Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:37
Górnik Zabrze - Sandecja
Autor Wiadomość
matys5392

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 16:04   

SWEET napisał/a:
x_cite napisał/a:
aidos napisał/a:
To samo miałem zacytować :).

Dodam jeszcze jeden koment na temat relacji w radiu (chyba w radiu igol), chociaż on bardziej nadaje się do tematu w Hyde Park-u.

Cytat:
Ja pieprzę. Koleś powiedział właśnie że jest doliczony czas gry minuta DZIEWIĘTNASTA
i chyba ZABRZANIANIE wzbogacą się o 3 punkty
i wygrają z Sandecją NOWY DWÓR
Poza tym nie ma relacji bo mają drobne problemy techniczne. Co to za radio!

A na koniec koleś powiedział, że Górnik wygrał a KONTAKTOWĄ BRAMKĘ strzelił Pazdan... hehehe, ale jaja

powiedział ten koleś - SADECJA Nowy Dwór! porażka roku jego wymowa:D

Słyszałem to i az mnie zatkało... Koles druzyny pomieszał... Koles chyba był na kacu :p
Jeszcze dodam radio mistrzostwo swiata, masakra i tyle w temacie...

Powiedział jeszcze Mariusz Rożański i Marcin Stefniak :D
[Profil] [PM]

Górnik_Zabrze
[Usunięty]

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 16:13   

Szacunek dla was za liczbę, a waszym piłkarzom za grę.
Przyznam się, że nie spodziewałem się tak dużej waszej liczby i tak dobrej, agresywnej i zupełnie bezkompleksowej gry waszych piłkarzy. ;)

Pozdrawiam.

INDOR
WHAT'S UP

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 23:15   

Fajny meczyk.Szkoda, że znowu nawet bramki nie strzelili bo za wrażenia artystyczne w piłce nie ma punktów.A co do nazsej liczby to jestem zawiedziony.Podziękowania dla naszych ziomków za wsparcie.
[Profil] [PM]

RydzSmigly

Wysłany: Pon Wrz 07, 2009 23:16   

Mecz bardzo emocjonujący. W pierwszym okresie pierwszej odsłony za dużo pozwalaliśmy Górnikowi co niestety skończyło się niepotrzebną bramką.Mieliśmy swoje sytuację, ale nie były one stuprocentowe.Druga połowa natomiast to groźne ataki z obu stron,zabrzanie mieli kilka bardzo dogodnych sytuacji, do tego być może karny na Szczocie, a dla nas powinna być czerwień za faul taktyczny.Sędzia mylił się na niekorzyść obu stron.Dla mnie oczywiście szkoda tej poprzeczki Makucha(ja tam widziałem Gawęckiego, ale moge się mylę), stadion ucichłby dość szybko i ten konkretny "zabrzański karnawał":(...)"...Górnik wygrał mecz..." by im troche nie wyszedł ;-).Gdyby też Michał Jonczyk strzelił sam na sam(za duzo sie odchylił) to też była szansa na punkt.
Różalskiego trzeba pochwalić bardzo dobrze grał i uchronił nas nie raz od większej ilości bramek.Obrona no cóż nie ustrzegła się błędu,Niane myślę miał wczoraj niezły występ.Pomocnicy harowali na boisku choć po stracie Bebenka straciliśmy bramkę,Aleksander groźny pod bramką przeciwnika.Jedyną porażką był dla mnie występ Rafała Berlińskiego.Po tych kilku meczach mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jest w ogóle bez formy,łatwe straty i co za tym idzie groźne kontry przeciwnika no i zbyt częste granie do tyłu, zamiast próby poszukania partnera w przodzie.

Co do dopingu Górnika to naprawdę fajny doping,szczególnie wspomniany zabrzański karnawał(jak inne sektory dołączyły się do dopingu to miazga).Na szczęście mieliśmy szansę być słyszani w okresach przestoju Górnika.Stadion w tv wydawał mi się jakoś większy ;-)

Mam nadzieję, że osobom, które nie były jeszcze "away" przekonały się, że wyjazd to fajna rzecz i nie oznacza tylko jednego:)Im nas będzie więcej tym lepiej!

Pozdrawiam

rossobianco

Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 10:17   

http://polskatimes.pl/gaz...unkty,id,t.html

bacin

Wysłany: Wto Wrz 08, 2009 10:55   

http://sport.tvp.pl/pilka...wanie-7-kolejki

Podsumowanie 7 kolejki, w tym parę słów na temat dobrej gdy Sandecji w wykonaniu "eksperta" Unibet 1. ligi - Dariusza Dudka.
[Profil] [PM] [E-mail]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » KKS Sandecja Nowy Sącz » Górnik Zabrze - Sandecja
[ ZAMKNIĘTY ]