Mecz z Legia szansa dla Stowarzyszenia i Sandecji ? |
Autor |
Wiadomość |
ERNESTO
|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 12:10 Mecz z Legia szansa dla Stowarzyszenia i Sandecji ?
|
[Cytuj]
|
|
Panowie, dalej nie do konca wiem jakie sa cele Stowarzyszenia (byc moze dlatego jeszcze mnie w nim nie ma), probowalem sie z jednej strony dowiedziec, ale z drugiej nikt jednoznacznie nie potrafil mi odpowiedzi udzielic.
Na moj gust Stowarzyszenie ma szanse zaistniec juz dzis. Proponuje wyselekcjonowac dwie osoby "z gadanym" i wyslac z biletem na mecz Sandecja II - Legia do wiekszych firm w okolicach Sacza - typu Fakro, Koral, Dako czy nawet masarnia pod Tyliczem. Ladnie zaproponowac prezesowi (z pionkami nie gadac, umowic sie telefonicznie) obejrzenie meczu i zaprezentowanie glodu wielkiej pilki w Nowym Saczu i przedstawic pokrotce co Stowarzyszenie chce zdzialac (wazne, by podkreslic, ze nie jest sie wyslannikami z klubu). Zastanowcie sie we wlasnym gronie co Wy i klub na tym mozecie zyskac. Oczywiscie kwestia numer jeden wowczas jest utrzymanie za wszelka cene porzadku na meczu (takze chodzi wowczas o zapanowanie nad zgodami) ... jesli nie jestesmy w stanie tego zagwarantowac, to powyzsze nie ma sensu ...
Pozdrawiam i wysylam do przemyslenia |
|
|
|
 |
RydzSmigly

|
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 19:10
|
[Cytuj]
|
|
mysle,ze to bardzo dobra inicjatywa mozna ja przedyskutowac na najblizszym spotkaniu |
_________________ 1910
 |
|
|
|
 |
Tomko54
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 15:18
|
[Cytuj]
|
|
Ja bym teraz to powtórzył np. zaprosić na mecz z GKS Katowice - bo to chyba najatrakcyjniejszy przeciwnik w tym sezonie u nas i może by to coś przyniosło. |
|
|
|
 |
Bianconeri
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 17:52
|
[Cytuj]
|
|
Hm kolego z Gieksą to my teraz w lidze gramy a ostatnia odpowiedź w tym temacie na ponad 2 lata już:) |
_________________ GDZIE KUCHAREK SZEŚĆ TAM WIÓRY LECĄ |
|
|
|
 |
ERNESTO
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 18:33
|
[Cytuj]
|
|
Tomko54 napisał/a: | Ja bym teraz to powtórzył np. zaprosić na mecz z GKS Katowice - bo to chyba najatrakcyjniejszy przeciwnik w tym sezonie u nas i może by to coś przyniosło. |
Nieco zmienilo sie przez dwa lata :) |
|
|
|
 |
Tomko54
|
Wysłany: Wto Wrz 29, 2009 18:47
|
[Cytuj]
|
|
To wiem i właśnie chodzi mi o to żeby teraz w 2009 coś takiego powtórzyć ale chyba rzeczywiście dużo sie zmieniło ;] |
|
|
|
 |
grubas_KKS
Globetrotter
|
Wysłany: Sro Wrz 30, 2009 01:27
|
[Cytuj]
|
|
Zmieniło...zwłaszcza np. w firmie Szubryt =/ |
_________________ ...::: Futbol Club Barcelona :::.. |
|
|
|
 |
kolafy
|
Wysłany: Sob Paź 03, 2009 17:01
|
[Cytuj]
|
|
Kiełbasa lipna...? ehhh jak jadłem ostatnio to nawet nie zła była aż tak się zmieniło przez 3 tyg. ku*** ;/ heheh
;) |
|
|
|
 |
hanys
Oda do Śląskości

|
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 20:29
|
[Cytuj]
|
|
Dobra mecz z Legia byl, juz dawno, nie byl raczej szansa dla Stowarzyszenia, ale ch** z tym
Po tym co obserwuje(my) zatrzymalismy sie ponad pol roku temu.
Wiec proponuje eby odpowiednie osoby sie rozeznaly jak z salką, terminem
A pozostali czlonkowie stowarzyszenia, niech sie zastanowia czy chca dalej uczestniczyc itp, bo jak nie ruszymy to lepiej sie rozejdzmy ...
Dlatego Krzysiek dowiaduj sie co i jak, a Internacionale przygotuj papiery czlonkowskie, liste skladek i aktualna liste czlonkow.
Pozdro |
_________________ Nas nie obchodzi co o nas myślicie
My się bawimy i was pierdolimy
Śląskości Ty nad poziomy wyfurgnij
Hanys - uokryślyńy czowjeka, kery uod pokolyńůw mjyszko we Ślůnsku a mo śe za Ślůnzoka. Czynsto Hanys to je tyż Ślůnzok, kery mjyszko poza grańicůma Ślůnska. Pojyńće Hanys uobmyślili Poloki a wźyno śe uod mjymjeckigo mjůna Hans, co mjało uoznaczać, iże Ślůnzoki sům Mjymcůma. Mjało być uůne uobraźliwe, nale przijino śe skiż podkryślyńo uodrymbnośće Hanysůw.
 |
|
|
|
 |
|