Przesunięty przez: internacionale Nie Wrz 05, 2021 19:37 |
Warta Poznań - Sandecja Nowy Sącz |
Autor |
Wiadomość |
klap
Kibic
|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 11:01
|
|
|
ja widziałem ta sytuacje i poprostu nie trafił w piłke która wcześniej kopną zawodnik Warty i trafił 2 nogami w tego właśnie zawodnika, poprostu sie spóźnił z interwecją ... a co do tej skuteczności o której mówiłeś to racja i w drógiej polowie zmarnowalismy dwie systuacje sam na sam i kilka ładnych składnych akcji... ale miałem wker... siedząc miedzi tymi Poznaniakami...( nerwy )
ale sama Warta też w końcówce nie wykozystała 3 "setek" i dobrze ze się tak skończyło... |
|
|
|
 |
rwp

|
|
|
|
 |
Maerqin
|
Wysłany: Pon Wrz 28, 2009 23:18
|
|
|
krochmal napisał/a: | Kolejny raz czytam wypowiedzi, że poza meczem w Świnoujściu to Sandecja przegrała przez brak skuteczności...I druga ciekawostka - p.Weimer pisze, że czerwona kartka w meczu z Wartą dla naszego obrońcy była zbyt pochopna a obecny na meczu Prezes Danek mówi, że zachował się niezbyt mądrze faulując w środku boiska.
Czy ktoś kto widział tą sytuację mógłby coś więcej napisać ?? |
Widzialem dzis ta sytuacje w magazynie Unibet 1 Liga. Decyzja byla rzeczywiscie zbyt pochopna, faul nie byl na pewno na czerwona kartke, zawodnik Warty troche przyaktorzyl ale nawet to nie powinno sklonic sedziego do pokazania czerwieni. A faul to faul, zdarza sie, przeciez 'dla hecy' Niane tego nie zrobil(odleglosc ok 30m od bramki) wiec Danek niech sie nie wymadrza. A co do skutecznosci to po obejrzeniu materialu w tv ciesze sie ze to Warta sie nie popisala i nie dostalismy ze 4:0. Pozdro. |
|
|
|
 |
|