Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Stal Stalowa Wola - Sandecja |
Autor |
Wiadomość |
sns1910
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 09:49
|
|
|
lechu napisał/a: | cóż się dziwić, do Sącza przyjechał prezes z zawodnikami Kmity - trzyma ich karty zawodnicze w ręku... Zauważcie, przecież wystawia samych zawodników z Kmity, żaden Sądeczanin nie kopie w Sandecji piłki. Jak nie będzie wyników to prezes zabierze piłkarzy i będzie próbował sukcesów w innej drużynie - np. Stali Rzeszów. To przykre, ale prawdziwe. Trener Moskal wystawiał takich zawodników, żeby zespół wygrywał, a nie takich jak chciał prezes więc go zwolnili, natomiast trener Wójtowicz wystawia takich jakich chce prezes, a wyniki to sprawa drugorzędna. |
Te frazesy można sobie darować, póki co oprócz Kozioła żaden z sądeczan nie prezentuje poziomu pierwszoligowego, a kto widział choćby "wyczyny" Szczepanika w Tychach na pucharze ten wie o czym mówię...W ogóle patrzę na skład który do tej pory wystawiał Wójtowicz i nijak nie mogę dostrzec prawidłowości "wystawiania tych, których chce prezes" - no chyba że ktoś mi powie, że aktualnie Ci co siedzą (czyli Bania, Chlipała, Fabianowski, Piegzik, Skrzypek, Szczepanik, Choruzi) są lepsi niż kolejno Aleksander, Bębenek, Gawęcki, Makuch, Borovicanin - ewentualnie zgodzę się z Broziem, ale Piegzik i Skrzypek są zaraz po kontuzji, a Broź gra teraz głównie z powodu braku Jonczyka. Więc takie typowe sądecko-kibicowskie pierdoły sobie daruj...
A wypowiedź Miśka daję jednak do myślenia czy aby na pewno w drużynie jest jak być powinno, najlepiej będzie jak sobie to panowie wyjaśnią w swoim gronie i (jeśli było tak jak mówisz) przestaną się zachowywać jak skrzywdzone c*pki i zaczną grać, bo chyba troszkę zapominają dla kogo tutaj są...Coś tu w każdym razie jest nie tak, najpierw Bania i płakanie do mediów, a teraz to co pokazali w Stalowej Woli... |
|
|
|
 |
SWEET

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 10:20
|
|
|
Ludzie spokojnie... Dajcie szanse trenerowi poprowadzic druzyny do konca rundy i wtedy przyjda rozliczenia... Jedna rzecz nadal mnie zastanawia czemu trener Sandecji zagrał jednym napastnikiem??? Takie mecze powinnismy zagrac bardziej ofensywnie. A druga rzecz nadal martwi nie umiemy grac na wyjazdach zamiana ustawienia nic nie pomogła nawet Aleksander nie umie wykozystac okazji 1000% Mecz z Łks-em pokaze nam czy to jest juz dołek czy tylko wpadka ze stalówka. |
_________________ Wygramy wygramy wygramy każdego pokonamy... |
|
|
|
 |
x_cite

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 10:41
|
|
|
milo napisał/a: | Jak czytam posty Pana x_cite od dłuższego czasu to mam nieprzeparte wrażenie, że mam do czynienia z największym oszołomem, który wbił sobie w głowę jakąś chorą tezę i próbuje ją tutaj od dłuższego czasu udowadniać
Mam wielki szacunek do Araszkiewicza za to co zrobił w Sandecji ale nie pracuje on już u nas i ja szczerze mówiąc nie wznoszę modlitw o jego powrót bo obecny szkoleniowiec( a byłem do niego nastawiony z dużą rezerwą) jest dla mnie człowiekiem na właściwym miejscu a na pełną ocenę przyjdzie czas po całej rundzie. Proponuje Panu x_cite przeprowadzkę do pobliskich Stróż i zajęcie się dopingowaniem tamtejszego Kolejarza, wtedy miałby Pan swojego idola na ławce trenerskiej a i Paru osobom na tym forum oszczędziłbyś tych żenujących wypocin bo naprawdę aż żal to czytać, według mnie Sandecja takich kibiców nie potrzebuje
Co do wczorajszego meczu to rzeczywiście wynik sprawił mi ogromny zawód i jak na dloni widać że na wyjeździe gra musi się zmienić bo jakieś punkty trzeba czasem do Sącza przywieźć ale nie dramatyzowałbym że jest tak źle bo nawet patrząc na tabele to nie jest źle i to 10 miejsce jakbyśmy mieli na koniec sezonu ja byłbym zadowolony, ale z drugiejs strony niepokojąco zbliżyliśmy sie strefy spadkowej i potrzebujemy zwyciestwa w następnej kolejce ( w które bardzo wierze) Podsumowując życzę żeby Sandecja podtrzymała miano niepokonanej drużyny w Sączu i ograła w najbliższej kolejce z ŁKS-em co mogłoby dać wiatr w żagle naszemu ukochanemu Klubowi |
Słuchaj poziom wypowiedzi świadczy o braku Twojej kultury osobistej może sam jesteś tym za kogo mnie uważasz?! - czy ja Cie wyzywałem tak jak czynisz to Ty w tamtym poście pod moim adresem? To co piszę jest moim subiektywnym zdaniem i nic Tobie do tego! Zapewne jesteś wielkim kibicem sukcesu jakich wiele w ostatnim czasie. Ja od prawie 20 lat chodzę nieprzerwanie na Sandecję i obserwuję działania piłkarzy i trenerów. Mogę mieć swoje zdanie i je mam- uszanuj to proszę a nie wyzywaj mnie od oszołomów bo to tylko świadczy o Tobie. Jeśli masz kogoś kto był na wczorajszym meczu to porozmawiaj sobie o przebiegu spotkania, porównaj co działo się na meczu już z Górnikiem Łęczna a nie wyjeżdżaj do mnie osobiście. Relacja kolegi miska_1984 oddaje przebieg spotkania idealnie, ale to ja jestem tym złym co tylko krytykuje i nic więcej....aha jeżeli moje wypowiedzi są tak żenujące to ich po prostu nie czytaj największy kibicu Sandecji w ostatnim czasie. |
Ostatnio zmieniony przez x_cite Czw Wrz 17, 2009 10:58, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 10:46
|
|
|
Panowie dajcie spokój...
