Wersja mobilna | Wersja domyślna
Forum kibiców Sandecji Strona Główna

Użytkownik:
Hasło:
Autologin:

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: internacionale
Nie Wrz 05, 2021 19:30
Sandecja - GKS (kibicowsko)
Autor Wiadomość
radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Nie Paź 18, 2009 19:54   Sandecja - GKS (kibicowsko)

Pozwoliłem sobie założyć ten temat gdyż przed nami mecz w którym musimy pokazać się godnie i chodzi mi tu zarówno o sektor F jak i sektor C gdzie bywa różnie...

Prośba niech wypowie się na ten temat ktoś bardziej kompetentny ode mnie, ale uważam że spora część chłopaków z C mogłaby przejśc na ten mecz na F co pozwoliłoby na lepszy doping. Będzie prawdopodobnie gniazdo więc myśle że wszystko wyjdzie dobrze tylko potrzeba zmobilizować ludzi.

Gieksa na bank wypełni klatke szczelnie więc my muimy im pokazać że zagłuszac to My ale nie Nas:)

style

Wysłany: Nie Paź 18, 2009 20:20   

Pogoda ma byc ładna = komplet
Dzien i godzina tez ok
Rywal bardzo atrakcyjny
Kibice gosci = mobilizacja u nas

zwłaszcza ze po ostatnim meczu z KSZO aura bardzo dołowała tak teraz trzeba sobie przypomniec jak wygladaja u nas mecze a zwłaszcza z takimi rywalami

jeszcze zeby tylko piłkarze podkrecili atmosfere to bedzie goraco :)

Same plusy -

kazdy musi byc na meczu!
[Profil] [PM] [E-mail]

VTR
0-22

Wysłany: Nie Paź 18, 2009 20:23   

Zajebiscie ze bedzie gniazdo :) Mysle ze to duzo pomoze :)
[Profil] [PM] [E-mail]

x_cite

Wysłany: Nie Paź 18, 2009 20:36   

Mecz kibicowsko zapowiada się ekstraklasowo!:) Myślę, że padnie jakiś rekord na Naszym estadio - myślę tu o sektorze przyjezdnych bo o Naszych kibiców to nie ma co się martwić. Tak jak pisałem wyznacznikiem jest przeciwnik oraz miejsmy nadzieję piękna pogoda o której pisałem w innym dziale:)
[Profil] [PM]

misions

Wysłany: Nie Paź 18, 2009 22:41   

Czy bedzie pogoda czy nie kazdy ma na meczu byc musi. Chlopaki nie naklaniajcie napinaczy z c na F bo kazdy wie gdzie jest młyn. Gniazdo zmobilizuje cały sektor. Mam nadzieje ze bedzie sie dzialo. Emeryci tez beda spiewali sialalalala HEJ SANDECJA :) Do zobaczenia w sobote.
Aż film nam się urwie
[Profil] [PM] [E-mail] [WWW]

ktoS

Wysłany: Pon Paź 19, 2009 17:27   

z tymi bialymi koszulkami to moze juz lepiej poczekac na wiosne..:) bo jak zalozysz koszulke na kortke to bedziesz sie czuł jak kiszony ogorek w sloiku^_^
[Profil] [PM] [E-mail]

klap
Kibic

Wysłany: Pon Paź 19, 2009 17:57   

no niby tak ale ma pyć około 20 stopni w sobote, więc na bluze spokojnie można koszulke zapodać !!!

GoToSleep
..::KKS SANDECJA::..

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 20:21   

ja słyszałem że 13 ale zobaczymy ^^

[Profil] [PM] [E-mail]

radziufan
from cradle to grave

Wysłany: Pon Paź 19, 2009 20:25   

a może i być z minus 5 a co to za dla nas różnica.....jedziemy z dopingiem i tyle...koniec dyskusji o pogodzie!!!!!

hinduista
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 20, 2009 10:53   

a mam pytanie, jak chcecie przywitac trenera Nawałke? mam nadzieje ze obedzie sie bez gwizdow, choc raz powinnismy go pozdrowic przed meczykiem, albo na poczatku, troche zdrowia stracil w Sandecjii. Takie jest moje zdanie. A co do meczu... to 3ba utrzymac dobra domowa passe. bo...3 punkty mieć musimy!!:D

sns1910

Wysłany: Wto Paź 20, 2009 11:46   

hinduista napisał/a:
a mam pytanie, jak chcecie przywitac trenera Nawałke? mam nadzieje ze obedzie sie bez gwizdow, choc raz powinnismy go pozdrowic przed meczykiem, albo na poczatku, troche zdrowia stracil w Sandecjii. Takie jest moje zdanie. A co do meczu... to 3ba utrzymac dobra domowa passe. bo...3 punkty mieć musimy!!:D

Moim zdaniem niczym szczególnym sobie nie zasłużył żeby dostać specjalne przywitanie, ale też gwizdy byłyby bezsensowne w tej sytuacji. Według mnie zwykłe brawa i tyle.
[Profil] [PM] [E-mail]

hinduista
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 20, 2009 11:56   

noo to mi wlasnie chodzilo, to byl ciezki okres dla klubu, a pozatym wielu pilkarzy z tamtego okresu bardzo cieplo mowi o swoim bylym trenerze, moze nie wszscy podziela moje zdanie, ale brawa przed meczem mu sie naleza.

KubaNS

Wysłany: Wto Paź 20, 2009 12:33   

Na gwizdy sobie napewno nie zasluzyl. Klimat na lini trener- kibice byl mocno poprawny czy nawet to Czermno i caloksztalt pracy w Sandecji.
Proponuje jednak w tym miejscu zakonczyc temat pana Nawalki ewentualnie przeniesc sie do tematu meczowego.
Pzdr.

matiz
[Usunięty]

Wysłany: Wto Paź 20, 2009 15:00   

Gks Katowice ponad 300 bedzie

kolafy

Wysłany: Wto Paź 20, 2009 15:12   

Wnioskując z postu Ciebie pewnie zabraknie ;)
[Profil] [PM]

Forum kibiców Sandecji Strona Główna » Archiwum » Kibice » Sandecja - GKS (kibicowsko)
[ ZAMKNIĘTY ]