Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:31 |
NOWE NOWOŚCI |
Autor |
Wiadomość |
kolafy
|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 10:21
|
|
|
Myślę że nie parę, a wystarczy 2 ( choć dwa to para ;) ) na tym C do ogarnięcia tego syfu na ŁKS-ie co był ponoć na Górniku z tym dopingiem bo znów okaże się że zamiast paru będzie 20 starszych kibiców na C.
ps. Balkon tam dla szlachty przygotować... :D |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 19:47
|
|
|
Mam nadzieje ze to w koncu sie wszystko wykrystalizuje...
Pozdro |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
TERRORYSTA
BO TAK!
|
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Wto Wrz 15, 2009 10:53
|
|
|
No i elegancko zaczyna się robić i tak ma być ! Trzeba trzymać fason non stop! |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
ksiąc 90
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 12:56
|
|
|
Nareszcie... |
|
|
|
 |
TERRORYSTA
BO TAK!
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 22:22
|
|
|
Bianconeri napisał/a: | Dobra nie ma tu co pisać, podziało się trochę niedobrego ostatnio, parę osób trochę przesadziło, ale forum to nie miejsce na wylewanie żali o takie sprawy, czy umoralnianie kogoś itp, takie sprawy się załatwia wiadomo gdzie osobiście, więc ten wątek uważam za zakończony, skupiamy się na tym by na meczu z ŁKS było jak najlepiej.
I właśnie w tej sprawie spotkałem się z dwoma starszymi wariatami:) i na ten mecz większość chłopaków z Pekinu, SK, którzy się razem zbierają zawsze przede meczem idą na młyn na F, a na C zostaje część starej gwardii i loża szyderców i rozruszają C i podciągną z dopingiem.
Powinno być dobrze, do tego co i jak było nie wracamy, skupiamy się by było jak najlepiej w niedzielę. |
I TEGO SIĘ TRZYMAMY! |
_________________ SILENCE! - I'LL KILL YOUR SPAM! |
|
|
|
 |
Dziekan
MDMA
|
Wysłany: Nie Wrz 20, 2009 23:07
|
|
|
Dosłownie ktoś o 5s. wcześniej usuwa durne posty napinaczy :) Przy okazji kilka banów by się przydało :) |
|
|
|
 |
GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

|
Wysłany: Sob Paź 10, 2009 23:50
|
|
|
znowu wałkowanie tego tematu ;/
SEKTORA C SIŁĄ DO MŁYNA NIE PRZYCIĄGNIESZ! |
|
 |
GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 08:47
|
|
|
Teraz są bilety na poszczególne sektory więc z biletem na sektor F tam nie wpuszczają. |
|
 |
kriskks [Usunięty]
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 09:38
|
|
|
trzeba się zebrać. Ja z chłopakami teraz idziemy na F |
|
|
|
 |
małolat_19

|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 11:07
|
|
|
Dla mnie chyba zrozumiałe by było lepiej gdzie siąść..Jeżeli miałbym wybierać między pijanym sektorem,na którym komu co się nawinie to śpiewają z flagą o jakiś dwóch kanciastych herbach,gdzie nawet nie ma jednego Naszego prawidłowego:),a drugą stroną gdzie w miarę panuje ład i dobra zabawa wybór byłby prosty..Nie wrzucam tu wszystkich do jednego worka,ale przypuśćmy,że jeżeli ta część ,,ogarniętych'' osób z sektora ,,C'' przeniosła by się na drugą stronę na meczu z GKS'm myślę że pierdol....było by naprawdę mocne;)..Ale pożyjemy-zobaczymy.. |
_________________ Until they kill me,I'll be livin this life,I know U feel me.. |
|
|
|
 |
Sądeczanin
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 11:32
|
|
|
GoToSleep napisał/a: | Teraz są bilety na poszczególne sektory więc z biletem na sektor F tam nie wpuszczają. |
Tylko że to nie jest nigdzie sprawdzane ;) |
_________________ SANDECJA DLA NIEKTÓRYCH LITER PARĘ DLA MNIE ŻYCIE CAŁE!! |
|
|
|
 |
radziufan
from cradle to grave

|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 11:36
|
|
|
jest to sprawdzane tylko przy wejsciu na sektor C, stoi tam 6 ochroniarzy i nie wpuszczaja bez biletu na C.....ot takie Sadeckie getto;) |
_________________ 1910 - 2010 ...STO LAT HISTORII KTÓRĄ WY TWORZYCIE - BIAŁO-CZARNYCH SERC NIEŚMIERTELNE BICIE!!!
 |
|
|
|
 |
biker_ns
|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 11:55
|
|
|
Cytat: | jest to sprawdzane tylko przy wejsciu na sektor C, stoi tam 6 ochroniarzy i nie wpuszczaja bez biletu na C.....ot takie Sadeckie getto;) |
Tak,ale wchodząc na F nikt biletów nie sprawdza i już wiele razy widziałem jak na F byli ludzie z biletami na A i C.Także z C na F można spokojnie przejść chyba że coś się zmieni przed następnym meczem,ale wątpie. |
_________________ >>LUDZIE MĄDRZY CZASEM SIĘ WYGŁUPIAJĄ,LUDZIE GŁUPI ZAWSZE SIĘ WYMĄDRZAJĄ<< |
|
|
|
 |
internacionale

|
Wysłany: Nie Paź 11, 2009 12:47
|
|
|
Wystarczy zakupić bilet na C. Wejść z nim można na każdy sektor. |
|