Swoją drogą zawsze wydawało mi się że forum jest od polemizowania ze sobą a nie od wyzywania i obrażania.
Trochę luzu.
POZDRWAIAM |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
juring
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 11:01
|
|
|
Prawda jest jedna . Ten zespół nigdy nie miał i nadal nie ma ,, JAJ ". A to że grają przyzwoicie u nas.,wynika z obawy przed wyzwiskami z trybun. |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 11:23
|
|
|
juring napisał/a: | A to że grają przyzwoicie u nas.,wynika z obawy przed wyzwiskami z trybun. |
Mysle, ze na sama mysl trzesa im sie nogi ...
Co jeszcze wymyslicie ? :) |
|
|
|
 |
juring
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 11:41
|
|
|
Są gole na stronie Stali.To co zrobił Makuch to,,kryminał''[cytując T.Hajto] |
|
|
|
 |
milo
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 11:46
|
|
|
Cytat: | Słuchaj poziom wypowiedzi świadczy o braku Twojej kultury osobistej może sam jesteś tym za kogo mnie uważasz?! - czy ja Cie wyzywałem tak jak czynisz to Ty w tamtym poście pod moim adresem? To co piszę jest moim subiektywnym zdaniem i nic Tobie do tego! Zapewne jesteś wielkim kibicem sukcesu jakich wiele w ostatnim czasie. Ja od prawie 20 lat chodzę nieprzerwanie na Sandecję i obserwuję działania piłkarzy i trenerów. Mogę mieć swoje zdanie i je mam- uszanuj to proszę a nie wyzywaj mnie od oszołomów bo to tylko świadczy o Tobie. Jeśli masz kogoś kto był na wczorajszym meczu to porozmawiaj sobie o przebiegu spotkania, porównaj co działo się na meczu już z Górnikiem Łęczna a nie wyjeżdżaj do mnie osobiście. Relacja kolegi miska_1984 oddaje przebieg spotkania idealnie, ale to ja jestem tym złym co tylko krytykuje i nic więcej....aha jeżeli moje wypowiedzi są tak żenujące to ich po prostu nie czytaj największy kibicu Sandecji w ostatnim czasie. |
Bardzo przepraszam Pana że śmiałem obrazić majestat, co do kibica sukcesu to nie rozśmieszaj mnie bo chodziłem na Sandecje kiedy była w IV lidze i grała na starcie, chodziłem jak była III, teraz bywam sporadycznie ze względu na zmianę miejsca zamieszkania, ale na meczu z Górnikiem Łęczna byłem i powiem szczerze, że takiej dramatycznej gry w naszym wykonaniu nie widziałem a już napewno nie wykrzykiwałbym tutaj na forum że trener do zmiany,a jeżeli masz taki pomysł zapraszam na Kilińskiego do Pana Prezesa myślę że wysłucha opinii kibica z 20- letnim stażem, który niejedno juz w swoim życiu widział, a że "wyjeżdżam" jak to ująłeś osobiście do Ciebie to robie to bo nienawidzę wiecznych malkontentów, którym nigdy nic nie odpowiada a nic konstruktywnego nie oferują w zamian, to tyle jeżeli chcesz kontynuować polemikę zapraszam na priv żeby nie zaśmiecać tematu |
|
|
|
 |
biker_ns
|
|
|
|
 |
Asmodeus
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 11:59
|
|
|
bo na pewno te żółte koszulki im pecha przynoszą ...toż to kryminał
Panowie wyluzujcie troche kontuzji było mecze co 3 dni ...musiał przyjsc dołek
Oby wyszli z niego juz w niedziele bo ŁKS jak najbardziej do ogrania ;) |
_________________ O la la oli ..O la la ole..Sandecja wygra a my za to opijemy się |
|
|
|
 |
Kilinskiego 47

|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 12:24
|
|
|
Po obejrzeniu bramek z tego meczu utwierdzam się w przekonaniu, ze gra obronna naszego zespołu jest poniżej krytyki w tym sezonie.
