl/16358,20090907929047.strona
[Profil] [PM]

SWEET

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 14:38   

x_cite napisał/a:
aidos napisał/a:

Cytat:

powiedział ten koleś - SADECJA Nowy Dwór! porażka roku jego wymowa:D

Słyszałem to i az mnie zatkało... Koles druzyny pomieszał... Koles chyba był na kacu :p
Jeszcze dodam radio mistrzostwo swiata, masakra i tyle w temacie...
[Profil] [PM] [E-mail]

Tomko54

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 15:11   

Ja dokładnie nie widziałem tej sytuacji z Niane bo sie zagapiłem ale na mecz mogło prowokować to jak Niane schodził z boiska żeby lekarz mu spryskał noge a potem kibice Górnika zaczeli durnować w ławke trenerską i po tym sie wkurzył.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Górnik Zabrze - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]