Jesteśmy po 9 kolejkach i możemy już uzbierać całkiem niezłą liczbę bramek, które rywale nam w zasadzie nie strzelili, ale to myśmy im te bramki sprezentowali.
*W meczu w Szczecinie pierwsza bramka otwierająca wynik to prezent od Kozioła, później jeszcze doszła do tego przy kolejnej bramce interwencja Borovicanina, który PODAŁ napastnikowi Pogoni - tak więc w Szczecinie 2 prezenty.
*W meczu ze Zniczem także prezent od Ciosa, który pięknie PODAŁ do Chałasa i mamy 0:1.
*Wczoraj Makuch PODAŁ do napastnika Stali i tracimy pierwszą bramkę.
W meczu z Łęczną 2 bramki tracimy po rozklepaniu obrony w dziecinny sposób.
Takie błędy są jak widać niedopuszczalne na tym poziomie, bo kończą się w tylko jeden możliwy sposób.
Ciekawe czy jest w tej lidze jeszcze jakaś drużyna, która straciła już 3 bramki po PODANIACH WŁASNYCH OBROŃCÓW DO NAPASTNIKÓW DRUŻYNY PRZECIWNEJ!?
(O ile dobrze pamiętam to druga bramka w Świnoujściu także padła po tym jak nasz obrońca wybił piłkę głową prosto na nogę napastnika Floty, więc całkiem możliwe, że bramek tego typu straciliśmy już nawet nie 3, a 4.
To jest zatrważające po prostu. Mam nadzieję, że na mecz ŁKS rzeczywiście powróci już Jano i będzie w stanie trzymać defensywę na odpowiednim poziomie. |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 12:29
|
|
|
Panowie nie walczcie tak - rozumiem, ze chcecie tutaj nadrobic wczorajszy brak ambicji ze strony pilkarzy, ale nie trzeba az tak ;)
Uprzedzajac ewentualne uwagi do mojej krytycznej wypowiedzi... pozwolilem sobie na takowa po wczorajszym meczu, ale uwazam, ze mam do tego prawo, bo widzialem zawody i opisalem jak to wygladalo, uzasadniajac moje zdanie. Rozczarowalem sie, ale oczywiscie w niedziele godzine przed meczem stawiam sie na stadionie tak jak to czynie od 15 lat nawet wtedy gdy dostawalismy baty od kazdego i spadalismy do IV ligi, a na tryunach na lamiacych sie lawkach zasiadalo 200 osob.
Nie spodziewalem sie, ze bedziemy wszystko wygrywac i wiem na co nas stac w I lidze jednak wyjazdowa niemoc jest niepokojaca. Podobnie jak zastraszajacy brak skutecznosci ze strony napastnikow. Juz ponad 1/4 sezonu za nami i zadnej poprawy w tym wzgledzie dlatego po prostu zwyczajnie sie martwie w kontekscie kolejnych, coraz trudniejszych wyjazdow. Wczoraj liczylem na zwyciestwo tym bardziej, ze byl to bardzo wazny mecz z rywalem, ktory wraz z nami walczy o utrzymanie. Coz nie udalo sie, taki jest sport, ale przerazajacy byl ten brak woli walki, brak zespolu - nie wiem czy uda sie odbudowac druzyne w ciagu tych 4 dni, to mnie martwi w kontekscie niedzielnego spotkania z ŁKSem. Ale walczymy dalej i wspierajmy naszych ulubiencow na ile mozemy ! :) |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 12:52
|
|
|
Mnie tylko ciekawi, ze w III lidze na mecze chodzilo po 300 osob, a na forum mamy niespelna 1500 uzytkownikow i kazdy co najmniej 15 lat na mecze lazi ;)
Pozdrawiam :) |
|
|
|
 |
misiek_1984
Misiek
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 13:04
|
|
|
ERNESTO napisał/a: | Mnie tylko ciekawi, ze w III lidze na mecze chodzilo po 300 osob, a na forum mamy niespelna 1500 uzytkownikow i kazdy co najmniej 15 lat na mecze lazi ;)
Pozdrawiam :) |
Ciekawe spostrzezenie :) No ale taki fakt, ze na niektorych meczach nawet tych 300 ciezko sie bylo doliczyc. I to nie tak dawno jeszcze :) |
|
|
|
 |
jaro_jaro [Usunięty]
|
Wysłany: Czw Wrz 17, 2009 13:57
|
|
|
misiek_1984 napisał/a: | stawiam sie na stadionie tak jak to czynie od 15 lat nawet wtedy gdy dostawalismy baty od kazdego i spadalismy do IV ligi, a na tryunach na lamiacych sie lawkach zasiadalo 200 osob.
|
Ale to nie jest IV czy III liga i na mecze nie przychodzi 200 osób tylko I liga i 3000 osób, tak że poprzeczka idzie w góre...! Poza tym skoro zarząd wymyśla bilety po 20 złotych to chyba płacać co jak co ale wysoką cene za bilet mam prawo oglądnać sobie ładną gre i 100% zangażowanie piłkarzy... |
|
|
|
 |
|